Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
eu zic ca vor da o mare lovitura! cine nu ar plati bani grei ca sa vada meciurile "spectaculoase" din Liga1? ....poate unii care cauta remedii alternative la lipsa somnului....
Depinde cum vor aplica acest sistem pay-per-view. Daca va trebui ca fiecare individ sa plateasca 5-10-15 lei sa vada un meci, atunci vor avea parte de un esec rasunator. Eu unul, mereu aleg sa vad un meci din Bundesliga sau Premier League in detrimentul unui meci din Liga 1 daca ele sunt transmise la aceiasi ora. Tribune pline, atmosfera, fotbal de calitate, e cu totul altceva fata de meciurile noastre. Daca insa vor vinde drepturile pachet pentru RDS, sau Dolce, atunci nu cred ca va fi vreo diferenta pentru consumatorii de rand.
pai de ce amice? Daca-ti place specatcolul fotbalistic :))))))))))) din liga I e simplu, platesti.
O sa dea romanii banii pe pay perview-ul lor cand o sa zboare porcul
Sa platesc pentru ce? Aaa, daca am avea un campionat puternic si echipele noastre s-ar lupta cu cele din Europa de Vest cot la cot, da, as plati, dar asa, niciodata. Unde mai pui ca astia isi paseaza intre ei principalele intreceri sportive de nu mai stii unde sa te abonezi, te obliga sa faci contract cu toti daca vrei sa vezi fotbal, F1, tenis, handbal samd. Suntem printre cele mai sarace tari din UE, dar se trage pe noi de parca am fi cea mai bogata tara. Cata bataie de joc la adresa romanilor, incredibil.
Daca va fi instituit sistemul pay-per-view o sa se umple barurile la meciurile din liga 1....
Naspa.. nici la meciuri nu ne mai putem uita.
nu cred ca sistemul asta "pay- per- view" se refera la telespectatori ci la firmele tv(rcs,dolce,tvr,etc.) care preiau meciul...nimeni nu stie ce post urmaresc decat daca am un decodor special... plus de asta e absurd sa pot privi free premier league,calcio si bundesliga, si sa nu pot privi decat contra cost un meci suspect de blat inainte de a incepe...
nici pe net nu cred ca o sa poti sa le vezi, deodata ce o firma detine si drepturile online si nu este dispusa sa distribuie aceste meciuri
Din reclame or sa vina banii daca exista rating bun. Daca rating-ul e mic, Piula bani.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.