SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO CSM București a plecat în Franța pentru meciul anului » Neagu anunță: „E nevoie să fim perfecte!”

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de , , - Publicat joi, 02 mai 2024 18:10 / Actualizat joi, 02 mai 2024 19:18

CSM București a plecat în Franța pentru returul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioanele României au o misiune infernală, după ce în tur au pierdut cu 24-27 în Sala Polivalentă.

  • Metz - CSM București, în „sferturile” Champions League, este programat pe 4 mai, de la ora 17:00.

Cristina Neagu, vedeta de la CSM București, știe că misiunea e grea, mai ales că Metz e o echipă foarte puternică pe teren propriu. Însă nu și-a pierdut speranțele și chiar a declarat, pe aeroport, că o eliminare din competiție ar fi un eșec.

+3 FOTO

VIDEO. Cristina Neagu a prefațat Metz - CSM București, pe aeroport

„E cel mai important meci al sezonului, pe plan intern știm cum stau lucrurile. Facem tot posibilul să ne calificăm. Va fi foarte greu, ele joacă foarte bine acasă, au mereu sala plină. E sfert de finală Champions League, facem tot ce putem să remontăm acest meci.

Ar fi o mare dezamăgire să nu mergem mai departe. Am analizat și încercăm să schimbăm ce nu a mers. Trebuie să fim exacte, mai ales în atac, să nu ratăm. Trebuie să facem totul mult mai bine decât ele pentru a ne califica. E nevoie de un meci perfect.

Competiția e acerbă, fiecare își dorește să ajungă în Final Four. Nu mergem să ne predăm la Metz. Ne-am obișnuit să jucăm de sărbători, nu contează. Contează doar să prindem o zi bună sâmbătă. Mesajul pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a ne califica”, a declarat Cristina Neagu.

CSM București, la 60 de minute distanță de agonie sau extaz » Unde a clacat echipa lui Adrian Vasile în meciul cu Metz
CSM BUCUREȘTI
CSM București, la 60 de minute distanță de agonie sau extaz » Unde a clacat echipa lui Adrian Vasile în meciul cu Metz

Neagu a fost întrebată și despre cele 3 echipe românești care au ajuns în Final Four-ul European League, Dinamo la masculin, Dunărea Brăila și Gloria Bistrița la feminin.

„Nu știu dacă handbalul românesc e în ascensiune. Echipele românești care s-au calificat în Final Four au făcut-o în a doua competiție ca valoare (n.r. - European League). Sigur, Dinamo s-a calificat alături de 3 echipe nemțești și nivelul e mult mai ridicat decât la fete”, a răspuns Cristina.

VIDEO. Ce a declarat Adrian Vasile, antrenorul de la CSM București

Adi Vasile, antrenorul de la CSM București, a prefațat și el returul cu Metz și are încredere în „tigroaice”.

„E un sfert de finală, deci nu are cum să fie ușor. Sunt două echipe bune, e un mare echilibru. Lupta este deschisă, credem în șansele noastre, deși știm că e dificil. Vor fi momente-cheie pe care ne dorim să le gestionăm foarte bine ca să avem o șansă.

Trebuie să facem un meci foarte bun și să fim mai constanți în joc. Nu ne mai permitem să lăsăm garda jos mental absolut deloc. Ne-a lipsit prospețimea mentală la meciul tur”, a declarat Adi Vasile.

Citește și:

Românii au băgat vrajba-n naționala Ungariei » Vedeta naționalei l-a făcut praf pe selecționer: „E un clovn!”
ATAC
Românii au băgat vrajba-n naționala Ungariei » Vedeta naționalei l-a făcut praf pe selecționer: „E un clovn!”
Echipa feminină a României s-a calificat în finala de duminică a Campionatelor Europene de la Rimini » Trei „tricolore” vor fi prezente și în finalele pe aparate
CAMPIONATELE EUROPENE
Echipa feminină a României s-a calificat în finala de duminică a Campionatelor Europene de la Rimini » Trei „tricolore” vor fi prezente și în finalele pe aparate

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
SuporterOr
SuporterOr  •  03 Mai 2024, 21:42

Mie mi-a plăcut ce a spus. Mi-a părut bine că a înțeles că trebuie să ratam mai puțin. Esențial. Nu am nici un dubiu că pot recupera. Am dubii că au suficient de multa încredere în ele că pot repeta meciul de la Gyor. Pentru Cristina cred că e poate dintre ultimele meciuri esențiale ale carierei. Daca se califica mai are 2 ca să iasă din scenă acoperita de glorie. Am încredere în forța ei de a se mobiliza și de a fi un lider adevărat care câștigă PRIN echipa, nu in pofida ei. Hai Cristina, hai CSM, hai Romania.

balderis
balderis  •  03 Mai 2024, 09:53

Neagu, mda ! Îmi amintesc, cînd pentru prima dată în viața ei sa dus în sala dinamu, după scadalul cu rapidiștii și ce primire emoționantă i-au făcut băieții , cum i-au înjurat ei pe rapidiști, că nu s-au lăsat jigniți de madam Neadu, iar acum la aeroport, cînd i sa aamintit de performanța băieților de la dinamu la handbal, a strîmbat din nas și a schimbat subiectul !!! Așa vă trebuie fraiericilor !Evident că nu va mai călca în viața ei prin dinamu, dar eu cred că va dat și cîte un lighean din plastic !!!

blackseacoast
blackseacoast  •  02 Mai 2024, 19:55

Neagu...eternul fasss...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează