FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - ASTRA 0-3

Viorel Moldovan, după scorul de forfait cu Astra: „Concluzia e simplă”

Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, pune înfrângerea cu Astra (0-3) din „sferturile” Cupei României pe seama diferenței de valoare dintre primele două eșaloane. +22   FOTO
Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, pune înfrângerea cu Astra (0-3) din „sferturile” Cupei României pe seama diferenței de valoare dintre primele două eșaloane.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 22:42 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 22:55

Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, pune înfrângerea cu Astra (0-3) din „sferturile” Cupei României pe seama diferenței de valoare dintre primele două eșaloane.

Viorel Moldovan, după Petrolul - Astra 0-3: „Sunt dezamăgit de joc”

Concluzia e foarte simplă. Trebuie să uităm cât mai repede acest joc și să ne întoarcem la ce avem noi de făcut, și mă refer aici la Liga 2. Avem nevoie să ne concentrăm să intrăm în play-off. 

Sunt un pic dezamăgit de joc. S-a văzut o diferență de valoare între cele două echipe. Cred că am fost puțin cam timorați. Nu mi-a plăcut acest lucru. Am reacționat la un moment dat, am urcat liniile mai sus. Totuși, să faci 3 cadouri unui adversar din Liga 1... Ei au avut o viteză în plus. 

Sunt supărat, dar trebuie să ne regrupăm. Le-am spus fotbaliștilor mei să păstrăm posesia atunci când recuperăm, n-am reușit. Am pierdut foarte ușor baloanele, n-am pus presiune. În a doua repriză am mai ieșit din cochilie. Păcat că n-am marcat din acel penalty. E istorie deja acest joc, recunoaștem superioritatea Astrei”, a declarat Moldovan la Telekom Sport.

Cele mai tari imagini din meciul Petrolul - Astra 0-3

+18 FOTO

„Sferturile” Cupei României

  • Chindia - CS Universitatea Craiova 0-1 
  • Viitorul Pandurii Tg. Jiu - U Cluj 3-1 
  • Petrolul - Astra 0-3 
  • Dunărea Călărași - Dinamo (joi, ora 20:00)

Viorel Moldovan, antrenorul care i-a șocat pe francezii de la L’Équipe: „Am împușcat cerbi carpatini și urși!”

Citește mai multe știri din Cupa României:

U Cluj - Viitorul Pandurii, scăpat complet de sub control de arbitrul Andrei Antonie! Deciziile care au dinamitat finalul

Costel Enache, discurs fără precedent: „Arbitrul trebuia să mă trimită în tribune! Să vă spun de ce n-a făcut-o. Ar fi o josnicie să dau vina pe arbitraj pentru înfrângere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează