FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)
Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 10:22 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 13:43

Ștefan Târnovanu (24 de ani) a primit un vot de încredere din partea lui Gigi Becali și a staff-ului de la FCSB, în ciuda gafei din meciul cu Petrolul (1-1). Internaționalul roș-albaștrilor va fi în continuare titular, conducerea echipei având în continuare încredere în el.

Portarul campioanei a gafat decisiv în meciul contra ploieștenilor, când a ieșit hazardat la o centrare pe 7 metri și a respins greșit, permițându-i lui Tudorie să egaleze în minutul 90+4.

După remiza din Ghencea, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a dezvăluit ar fi existat interes din partea lui FCSB pentru portarul Lukas Zima, pe care l-ar vedea ca urmaș pentru Târnovanu. Ploieștenii negociază însă extinderea contractului cu portarul ceh, iar FCSB nu pare, deocamdată, dispusă să-l trimită pe banca de rezerve pe Târnovanu.

Ștefan Târnovanu rămâne #1 la FCSB

Imediat după meci, Gigi Becali și antrenorul Elias Charalambous au reclamat faptul că Târnovanu a fost faultat în momentul în care a ieșit pe centrare și că golul trebuia anulat.

„Când e fault, nu e greșeală. Dacă nu e fault, se poate spune că e greșeală. Dar când el lovește mingea, apoi adversarul îl lovește... Regulile pe care le știu, poate le-au schimbat, spun că e fault. Dar poate au schimbat regulile”, a spus cipriotul la conferința de presă. Iar acesta și-a întărit declarația în vestiar.

După meci, portarul de 24 de ani a primit încurajări de la staff și i s-a transmis că va fi în continuare titular între buturile roș-albastre. Iar același mesaj a venit și din partea lui Gigi Becali, care e hotărât să-l păstreze în poartă și în următoarele partide, chiar dacă Andrei Vlad spera să primească o nouă șansă.

Astfel, la meciul cu RFS, primul din grupa Europa League, dar și la următoarele partide in Superligă, FCSB va merge tot pe mâna lui Târnovanu, cel care a strâns până acum 15 jocuri în acest sezon.

3.000.000de euro e cota lui Ștefan Târnovanu, potrivit transfermarkt

FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ștefan Târnovanu, foto: Raed Krishan (GSP)

A mai greșit o dată

Gafa din meciul cu Petrolul nu e prima pe care o face în acest sezon. El a mai greșit într-un mod asemănător și în preliminariile Ligii Campionilor. În primul meci cu Sparta Praga (1-1), din turul 3 preliminar, Târnovanu a ieșit greșit la un corner, iar Olatunji i-a luat fața și a trimis în poartă, egalând scorul.

Gigi Becali l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, apoi s-a răzgândit și s-a luat de arbitraj

Imediat după meciul cu Petrolul, Gigi Becali l-a luat la țintă pe Târnovanu. Apoi a declarat că a revăzut faza și l-a iertat pe goalkeeper.

„Dacă ai 2 metri, ai și timp să prinzi mingea și dai cu pumnul ca să bage altul mingea în poartă... Are timp să se ducă să o prindă. Dacă ai doi metri, cum să faulteze ăla de 1,50? Unde e fault? Probabil îl lovește în mână. Dacă te duci hotărât, mai vine ăla? Apucă să dea în minge, dar nu dă bine, pentru că ăla îl împinge. Ăsta e fault la portar, nu văzusem, e fault la portar. Acum văd”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (26)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  23 Septembrie 2024, 16:14
Postat de Guno71 pe 23 Septembrie 2024, 15:10

Tarnovanu nu da siguranta la iesirile pe centrari, probabil are nevoie de lentile de contact... Nu apreciaza corect traiectoria mingii si de foarte multe ori este sub traiectorie...

Plus ochelari de cal. Din aceia din piele care obtureaza vederea laterala.

octavcne
octavcne  •  23 Septembrie 2024, 16:14

Nu e vina lui Tarnovanu că nu reușește să își ridice nivelul. El este antrenat de Gigi Becali. Este problema tuturor tinerilor jucători de la FCSB. Ei vin acolo sub promisiunea unor salarii bune și semnează pentru 5 ani cu posibilitate de prelungire. Astfel oricât talent ar avea, antrenați de YES Man(i), nu au de unde să învețe.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  23 Septembrie 2024, 15:59

Se citeste inteligenta pe fatza lui. Ochii ii lucesc de atata Tolstoi si Dostoievski.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează