Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Cata lipsa de imaginatie trebuie sa ai sa tot zici de cioban si oi. Lasati-ne tristilor.
"andrei" si ce vrei sa spui cu asta? uite ca a venit piturca si vine lumea la stadion, tu prezici viitorul? sti tu ce se intampla in viitor daca nu venea piturca? esti nostrabozgor?
Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!
Bai de nu va venea Chiturca nu mai mergeati voi la stadion in vecii vecilor, amin! Acu de a venit acest antrenor mergeti pt ca el v-a facut pe plac si nu altcineva.Cei care zic de suporteri de 10.000 de cati or fi sa nu uite ca in sezonul trecut Cfr a avut cea mai buna medie de spectatori la meciuri.In rest sunt vorbe in vant, care nu au sustinere deloc.
Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: sezonul trecut suporterii stelei spuneau ca orice s-ar intampla nu se vor opri din a contesta ciobanul, pana nu-l vor vedea plecat...orice s-ar intampla...Ce s-a schimbat???Ciudata atitudine...acum o fi bun pastorul?
@superadu cand mananci prea multa ceapa cu slanina o iei razna...vezi ca la 2 ai program de dat cu sapa bft.
pana sambata va fi full stadionul :x
Asta ii realitatea ..niste Frustrati !..cu vocabular de cioban care acuma isi aduna oile !..stiu ca si eu as fii deranjat si as face spume la gura sa vad cum altii castiga tot si yo nik!!
Ba taranule.Ala care tine cu echipa aia de are 10.000 de suporteri si se da echipa mare nu mai vorbi tu de steaua care are 5 milioane de suporteri.
@ersan Tu vb de sezonul trecut?...ati terminat ppe...4..parca...ca nu se vede asa de bn de aicea de sus !!Vb de prezent nu de viitor frustratule...ca la fel pot sa zic si yo ca anul acesta castigam UCL !!...Oiță frustrată !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.