Comentarii (60)
victor33
victor33  •  05 Martie 2014, 10:18
Postat de dora pe 05 Martie 2014, 10:16

sistemul pay-per-view inca nu este functional in Romania...nici nu a fost promovat prea tare...ca olandezii - sau cine naiba or fi - sa dea lovitura trebuie ca pay-per-viewul sa fie acceptat de Digi, UPC si Dolce, principalii actori de pe piata...UPCul s-ar putea sa il accepte si sa oblige abonatul sa plateasca in plus o anumita suma sau sa il introduca intr-un pachet din ala scump si extra...cit priveste calitatea meciurilor, va asigur ca meciul Corona - Chiajna a fost mai tare decit derbyul Steaua - Dinamo, si s-a jucat chiar pe bune.

Eu prefer sa ma anunte cineva daca a fost mai tare decat Steaua-Dinamo, decat sa risc... :)

victor33
victor33  •  05 Martie 2014, 10:17
Postat de encipi pe 05 Martie 2014, 09:57

Depinde cum vor aplica acest sistem pay-per-view. Daca va trebui ca fiecare individ sa plateasca 5-10-15 lei sa vada un meci, atunci vor avea parte de un esec rasunator. Eu unul, mereu aleg sa vad un meci din Bundesliga sau Premier League in detrimentul unui meci din Liga 1 daca ele sunt transmise la aceiasi ora. Tribune pline, atmosfera, fotbal de calitate, e cu totul altceva fata de meciurile noastre. Daca insa vor vinde drepturile pachet pentru RDS, sau Dolce, atunci nu cred ca va fi vreo diferenta pentru consumatorii de rand.

Sa nu te iei niciodata la tranta cu spiritul de mocangeala al romanului. O sa se ajunga ca pe vremuri, cand oamenii preferau sa vada meciurile de pe terasa blocului vecin stadionului decat sa-si cumpere bilet. Plus ca ar trebui schimbat complet sistemul, parerea mea. Play-off intre primele 8, play-out intre restul, etc. Pentru un Corona-Sageata in etapa a 4a cred ca ar plati maxim vreo 30-40 de persoane.

dan_stelistul
dan_stelistul  •  05 Martie 2014, 10:16

DACA SE PLATESTE PENTRU FIECARE MECI CINE O SA AIBA CELE MAI MARI AUDIENTE?PROBABIL CFR!!!!!!

dora
dora  •  05 Martie 2014, 10:16

sistemul pay-per-view inca nu este functional in Romania...nici nu a fost promovat prea tare...ca olandezii - sau cine naiba or fi - sa dea lovitura trebuie ca pay-per-viewul sa fie acceptat de Digi, UPC si Dolce, principalii actori de pe piata...UPCul s-ar putea sa il accepte si sa oblige abonatul sa plateasca in plus o anumita suma sau sa il introduca intr-un pachet din ala scump si extra...cit priveste calitatea meciurilor, va asigur ca meciul Corona - Chiajna a fost mai tare decit derbyul Steaua - Dinamo, si s-a jucat chiar pe bune.

lucell
lucell  •  05 Martie 2014, 10:14

Avem si meciuri importante rau sa dai atatia bani....

gicarijakone
gicarijakone  •  05 Martie 2014, 10:11

Sau poate sa-l bage Pay TV, cum e HBO. Un abonament lunar de 4-5 euro.

gicarijakone
gicarijakone  •  05 Martie 2014, 10:09
Postat de cobra_z pe 05 Martie 2014, 09:45

nu cred ca sistemul asta "pay- per- view" se refera la telespectatori ci la firmele tv(rcs,dolce,tvr,etc.) care preiau meciul...nimeni nu stie ce post urmaresc decat daca am un decodor special... plus de asta e absurd sa pot privi free premier league,calcio si bundesliga, si sa nu pot privi decat contra cost un meci suspect de blat inainte de a incepe...

Ba exact la telespectatori se refera pay-per-view. E ca un video la cerere (video on demand).

gicarijakone
gicarijakone  •  05 Martie 2014, 10:08
Postat de sorin.pch pe 05 Martie 2014, 09:35

nici pe net nu cred ca o sa poti sa le vezi, deodata ce o firma detine si drepturile online si nu este dispusa sa distribuie aceste meciuri

Le vezi pe net pe myp2p.

ogica30
ogica30  •  05 Martie 2014, 10:07
Postat de ogica30 pe 05 Martie 2014, 10:07

exact,eu nu as plati decat sa vad dinamo-steaua si cam atat in rest ,orice altceva meci nu merita nici degeaba sa te uiti.

scz,orice alt meci*

ogica30
ogica30  •  05 Martie 2014, 10:07
Postat de encipi pe 05 Martie 2014, 09:57

Depinde cum vor aplica acest sistem pay-per-view. Daca va trebui ca fiecare individ sa plateasca 5-10-15 lei sa vada un meci, atunci vor avea parte de un esec rasunator. Eu unul, mereu aleg sa vad un meci din Bundesliga sau Premier League in detrimentul unui meci din Liga 1 daca ele sunt transmise la aceiasi ora. Tribune pline, atmosfera, fotbal de calitate, e cu totul altceva fata de meciurile noastre. Daca insa vor vinde drepturile pachet pentru RDS, sau Dolce, atunci nu cred ca va fi vreo diferenta pentru consumatorii de rand.

exact,eu nu as plati decat sa vad dinamo-steaua si cam atat in rest ,orice altceva meci nu merita nici degeaba sa te uiti.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează