Alte știri din fotbal
Emil Săndoi anunță schimbări drastice la Poli Iași după înfrângerea cu FCSB: „Am avut o înțelegere clară cu conducerea când am venit aici”
1
Elias Charalambous se aștepta la mai multe goluri la victoria FCSB-ului cu Poli Iași: „Ăsta era obiectivul”
1
Daniel Bîrligea surprinde după succesul de la Poli Iași: „Nu sunt foarte împlinit”
0
Gigi Becali, dezvăluire halucinantă despre partenerii lui Dan Șucu la Genoa: „Eu așa am auzit, ăia nu au vrut să se afle”
12
Știri din fotbal internațional
A fost alungat de Adrian Mititelu și refuzat de Gigi Becali la FCSB, iar acum a semnat cu noua echipă
1
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
4
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Si apoi, Dorel tot pleaca. Insa la Craiova. Ca nu poate fara iubirea si febletea lui!
forumer: cred ca ai dreptate, a ajuns si ziarul asta unul de senzatie. Oricum, daca am auzit ca da 2.25 pe trei SI inca altii la schimb, pai... nu m-ar mira sa faca praf jucaria. Asa cum faceam eu cand eram mic si desfaceam tot, insa apoi invatam ceva. Dar asa... Eu stiu ca pentru a avea succes in afaceri nu trebuie sa te atasezi de nimic. Ce dгеаq ii vrea asa tare EXACT pe aia? Uite si tu cati bani scuipa?!! Si apoi raman restul fara salarii.
ba nush ce sa zis chilu meu tot 11 o sa fie...in fine dar daca mintiti ca vad ca gsp o da ca sigur nu mai intru in viatza mea pe site-u asta
un1ul: Cine a zis ca pleaca Dorel Stoica? " Ialomiţenii vor mai lua la schimb şi cîţiva jucători, dintre cei care nu prind echipa în Ghencea, situaţie în care se găsesc Zapata, Martinovici, Andrei Ionescu şi Cosmin Matei. " Si iti zic eu sigur, nici Cosmin Matei nu pleaca, vei vedea! Zapata si Ionescu sunt ca si dati, pe de alta parte.
Gigi le da bani gratis! Bucsaru, jos palaria! Uite si tu cine le da bani si jucatori degeaba la astia! Cum dгеаq a ajuns asta si aiba atatia bani cand e ргоѕt de рutе a bгаnza de оаiе? Mai bine ii punea garantie lui Piturca, ca banii aia ii ramaneau. Si restul. Asa au inceput sa il aspire altii de tot! Las' ca-i bun! Auzi tu! umpara jucatori supraevaluati la maxim! Nici nu imi vine sa cred imensa ргоѕtie ce o citesc! O fi Ilie in pat cu Bucsaru??
Doamne, a inceput sfarsitul. Incepuse demult dar parca se aratau semne pozitive. Asta-i dezastru! Sa plece Matei??? Dorel??? voi sunteti batuti in cap? Auzi tu! 3 jucatori cat 14 SI inca altii la schimb! ESTI VARZA!!!!!!
steaua a mai dat o lovitura azi noapte s-a inteles pt. transferul lui moraes ,brazilianu a semnat pe 4 ani. detalii maine ...... atac letal in lotul stelei : STANCU,KAPETANOS,SURDU,BILASCO,MORAES, nu trebuie dati ionescu si matei imprumut ,poa' sa se rupa ca ochirosii la buzau sau ionescu la iasi trebuie tinuti si folositi pe finaluri sau in cupa si campionat//////// scapati de banel pacurar,martinovici,zapata,baciu(lu todorov,anghelov nu i-ati nicio sansa ) dorel oricum e om de baza
facem rahatul praf. noi n-avem fundas dreapta si ei cumpara stanha; noi l-avem pe mana bleaga bicfalvi si ei cumpara atacanti. vai mama noastra!
Ferdinando Sforzini imprumutat un an la CFR Cluj,de la Udinese.
nu ei nu pot juca in grupele EL pt ca au jucat in play-offul EL daca jucau in unul din cele 3 tururi atunci aveau drept de joc in grupe dar daca steaua se califica in primavara europeana vor avea drept de joc de atunci dar pana atunci nu au drept de joc in EL
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.