FOTBAL  »  NATIONALA  »  CIPRU - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP Mircea Lucescu a răspuns! Reacție tăioasă când a fost întrebat despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu pot să fac asta. Nu am nicio garanție”

Daniel Bîrligea, atacantul de la FCSB +50   FOTO
Daniel Bîrligea, atacantul de la FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 11 octombrie 2024 19:45 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2024 20:54

La conferința de presă premergătoare meciului Cipru - România, care se va juca sâmbătă, 12 octombrie, de la 21:45, Mircea Lucescu (79 de ani) a spus de ce nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea (24), atacantul celor de la FCSB.

Mircea Lucescu a fost întrebat despre înțepăturile venite din partea lui Gigi Becali în urma neconvocării lui Daniel Bîrligea la națională pentru dubla cu Cipru și Lituania. Atacantul s-a transferat în această vară de la CFR Cluj la FCSB pentru 2,5 milioane de euro și a marcat deja 3 goluri în primele 5 meciuri în tricoul campioanei.

Louis Munteanu-show în preliminarii » Căpitan la U21, atacantul CFR-ului a înscris primul hat-trick al carierei!
MUNTENEGRU - ROMÂNIA U21
Louis Munteanu-show în preliminarii » Căpitan la U21, atacantul CFR-ului a înscris primul hat-trick al carierei!

Lucescu a spus că îl urmărește pe Bîrligea, îi place de el ca jucător, dar mai are de demonstrat până când va putea fi convocat în locul altui jucător. Atacanții naționalei convocați pentru această acțiune sunt Denis Alibec, Denis Drăguș și George Pușcaș.

De asemenea, spune că nu îl poate convoca doar pentru că a fost protagonistul unui transfer spectaculos. Mai spune că ușa naționalei este deschisă pentru orice fotbalist.

VIDEO. Mircea Lucescu, despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu putem să aducem un jucător la națională doar pentru că s-a transferat la o echipă mai mare”

Selecționerul a surprins la conferință când a anunțat că nu îl poate convoca pe Bîrligea doar pentru că a fost transferat de la CFR la FCSB, „o echipă mai mare”, după spusele selecționerului:

„Nu are rost să discutăm despre lucrul ăsta. Nu putem să aducem un jucător la națională doar pentru că s-a transferat la o echipă mai mare. Îl așteptăm să vină. L-am văzut, e cunoscut. Jucătorii români sunt la fel de buni pe teritoriul țării noastre.

L-am urmărit cu foarte mare atenție, îmi place, doar că trebuie să demonstreze că este mai bun decât cei care sunt aici. Venirea lui ar însemna să nu chem un alt jucător care a dat satisfacție la echipa națională. A marcat goluri, e adevărat. La Salonic a marcat, apoi nu am mai văzut nimic pentru că Steaua s-a apărat după. Nu a mai trecut mijlocul terenului.

Are campionatul acum, în care trebuie să demonstreze. Sunt convins că Steaua poate merge mai departe, iar dacă va merge sunt convins că alți jucători vor putea ajunge la echipa națională. Eu nu sunt adeptul schimbării permanente pentru că nu ai nicio garanție că poți obține performanță”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă.

Clasamentul din grupa României

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
România U21 a făcut spectacol cu Muntenegru! Final DRAMATIC în Elveția - Finlanda: golul din prelungiri a schimbat clasamentul în grupă
Nationala
România U21 a făcut spectacol cu Muntenegru! Final DRAMATIC în Elveția - Finlanda: golul din prelungiri a schimbat clasamentul în grupă
Cipru - România, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor » Echipa superofensivă pregătită de Mircea Lucescu
Nationala
Cipru - România, din etapa a 3-a a Ligii Națiunilor » Echipa superofensivă pregătită de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu a răspuns! Reacție tăioasă când a fost întrebat despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu pot să fac asta. Nu am nicio garanție”
Nationala
Mircea Lucescu a răspuns! Reacție tăioasă când a fost întrebat despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea: „Nu pot să fac asta. Nu am nicio garanție”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (38)
chiorul
chiorul  •  11 Octombrie 2024, 22:07

Și uite așa și-a bătut *** in teorie purtătoare de condei. Voi i-ați ridicat-o la fileu! Ce credeați, că vorbiți cu Vintilă sau Dică? V-a dat-o moșu' de v-a julit! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

RandyJJ
RandyJJ  •  11 Octombrie 2024, 22:05
Postat de steaua1986. pe 11 Octombrie 2024, 21:14

E nebun in cazul asta.

nebun dupa Steaua. UNITI SPRE TITLU 28. pentru cine nu stie de ce lucescu a spus direct Steaua,EUIPO a spus ca noi suntem Steaua si putem folosi cel putin in europa numele. de la mine ati auzit-o prima data

RandyJJ
RandyJJ  •  11 Octombrie 2024, 22:04
Postat de qheechee pe 11 Octombrie 2024, 21:36

Argument invalid. UEFA contabilizează ce primește de la federațiile naționale (adică *** - în cazul nostru). Sandu și Dragomir au patronat o mânărie; dacă FRF ar recunoaște-o azi, s-ar împușca singuri în picior, așa că așteaptă decizia finală a tribunalului. Cupa Campionilor (copie) e în vitrină la Steaua, nu la ***. Dacă reușești să înțelegi, uite ce zice regulamentul FRF „este interzisă modificarea formei juridice, a structurii unui club sau orice operaţiune care are ca scop transmiterea/dobândirea dreptului de participare în competiţii sau/şi facilitarea obţinerii licenţei.” - asta înseamnă că echipa înființată în 2003 de Becali nu avea ce căuta direct în prima divizie în locul AFC.

vine decizia de la madrid care spune ca noi suntem Steaua,cea din liga 1. cauta pe siteul EUIPO. in europa putem folosi numele Steaua. deci noi suntem Steaua. qed.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează