GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2024 08:32 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 08:32

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 28 martie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Hunedoara și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 2.300 mp. În perioada 28 martie – 3 aprilie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul  noului magazin Altex din Hunedoara.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni, click & collect.

" Într-un climat al schimbării permanente, suntem încântați să vă anunțăm că deschidem un nou magazin Altex în Hunedoara. Ne-am propus să revoluționăm experiența comunității locale, punând la dispoziție tehnologie de vârf la prețuri extrem de competitive. Ne angajăm să aducem cele mai recente produse și soluții pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Bd. Traian, nr. 7B, este al doilea din oras si dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Hunedoara are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică, între orele 9:00 și 19:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 24 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 28 martie – 3 aprilie 2024 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Botoșani.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în țară. În peste trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează