Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Din cate vad pe acest forum sunt toti suporterii echipei CFR .Bravo, un exemplu bun .Vedeti ca puteti si voi socializa ? :) Papagalilor !
Nu inteleg ce cauta aceasta stire pe "U.Craiova" !Aceasta si multe altele ....,plus ca stau sa mai citesc si balacareala unor nesimtiti ale caror comentarii trebuiau sterse de mult !Se vede valoarea acestei fituici numit "ziar" ! P.S. Pun pariu ca commentul meu va fi sters !!
prietenas.. du'te si plimba'te! ca deja devi penibil.. e greu cand nu mai ai argumente si te legi de tot ce prinzi nu ? lasa ca nu e vina ta.. stiu ca ai vrea mai multe articole despe cfr sau ai dori ca cfr sa fi avut mereu mai multi fani decat U, dar asta e viata..
Yo ti-as SU(G)era să te pi(si) pe echipa ta frumoasa si ff buna care de 5 ani nu a mai castigat nimica !
Stai sa iti spun pe scurt: ma pi(s) pe tine ungure ! si pe tot Cluju !
Bhă petrutzul, nu prea te inteleg ce zici?...folosesti cumva vocabularul de ghencea?...sau cel de cioban...Intreb deoarece parca toti de acolo din mizeria aia aveti vocabular asemanator !
Petrut, lasa'l frate ca e vai de el..
Ba superadu , ce gatu ma-t-i-i de argumente imi trebuie mie in fata unui pisat ca tine , poti sa-mi explici si mie? pai eu cu tine ma contrez pisate-as in gura de ungur , eu cred ca iti este foame si nu stii cum sa spui asta !
Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.
Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.