Alte știri din fotbal
Mihai Rotaru a lămurit situația lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
0
Prețuri uriașe la Poli Iași - FCSB » Cât costă dacă vrei să stai la oficială
0
Două oferte concrete pentru Ianis Stoica » Au pus pe masă un milion de euro! Cât vrea Hermannstadt
0
„Am pierdut prieteni, am câștigat...” » Mesajul lui Andrei Nicolescu, la finalul unui 2024-thriller pentru Dinamo: „Susținerea lui m-a ajutat să lupt cu toate obstacolele”
0
Știri din fotbal internațional
Părintele Filip, de la biserică românească din Genova, l-a avertizat pe Dan Șucu: „Genovezii sunt suspicioși la început. El trebuie să se țină de cuvânt”
0
Jose Mourinho, operat! Care este starea antenorului lui Fenerbahce
0
Inteligența artificială a dat verdictul » Ce șanse are Liverpool să mai piardă titlul în Premier League
0
Scandalos! Cum au sărbătorit suporterii primul gol al strănepotului lui Mussolini în Serie B
3
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
2
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
In primul rand victoria e una foarte CHINUITA!Daca adversarii nu gresesc,nu dam gol!Asa ceva nu am mai vazut.Iar in al doilea rand,despre eliminarile celor de la Tg.Mures si care cred ei ca asta rezulta furt pe fatza,eu zic asa:Primul o fost o intrare intarziata,plus un picior fix in burta,al doilea i-a tras un cot in cap cu destula putere,iar al treilea i-a tras o talpa la incheietura piciorului.Ce e asa de suspect?Daca aia de la Tg.Mures intra ca ANIMALELE!Noi suntem de vina?
IREFUTABIL! Esti tare, da, ai dreptate. Tudor e omul Stelei, chestia este ca el a gresit de propria mana, la Dinamo iti dai seama cand e blat. Cand e Borcea suparat in prima repriza si a doua e fericit chiar daca rezultatul e prost, iti dai seama ce urmeaza....
ba cio/rile astea iar cu tupeu aici la noi,pai ce a fost la voi a fost BLAT,aici se vede clar ca eliminarile au fost corecte,koate-n gura si sarituri kung-fu,,asa ca luati-va zborul mai repede.
@pandadej Si se mai intreaba de ce cea mai iubita...Hai incultilor! Mai aveti sa vomitati?
Pai si ce vina au stelistii ca Tudor a arbitrat execrabil? In primul rand e de recunoscut ca Steaua a jucat mizerabil, Lacatus ar trebui sa-si dea demisia.
Ma baieti am avut 9 penalty-uri, adevarat. 6 pe bune si 3 scoase de abilitatea atacantilor, la fel de corect. Din alea 9, 2 au fost in meciul cu voi, clare ca lumina zilei si ati scapat ieftin ca Tatarusan n-a fost eliminat. Adevarat ca noi jucam slab, dar macar vedem asta. Si asa slab cum jucam pe voi tot va batem la orice ora. Iar faptul ca va bucurati la o victorie mizera, fara glorie si sariti sa atacati adversarii ar trebui sa va dea de gandit...Daca este cu ce...
oricum se stie ca Tudor e omul stelei . restul e cancan .
Penibila echipa ca si suporterii ei de altfel si se bucura de parca au batut barcelona!!!!!!
uite-i pe toti ...suporteti de la toate echipele cum ii intereseaza de Steaua ,asta inseamna ca va pasa ca a castigat :)
n-a fost rosu , dar a dat in compensatie ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.