FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-0

ASTRA - GAZ METAN 0-0. Gabi Tamaș și-a încheiat socotelile cu Ioan Niculae: „De mâine nu mai vin la echipă” » Reacția clubului

Lui Gabi Tamaș i-a expirat contractul cu Astra Giurgiu
Lui Gabi Tamaș i-a expirat contractul cu Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 22:08 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 22:46

Astra și Gaz Metan au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci al etapei a treia din play-off. Gabi Tamaș (36 de ani), fundașul Astrei, și-a încheiat contractul cu echipa lui Ioan Niculae și nu știe dacă va mai evolua la Giurgiu și în restul play-off-ului.

Integralist în disputa cu Gaz Metan, Gabi Tamaș a anunțat că azi, 15 iunie, a fost ultima zi în care contractul său a fost în vigoare. „Veteranul” din echipa lui Bogdan Andone își va decide în cel mai scurt timp viitorul. 

Joc fără contract, de acum sunt liber de contract. De mâine nu mai vin la echipă, pot să stau acasă. Depinde ce hotărăsc în această seară. Dacă nu ne înțelegem, foarte bine, viața merge înainte și fără mine”, a declarat Gabi Tamaș, la Look Sport. 

„Cam greu să revenim după două luni de stat în casă. Ne-a fost dor de fotbal, dar ne e greu până ne obișnuim cu fotbalul, cu terenul. Am avut om în plus, dar Gaz Metan e o echipă foarte bună. E bine că am început fotbalul, nu contează că e fără fani. Nu mi-a fost frică de virus. Dacă e să se întâmple, se întâmplă! 
- Gabi Tamaș

Dani Coman: „Semnăm prelungirea până la finalul campionatului”

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat că actuala înțelegere cu Tamaș a ajuns la final, dar spune că cele două părți vor ajunge la un consens pentru o prelungire până la finalul play-off-ului. 

„E perfect adevărat! Azi a fost ultima zi a contractului său. A rămas ca mâine să ne vedem să semnăm prelungirea până la finalul acestui campionat. Are niște restanțe și își dorește să-i trecem acele restanțe într-un act sau să-i dăm banii acum. N-ar fi corect față de colegii lui să-și primească banii doar el, dar vom găsi o soluție ”, a declarat Dani Coman, președintele Astrei, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO / Bogdan Andone: „În principiu, am ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului”

Citește și alte știri despre Astra - Gaz Metan: 

ASTRA - GAZ METAN. Intrare criminală în Liga 1! Eliminat direct după un gest complet necugetat

VIDEO Zero goluri, zero fotbal! Astra n-a putut s-o străpungă pe Gaz Metan, deși a evoluat o oră cu om în plus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Iunie 2020, 00:48

Trimite Gigi o sacoșă pe Luțu, dar rămâne cum știți , 6 puncte !

223102608702428
Serge Sand  •  15 Iunie 2020, 23:40

Auzi comentariu de presedinte de club în anul 2020-" nu ar fi corect să-i plătim restanțele,acum, față de colegii lui"???? Pe bune?

adi-das
adi-das  •  15 Iunie 2020, 22:44

facem rost de vin Găbiță nu-i problemă

Vezi toate comentariile (3)
Comentează