ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GAMING

Merită să revii la Diablo 4 pentru expansiunea Vessel of Hatred?

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2024, 10:10 / Actualizat joi, 10 octombrie 2024 10:23

Lansarea primei expansiuni majore a jocului Diablo IV, intitulată Vessel of Hatred, a dus la o creștere semnificativă a numărului de jucători. Cu o nouă clasă, o regiune extinsă și activități endgame captivante, expansiunea promite conținut proaspăt pentru jucătorii care revin. Dar merită investiția? Iată o analiză care să te ajute să iei o decizie informată.

Diablo IV a avut un start impresionant în iunie 2023, însă, ca multe alte jocuri, a întâmpinat dificultăți în a menține un număr consistent de jucători. Cu toate acestea, Vessel of Hatred a fost recent lansată și numărul de jucători a revenit la cote ridicate.

Ediții și prețuri Diablo 4

Începem cu întrebarea evidentă: Cât costă? Expansiunea este disponibilă în trei ediții: Standard, Deluxe și Ultimate, iar prețurile variază între 39,99 USD și 89,99 USD. Dacă nu deții jocul de bază Diablo IV poți achiziționa un pachet ce include ediția Standard a expansiunii la prețul de 69,99 USD.

Standard Edition

Deluxe Edition

Ultimate Edition

Vessel of Hatred Expansion

Nahantu War-Cat Mount & Armor Bundle

✓`

Nahantu Veilwalker Spiritborn Armor

Hratli, Canine Pet

Wings of the Damned

One Seasonal Premium Battle Pass Token

3,000 Platinum (normally worth $29.99)

Natalya, Tiger Companion

Nahantu: Unearthed Armor Sets (for 5 Classes)

Wings of Faith

Nahantu city portal

Preț

$39.99

$59.99

$89.99

În general nu recomandăm edițiile Deluxe sau Ultimate decât dacă dorești să investești în articole cosmetice, deoarece conținutul care poate fi jucat este același în toate cele trei ediții.

Ce conține Vessel of Hatred

Vessel of Hatred include o nouă campanie care durează aproximativ 10–12 ore pentru a fi finalizată, dar, așa cum știu toți fanii Diablo, esența jocului constă în grind-ul de echipamente în endgame. Iată o privire asupra noii clase, noii regiuni și activității endgame care sunt cu adevărat importante.

Noua clasă: Spiritborn

Spiritborn sunt practic Druizi concentrați pe lupte corp-la-corp, care își canalizează puterile prin intermediul unuia dintre cele patru „Spirite Animale” (Gorilă, Jaguar, Vultur și Centipedă) pentru a-și personaliza construcția. Indiferent de alegerea spiritului, Spiritborn sunt rapizi și agili, luptând cu arme precum glaive, bastoane și lănci.

  • Jaguar – oferă bonusuri de viteză.

  • Gorilă – crește apărarea.

  • Vultur – îmbunătățește precizia.

  • Centipedă – oferă daune cu otravă și efecte de vindecare.

Clasa este asemănătoare cu Monk din Diablo III, dar nu prea seamănă cu celelalte clase din Diablo IV.

Noua activitate PvE endgame: Dark Citadel

Aceasta este o incursiune (raid), unde jucătorii se aventurează într-un dungeon plin de puzzle-uri și mini-bossi, pentru a înfrunta în cele din urmă boss-ul final, First Khazra. Este necesar să ai nivelul 60 pentru a accesa Dark Citadel, iar completarea acestei incursiuni te va răsplăti cu echipamente de top, exclusiv în acest raid.

Până acum, puțini jucători au reușit să finalizeze Dark Citadel, dar cei care au făcut-o au fost, în general, impresionați. Raidurile oferă multă rejucabilitate, dar sunt destinate celor care pot investi ore lungi de joc pentru a avea succes, deci nu sunt pentru toată lumea.

Noua regiune: Nahantu

Nahantu este o nouă regiune amplasată la sud și este considerabil mai mare decât celelalte cinci regiuni din Diablo IV. De fapt, Nahantu reprezintă aproximativ 40% din mărimea hărții jocului de bază, oferind o zonă extinsă de explorat.

Cum e primit Vessel of Hatred de critici și jucători?

Criticii și jucătorii sunt împărțiți în privința Vessel of Hatred. Criticii au evaluat expansiunea destul de pozitiv, cu un scor de 85/100 pe Metacritic, însă jucătorii au fost mai puțin impresionați, ceea ce a dus la un feedback „mixt” pe Steam. Expansiunea nu este un eșec, dar mulți din comunitate consideră că este prea scurtă pentru prețul cerut.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ciprian Tătărușanu rezolvă marea dilemă a lui Mircea Lucescu, la noul podcast GSP: „El va fi titular pentru următorii ZECE ANI” + Cum s-a schimbat rolul portarului: „Asta cere fotbalul acum”
Nationala
Ciprian Tătărușanu rezolvă marea dilemă a lui Mircea Lucescu, la noul podcast GSP: „El va fi titular pentru următorii ZECE ANI” + Cum s-a schimbat rolul portarului: „Asta cere fotbalul acum”
Ce cadou de nuntă a primit George Simion de la Gigi Becali: „Cred că au fost 2 tone. Am trecut tot în declarația de avere!” » De ce l-a luat în partid
Superliga
Ce cadou de nuntă a primit George Simion de la Gigi Becali: „Cred că au fost 2 tone. Am trecut tot în declarația de avere!” » De ce l-a luat în partid
Scandal de rasism la Voluntari! » „M-a numit «negru». Ce-i asta? Nu-i în regulă”
Fotbal
Scandal de rasism la Voluntari! » „M-a numit «negru». Ce-i asta? Nu-i în regulă”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează