INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Bernardo Silva, nemulțumit de programul încărcat din Liga Națiunilor: „Pentru noi, situația e dificilă”

Bernardo Silva
Foto: Imago
Bernardo Silva Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 09:32 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 10:27

Bernardo Silva (27 de ani) a fost intregalist în primul meci al Portugaliei din noua ediție a Ligii Națiunilor. Remiza din deplasare cu Spania, scor 1-1, este un rezultat bun pentru lusitani, însă mijlocașul lui City a criticat aceste meciuri în plus pe final de sezon.

Liga Națiunilor a fost adesea criticată de fotbaliști din cauza numărului mare de meciuri desfășurate într-o perioadă foarte scurtă, după un sezon deja prea încărcat la nivel de club.

Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA
Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

Bernardo Silva, nemulțumit de finalul încărcat de sezon

Excepție nu face nici mijlocașul lui Manchester City. Portughezul și-a expus părerea despre competiție imediat după finalul meciului din Spania.

„Pentru fanii fotbalului aceste meciuri sunt foarte bune, însă pentru noi, pentru jucători, situația e una dificilă. După un sezon în care am jucat foarte multe partide, venim aici (n.r.-  în Liga Națiunilor) și mai jucăm încă 4. 

Există și riscul mai multor accidentări, dar noi încercăm să ne pregătim pentru noul sezon, care începe într-o lună, dar nu cred că vom fi la 100% din capacitate, e greu. Dar asta este, acum va trebui să dăm totul în cele 3 meciuri rămase”, a declarat Bernardo Silva după meci, potrivit as.com.

Spania și Portugalia au remizat în primul „șoc” din Liga Națiunilor

Spania și Portugalia au remizat, scor 1-1, în cel mai tare meci al zilei din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 62.

Spania a deschis scorul la capătul unui contraatac splendid. Gavi a recuperat și l-a lansat pe Sarabia spre poarta lui Diego Costa. Altruist, jucătorul lui Sporting a pasat la Morata, care a pus decisiv latul din 7 metri. 

Campioana mondială din 2010 a părut apoi că are sub control partida, numai că lusitanii și-au revenit în repriza secundă și au egalat spre final, când centrarea lui Joao Cancelo către Ricardo Horta a făcut 90% din gol (82). 

Spania putea câștiga toate cele 3 puncte în minutul 87. Costa a respins greșit în fața careului mic, până la Jordi Alba, numai că fundașul stânga de la Barcelona n-a cadrat lovitura de cap pe care trebuia să scrie 2-1.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Surprize uriașe în echipa U21 a sezonului » Vinicius are cele mai bune cifre, în timp ce vedetele Pedri sau Gavi lipsesc

FOTO Spania și Portugalia au remizat în primul „șoc” din Liga Națiunilor. Ronaldo, rezervă

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
fotbal_elite
fotbal_elite  •  03 Iunie 2022, 12:06

Solutia : sa joace cei care au jucat mai putin in campionate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează