INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB 4-0

VIDEO „Băieții, fără eșarfe nu vă luați bilete!” » Suporterii FCSB ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere eșarfe pentru a intra la meciul cu Rangers

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 16:09 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 16:25

La o zi după Rangers – FCSB 4-0, pe net au apărut imagini incredibile, filmate chiar de suporterii roș-albaștrilor. Înainte de meci, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, ar fi instaurat o regulă nemiloasă: cine nu-și cumpără fular nu intră în stadion. Prețul? 15 lire.

La Glasgow, în a treia rundă din grupa Europa League, FCSB a avut alături aproximativ 2.000 de fani. Unii veniți din România, alții din Regatul Unit. Iar aceștia ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere fulare de la unul dintre apropiații liderului.

Supercomputerul Opta a făcut toate calculele: ce șanse are FCSB să meargă mai departe în Europa League, după eșecul cu Rangers
FCSB
Supercomputerul Opta a făcut toate calculele: ce șanse are FCSB să meargă mai departe în Europa League, după eșecul cu Rangers

VIDEO. Ultrașii FCSB ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere fulare ca să intre la meciul cu Rangers

Înainte de startul partidei, unul dintre fani a filmat ce se întâmpla la porțile stadionului. Iar clipul a devenit viral, pe Instagram, azi, fiind publicat pe pagina Ultrastyle1947.

Concret, suporterii celor de la FCSB formează o coadă la intrarea în stadion și sunt obligați să treacă pe la unul dintre liderii peluzei ca să-și cumpere un fular. Asta în timp ce Gheorghe Mustață asistă la scenă, de lângă cel care vinde eșarfele. Prețul uneia? 15 lire. Adică 90 de lei.

„I-auzi, mă, că fără eșarfe nu intrăm. Ne obligă să le cumpărăm! Na, mai zi ceva! Da, fără eșarfe nu intrați. Nu intri fără”, spune fanul care filma ce se întâmpla înainte de meci.

La un moment dat, unii dintre fani au încercat să fenteze regula. Au trecut pe lângă cel care vindea eșarfele, dar imediat li s-a atras atenția: „Băieții, fără eșarfe nu vă luați bilete!”.

Astfel, dacă fiecare fan din peluza roș-albastră și-a cumpărat o eșarfă, înseamnă că Mustață și apropiații lui au obținut 30.000 de euro.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, nu e prima oară când există o astfel de procedură în peluza roș-albastră. S-a întâmplat și în trecut, la alte deplasări.

Până la această oră, Gazeta Sporturilor nu a putut să-l contacteze pe Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor de la FCSB.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon
Superliga
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (32)
GhostMan64
GhostMan64  •  25 Octombrie 2024, 21:18
Postat de UrascClanurile pe 25 Octombrie 2024, 18:18

De ce nimeni nu a chemat Politia ? Chiar atat de ..... au fost ? Nu inteleg apucaturile alea "romanesti" pe teritoriu scotian. Plus de ce nu au anuntat conducerea hotelului de ce intampla afara (primii "clienti"), asa este romanu, "daca mau ars pe mine, sa-i arda si pe restul".

Peste tot in lume, in orice diaspora, mafiotii (straini si ei) se leaga tot de ai lor (taxa de protectie, taxa de smecher, etc), nu de bastinasi ca aia imedia pun politia pe ei.

adytzu82
adytzu82  •  25 Octombrie 2024, 20:52
Postat de Floracle pe 25 Octombrie 2024, 16:49

Absolut adevarat! Am asteptat la coada 45 de min de la ora 12 fix, sa ajung in fata hotelului unde Mustata ne-a obligat sa cumparam esarfe, altfel nu intram in hotel sa ne ridicam biletele REZERVATE in prealabil! Au spus ca cei care au rezervat bilete (pe email, cu buletinul/pasaportul trimis) au prioritate...nimic adevarat. Nu numai ca nu am avut prioriate in vreo coada speciala, am stat si mai mult la coada si cei care au cumparat (fortati sau nu) esarfe au fost bagati in fata. Am fost de fata si am vazut cum Mustata a bruscat oameni care aveau rezervare facuta si nu voiam sa cumpere esarfe, doar voiau sa-si cumpere biletele rezervate. Aceia nu au intrat in hotel sa cumpere si cel mai probabil biletele lor au fost data altora ca nu aveau rezervare insa au cumparat nenorocitele alea de esarfe, care costau 15 lire si erau de calitatea unora facut cu 1 lira. Pe langa asta nu au acceptat bani 'scotieni' si au trimis lumea prin tot orasul sa schimbe lirele in unele doar cu 'regina' pe ei. Niste bisnitari nenorociti. Sa-i transmiteti si lui MM asta, poate se trezeste si el.

Tu ai fost la hotel sa iti ridici biletele rezervare si ti s-a cerut sa ai esarfa? Corect asta am vazut. Nu ti s-a impus sa achizitionezi, au spus sa ai esarfa asta inseamna ca puteai sa imprumuti una de la altcineva(o solutie simpla) daca nu o aveai pe a ta( cum au suporterii). Au gresit cu lirile scotiene si aici ai dreptate deoarece in gandirea lor lire scotiene sunt diferite de lire sterline(desigur resit) cel putin asta am inteles din raspunsul lor cand am prezentat problema. Ca sa intelegi situatia cu lirele emise in scotia, sa stii ca in Romania si in Bulgaria la casele de schimb valutar cele doua tipuri de lire au valori diferite. Spui ca esarfele erau scumpe, de acord daca le compari cu preturile celor cumparate in Romania, dar ai vazut pretul esarfelor cu Rangers? Apa la 0.5l vanduta in avion nu e la acelasi pret cu cea de la magazin.

ED_BAD
ED_BAD  •  25 Octombrie 2024, 20:41

Gasca Zurli exploatata si extorcata de Mustata, a fost anuntata de catre nea Gigi ca se vor lua masuri drastice pentru ca asta ceva sa nus e mai repete! La meciul urmator vor primi branza la doar 5 lire felia vidata!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează