FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO / EXCLUSIV Șeful de la UTA a intrat în direct și a tranșat soarta lui Rednic: „50% din transferuri nu sunt reușite”

Mircea Rednic e din aprilie 2023 antrenor la UTA
Mircea Rednic e din aprilie 2023 antrenor la UTA

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 14:29 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 14:38

Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, a intervenit prin telefon, azi, la GSP Live pentru a analiza situația arădenilor, pe locul 14 după 10 etape și fără victorie încă pe teren propriu.

Duminică, UTA a înregistrat a 6-a remiză din 6 jocuri disputate la Arad, 0-0 cu Poli Iași. Echipa antrenată de Mircea Rednic are un start slab de sezon și ocupă momentan doar o poziție de baraj. Totuși, Meszar confirmă postul „Puriului” și declară că UTA mai caută un atacant.

VIDEO. Alexandru Meszar, conducător UTA: „Mircea Rednic trebuie să înceapă să și câștige. Mai vrem un atacant”

- Care sunt impresiile dumneavoastră după 0-0 cu Poli Iași?
- Suntem nemulțumiți că nu am bătut, dar, totodată, e bine că nu am pierdut. Ne doream victoria, am vrut neapărat să urcăm un pic în clasament, dar asta este situația.

- Ce v-a lipsit pentru a obține cele 3 puncte?
- Campionatul e foarte echilibrat, în etapa a 10-a au fost doar două victorii, restul remize. Așa a fost și meciul ăsta, și noi, și adversarul am fost precauți. Nimeni n-a vrut să piardă și a ieșit 0-0. La acest scor, putem spune despre compartimentul defensiv că a funcționat, iar despre cel ofensiv că a suferit, ca în restul partidelor.

- Doar locul 14 după 10 etape. Puțin, având în vedere că UTA și-a propus play-off-ul.
- Play-off-ul a fost în primul rând obiectivul echipei și al staff-ului. Sigur, și al nostru, având în vedere că vrem să progresăm în fiecare campionat, să urcăm un loc. Timp este, suntem la început, nu facem o tragedie. Din 10 meciuri am pierdut 3, dintre care unul cu FCSB, unul cu Universitatea Craiova. Chiar dacă suntem pe 14, nu putem spune că e o criză.

- Aseară, unii dintre spectatori au huiduit echipa.
- Vorbim despre ultrași. Echipa UTA Arad nu e a ultrașilor, este a Aradului. Nu prea mă interesează ce fac ultrașii, pe mine mă interesează arădenii, care înseamnă o masă mult mai mare, care sunt lângă echipă și o susțin, cum este normal, și în momente mai puțin bune.

- Urmează o deplasare complicată, la CFR Cluj.
- Poate urmează un meci complicat pentru CFR, noi avem precedente: am bătut la CFR, am făcut și egal acolo. Nu este exclus să facem un meci bun, să putem crea o surpriză, adică să luăm punct sau puncte la CFR.

- Vă întreb direct: postul lui Mircea Rednic este de neclintit în acest moment?
- În acest moment, da, deoarece avem o echipă alcătuită de domnul Rednic. Trebuie să facă tot posibilul ca această echipă să înceapă să obțină și victorii, nu doar remize. Are tot sprijinul nostru, din toate punctele de vedere, fie că vorbim despre transferuri sau orice altă problemă. Noi îl susținem, iar asta ne dorim și de la arădeni, să-l susțină pe el și să susțină și echipa, chiar dacă nu legăm victorii.

- Aminteați despre transferuri. Mai este posibil să vină jucători la UTA, chiar dacă s-a închis fereastra de mercato?
- Tot am adus, dar poate n-am reușit să aducem exact ce trebuia. Nu ne lăudăm cu acest mercato, a venit un număr mare de jucători, dar procentajul de reușită n-a atins 70-80%, doar 50%. Dar și cei care n-au confirmat mai au timp, și sperăm să ajungem la 70-80%.

- Mă gândesc că e complicat să găsiți acum jucători liberi și buni.
- Noi căutăm un atacant, un număr 9. Nu este perioadă de mercato, așa că e greu să găsești un atacant. Dar și când e fereastră de mercato, nu are nimeni un atacant, ori nu e liber, ori nu e transferabil. Indiferent când cauți un atacant, este criză. Fiecare echipă își dorește un atacant care marchează. La celelalte posturi stăm bine, dar aici e mai greu. Dacă ne uităm și la echipele cu buget mare din România, nici ele nu prea au atacanți golgheteri.

Șeful de la UTA a intrat în direct și a tranșat soarta lui Rednic: „50% din transferuri nu sunt reușite”
Alexandru Meszar

L-am vrut pe Alibec, dar el a ales casa lui (n.r. - s-a întors la Farul). A ales să revină de unde a plecat și unde locuiește, este și normal. Am avut o discuție și cu Oaidă (n.r. - noul jucător al lui U Cluj), i-am propus ceva. A zis: „Da, este OK, mai așteptăm”, și nu ne-a anunțat că vrea mai mult sau că pleacă altundeva

- Alexandru Meszar, conducător UTA

VIDEO INTEGRAL. Ediția GSP Live din 24 septembrie 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (1)
Anderi
Anderi  •  24 Septembrie 2024, 14:51

Cate cluburi se mai ard cu asta pana invata toate ca nu e antrenor? Domnul e prea ocupat sa daca bisnita cu jucatori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează