FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 21:00

VIDEO / EXCLUSIV Raul Rusescu: „Doi jucători de la Dinamo au loc la FCSB” + Cucerit de un „câine”: „Nu există limită pentru el!”

Raul Rusescu a prefațat derby-ul Dinamo - FCSB
Raul Rusescu a prefațat derby-ul Dinamo - FCSB

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 11:17 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 12:12

În direct la GSP Live, Raul Rusescu, 36 de ani, a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB  ♦ Rivalele se duelează diseară, de la 21:00, în etapa cu numărul 13. Derby-ul va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro, cu informații în timp real de la reporterii Gazetei, care vor acoperi meciul din toate colțurile stadionului, și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Pe Arena Națională sunt așteptați peste 40.000 de fani.

Fostul golgheter al celor de la FCSB, de două ori campion cu roș-albaștrii, Rusescu se așteaptă ca echipa antrenată de Charalambous și Pintilii să învingă, însă vorbește și despre așteptările mari din partea fanilor dinamoviști.

Verdict dur despre noul transfer de la FCSB: „Nicio șansă!”
FCSB
Verdict dur despre noul transfer de la FCSB: „Nicio șansă!”

VIDEO. Raul Rusescu: „Mizez pe victoria FCSB, dar, după mult timp, fanii lui Dinamo au speranțe”

„Mizez pe victoria celor de la FCSB, însă așteptările sunt mari de această dată din partea fanilor dinamoviști. După mult timp, au o echipă bună. Kopic face o treabă foarte bună la Dinamo, echipa marchează, arată bine pe faza ofensivă. Au jucători care pot decide meciul. Au făcut o treabă foarte bună cu Cîrjan, un jucător de creație, care îmi place.

Acum, după mult timp, fanii lui Dinamo chiar au speranțe că pot învinge FCSB. Ambele echipe sunt ofensive, vom vedea două peluze care se vor întrece în cântece. Acest derby are tot ce-i trebuie”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Raul Rusescu: „Politic și Cîrjan sunt de nivelul FCSB”

Întrebat cine din echipa lui Dinamo ar avea loc la FCSB, Rusescu a rostit două nume: extrema stângă Dennis Politic și mijlocașul ofensiv Cătălin Cîrjan.

„E interesant exercițiul. Cred că Politic... Unde să joace? Îi găsim loc (n.r. – râde), cum i-am găsit și lui Tănase. E de nivelul FCSB, la fel și Cîrjan, îmi place mult de el.

Modul în care vede Cîrjan fotbalul este deosebit, nu există limite pentru el în ce privește progresul pe care îl poate avea. Poate crește foarte, foarte mult, e încă tânăr. De aceea sunt surprins că Rapid a renunțat atât de ușor la el. OK, și Arsenal a renunțat la el, dar vorbim despre Arsenal, alt nivel. La Rapid a jucat foarte puțin, la început, apoi a dispărut de tot din echipă”, a spus Rusescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (4)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  20 Octombrie 2024, 14:39

Daca e cucerit de un caine, Raul ar trebui sa-l adopte. Apoi sa mearga cu el la vet pentru vaccinuri, deparazitari si microcipare. Si sa-l scoata la plimbare de doua ori pe zi. Apa proaspata la dispozitie si mancare de calitate. Exclus ciocolata si bombone cu xylitol.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  20 Octombrie 2024, 13:16

Daca zice Raul asa este. Analist de top.

therealreddog33
therealreddog33  •  20 Octombrie 2024, 13:13
Postat de bogat pe 20 Octombrie 2024, 12:23

Aha, dar e vreunul de la FCSB care ar avea loc la Dinamo? Poate Dawa ca restul slabuti. Ce intrebari sunt astea, ati mai vazut pe undeva prin lume asemenea intrebari intre comentatorii TV? Ce jucatori de la United ar avea loc la City? Cred ca ar zbura de la postul ala daca ar face asta, rolul lor e sa comenteze si nu sa propuna achizitii pentru o echipa. Dar ma rog, e de inteles ca va intreceti sa ii faceti o placere stapanului vostru nea Gigi.

Ce vrei și tu acuma, Rusescu e fecesebist de mic, încet încet își dă și Alexandru Barbu arama pe față ;). E ziarul lu’ Fergusonu ‘ de Pipera oricum, nu trece nici o zi fără citatele lui de o inteligență pură (zero adică nimicul e și el pur, nu?). Sau fără posibilele lui afaceri cu jucători, că doar argățeii de serviciu trebuie să se preocupe de soarta stăpânului, nu? Îi lăsăm să vorbească, cine râde la urmă râde mai bine…

Vezi toate comentariile (4)
Comentează