Comentarii (60)
giuran
giuran  •  05 Martie 2014, 12:25

Personal, nu cred in functionarea sistemului PPW in Romania. Banuiesc ca daca o firma are puterea financiara sa ofere 168mil EURO pentru drepturi de televizare, are si oameni competenti, platiti bine, care pot face un studiu de piata si pot vedea ca in Romania asa ceva este imposibil acum. Eu cred ca 80% din populatie nu poate sa faca o simpla plata online(cum bine a spus cineva mai jos), daramite sa cumpere meciurile de fotbal. In acelasi timp suporterii din Romania sunt interesati de cateva echipe, Steaua si Dinamo in principal, CFR, Petrolul, Timisoara sau Otelul in plan secund. Restul meciurilor ar avea probabil 10-15 platitori, si aceia ziaristi sau oameni de fotbal.

gicarijakone
gicarijakone  •  05 Martie 2014, 12:16
Postat de coszmin pe 05 Martie 2014, 11:35

crede-ma , sistemul pay per view inseamna moartea financiara a cluburilor.nimeni nu o sa plateasca bani per partida. probabil doar partidele in care joaca steaua si dinamo vor fi cumparate in proportie de 100% de catre oameni.insa peste 70% din partide nu vor interesa pe nimeni (ceahlaul-sageata,sageata-viitorul,corona-chiajna,etc).Pana acum aveau bulan ca vindeau toate partidele la pachet, acum daca nu isi vor scoate banii va fi o drama.

Pai olandezii marca banu inainte, ce vine din PPV incaseaza olandezii. Contractul e contract, Cluburile au asigurate, cel putin pe hartie, anumite sume.

brutarul
brutarul  •  05 Martie 2014, 12:11

cine draq o sa plateasca sa vada niste mizerii de meciuri... multa bafta la prosteala.

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  05 Martie 2014, 12:10

ppv??? :))))) good luck. Nu m-am uitat eu la derbyurile Campionatului, apoi sa mai si platesc pentru a vedea niste desculti alergand in paguba pe teren, lol!! faliment placut.

mariancampeanu
mariancampeanu  •  05 Martie 2014, 12:03

Ar vrea englezii meci ca Ceahlaul cu Sageata sau Viitorul cu Chiajna...

ertyuiop
ertyuiop  •  05 Martie 2014, 12:02

ppv inseamna pierderea in anonimat a fotbalului romanesc.....100%! cine plateste sa vada Liga Comedia Erorilor?

forumeer
forumeer  •  05 Martie 2014, 11:59

Din punctul meu de vedere, un sistem ppv e binevenit. E singurul mod in care s-ar putea umple si restul stadionelor in Romania, fiindca numai Steaua reuseste asta si nu e bine. Chiar si la noi ar creste mult media spectatorilor, n-ar mai fi 10 mii cat e acum, ci probabil 20 de mii. Ce fac cei care tin cu echipe din Bucuresti desi sunt de aici? Tough luck, tineti cu echipele locale, asa cum facem si noi, bucurestenii.

assf
assf  •  05 Martie 2014, 11:53

atat sper ca aceasta televiziune din olanda sa nu isi faca si ea propria retea de cablu.sa trebuiasca din vara sa ne abonam iar la altii.ca deja m-am saturat cat m-am tot mutat. probabil televiziunea nu va fi obligatorie(must carry) in grila de programe al cablistilor ci va fi codat. ar fiecare abonat daca vrea sa vada postul trebuie sa plateasca 1 ..2 ..3 euro. cum e si acum cu acele pachete de xxx de desene de muzica, filme etc etc.

malakian
malakian  •  05 Martie 2014, 11:51
Postat de coszmin pe 05 Martie 2014, 11:35

crede-ma , sistemul pay per view inseamna moartea financiara a cluburilor.nimeni nu o sa plateasca bani per partida. probabil doar partidele in care joaca steaua si dinamo vor fi cumparate in proportie de 100% de catre oameni.insa peste 70% din partide nu vor interesa pe nimeni (ceahlaul-sageata,sageata-viitorul,corona-chiajna,etc).Pana acum aveau bulan ca vindeau toate partidele la pachet, acum daca nu isi vor scoate banii va fi o drama.

Pai normal ca inseamna moarte financiara daca jumatate din echipele din Liga 1 sunt ori echipe satesti, ori echipe de partid infiintate acum 5 ani. Sistemul pay-per-view ar fi insemnat ceva bun acum vreo 8-9 ani cand aveam un campionat de doar 16 echipe si alea cu traditie. Aveai Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, clar urmarite, mai erau si echipe ca FC National, FC Arges, Farul, Timisoara, Otelul, care aveau fani pe plan local si nici celelalte echipe nu erau de lepadat, Petrolul oscila intre A si B, Ceahlaul la fel, Brasovul. Erau echipe care atrageau spectatori si telespectatori. Nu foarte multi, dar nu se juca cu stadionul gol, cum joaca Sageata, Corona, Chiajna.

coszmin
coszmin  •  05 Martie 2014, 11:43
Postat de kilimanjaro pe 05 Martie 2014, 11:41

pay per view ? pentru fotbalul romanesc ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Probabil echipele ar trebui sa dea bani ca sa se uite cineva la...prestatia lor de fotbal ultra amator :)))))))))))))))))))

sunt batuti in cap daca se gandesc la pay per view aici. luni ,la meciul Corona cu Concordia, erau 50 de persoane pe stadion. Trebuie sa inteleaga ca daca scoti dinamo si steaua din ecuatie, liga 1 nu e vizionata decat poate de cateva sute de mii ,si aia pentru petrolu sau stiu eu ce echipe.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează