Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
petrutzul Doare ciobane?...ce zici..doare?...te cred...frustratule!!..stergete la gura si crează argumente !
@superraducu: bai baiatule stai prietenas usor, ca poate ai probleme cu inima.. TU zici, vorbim de prezent, da te legi de diferite chestii cum ar fi comunistii si asa mai departe.. hai frate sa facem o medie de spectatori dupa 90 pentru steaua si pentru cfr cluj, ce zici ? sau ai iesi in pierdere ma scuzi.. In al doilea rand voi aveti 7 trofee parca.. prietenas, Venus Bucuresti are 8 si nu cred ca ai auzit de ea.. Rapid are 20 parca si a fost infintata dupa voi, cu ani buni.. Taci!Mergi pe burta
Mai taci in p-w-l-a mea superadu , te bozgor nasol ce esti , veziti in plamanii ma-ti-i de echipa ta de unguri si jet de pe site!
skrap, Care blaturi?..Vaslui-Stâna 0-4 sau Stăna-Poli Timis 2-1...acestea au fost blaturi?..nu prea cred...sunt ultimele 2 trofee castigate de spurcații de voi...Să nu mai vb in viata ta de blaturi !!..mizerie nenorocită !
O intrebare la care poate vreun bozgor imi rapunde. Ziceti ca v-ati infintat in 1907, sa-mi spuneti mie cu cine jucati atunci, cu HORIA, CLOSCA SI CRISAN?Va de voi.In cluj nu exista decat o singura echipa si aceea este "U".Forza Steaua, Forza Ardealu, Forza "U"
Ma cac pe mine de ras , uitati-va si voi ce mecla de bulangiu are 'blackdragon_16h' si el comenteaza de tarani , date-n piz-da ma-tii de copil copac , X-man ce esti !
apropo daca ati vrut sa schimbati titlul de pe site si i-ati numarat intre timp pe oameni si v-au dat 200 schimbati si titlu din subiect si ce scrie in subiect... ca aici tot 150 au ramas.
hai ca deja m-am plictisit stau sa ma cert cu un fan al unei echipe care are 7 trofee din 1907 pana in 2010, chiar nu are rost, daca era un fan al lui dinamoia mai ziceam,dar asa? bafta.
superradu, se vede ca sti fotbalul romanesc cum stiu eu fotbalul bozgorilor, doar o echipa in tara? dar unde te vezi ma aici? crezi ca esti in filme? atunci erau echipele adevarate ale romaniei, nu ce e acum, chinezul timisoara,uta,u,steaua,dinamo,corvinul,rapid,craiova si multe altele. Aveti mai putine titluri decat punctele cardinale si vorbesti cu mine?
Iar se umple stadionul de tarani din vaslui iasi si calarasi ... :-
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.