FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SCANDAL

FOTO Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”

Momentul în care U Cluj nu a primit penalty cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu +4   FOTO
Momentul în care U Cluj nu a primit penalty cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 11:20 / Actualizat joi, 04 martie 2021 12:13

Viitorul Pandurii Tg. Jiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de U Cluj în sferturi, scor 3-1. Finalul de meci a fost extrem de tensionat, iar deciziile „centralului” Andrei Antonie i-au înfuriat la culme pe ardeleni.

În minutul 73, „studenții” ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri când Alin Buleică și-a lovit adversarul cu cotul în cap. Decizia arbitrului a fost, însă, fault în atac! A urmat o încăierare generală, în urma căreia Srdjan Luchin a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Alex Băican.

După meci, Universitatea Cluj a emis un comunicat acid, în care acuză interese obscure. Printr-un joc de cuvinte, ardelenii trimit la Nicolae Sarcină, patronul echipei din Gorj: „E ca și cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară”.

foto: captură @ Look Sport
foto: captură @ Look Sport
foto: captură @ Look Sport
foto: captură @ Look Sport
foto: captură @ Look Sport

Pe deasupra, „Șepcile roșii” amintesc de altă fază controversată: „în minutul 42, Ilieș a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului”.

Comunicatul celor de la U Cluj

Cupa României este o competiție a surprizelor, iar pentru clubul nostru, una a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finala din 2015. În această seară, competiția ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar ușor de ascuns sub preș în fotbalul original de la noi.

Arbitrajul din această seară a reprezentat o jignire la adresa competiției și a arbitrilor care își fac meseria cu onestitate și împart dreptatea cu ochii doar pe teren, fără a se dedulci la altele..., dar și un afront adus inteligenței celor care iubesc și înteleg acest sport. E ca și cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină, decât să fluiere corect.

Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să „respire”. Cealaltă varianta, „să te faci frate cu dracu'”, am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei.

Și, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier perfid face cât 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru „istorie”, câteva imagini din partida de astăzi. 
- Facebook @ FC Universitatea Cluj

FOTO Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”
Andrei Antonie // foto: Imago

Mai multe știri din Cupa României:

A marcat după un an și se gândește la naționala de tineret: „Sunt o speranță, dar trebuie să demonstrez”

Viorel Moldovan, după scorul de forfait cu Astra: „Concluzia e simplă”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Martie 2021, 12:26

Am văzut meciul,simulări la cei de la Viitorul Pandurii.Penalty,elimnare pt ei intai ,etc.Cred ca nu ar mai trebui delegat acest arbitru o perioada.

traian_v
traian_v  •  04 Martie 2021, 17:51
Postat de magic4ever pe 04 Martie 2021, 12:47

Penalty si eliminare...arbitrul asta trebuie suspendat cel putin 5 etape,a viciat rezultatul final si a decis echipa calificata in semifinale!

Nu se va intampla nici una nici alta. Tot CCA si FRF sunt captusite de prajituri de cofetarie de la domnul "Prajitura". Si fiindca prajiturile se pot strica, cateva teancuri de euroi nu strica.

ijohn
ijohn  •  04 Martie 2021, 15:32

fundasul a sarit la cap si a fost lovit cu cotul in abdomen/burta de catre atacant....inainte de toate imaginile astea ale voastre. Deci cotul "aplicat" este datorita faptului ca atunci cand iei o lovitura in abdomen/burta instinctul te face sa strangi mainile, sa te tii de abdomen. Mai ales ca atacantul a ales sa nu joace corect, sa nu sara, sa nu se bage la minge...fundasul a cazut peste el dupa ce a lovit mingea si dupa ce a fost lovit. Deci daca tu alegi sa nu te bagi la o minge, adversarul loveste mingea, o degajeaza.... si in cadere te loveste....vrei penalty? Absurd. Asa ca jucati fotbal, singura sansa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează