Comentarii (276)
andrew_stelist4ever
andrew_stelist4ever  •  20 Noiembrie 2010, 16:08

In primul rand victoria e una foarte CHINUITA!Daca adversarii nu gresesc,nu dam gol!Asa ceva nu am mai vazut.Iar in al doilea rand,despre eliminarile celor de la Tg.Mures si care cred ei ca asta rezulta furt pe fatza,eu zic asa:Primul o fost o intrare intarziata,plus un picior fix in burta,al doilea i-a tras un cot in cap cu destula putere,iar al treilea i-a tras o talpa la incheietura piciorului.Ce e asa de suspect?Daca aia de la Tg.Mures intra ca ANIMALELE!Noi suntem de vina?

neko00
neko00  •  20 Noiembrie 2010, 16:07
Postat de dinamo4eva pe 20 Noiembrie 2010, 16:05

oricum se stie ca Tudor e omul stelei . restul e cancan .

IREFUTABIL! Esti tare, da, ai dreptate. Tudor e omul Stelei, chestia este ca el a gresit de propria mana, la Dinamo iti dai seama cand e blat. Cand e Borcea suparat in prima repriza si a doua e fericit chiar daca rezultatul e prost, iti dai seama ce urmeaza....

imperator
imperator  •  20 Noiembrie 2010, 16:06

ba cio/rile astea iar cu tupeu aici la noi,pai ce a fost la voi a fost BLAT,aici se vede clar ca eliminarile au fost corecte,koate-n gura si sarituri kung-fu,,asa ca luati-va zborul mai repede.

qwertt
qwertt  •  20 Noiembrie 2010, 16:06
Postat de pandadej pe 20 Noiembrie 2010, 16:04

uite-i pe toti ...suporteti de la toate echipele cum ii intereseaza de Steaua ,asta inseamna ca va pasa ca a castigat :)

@pandadej Si se mai intreaba de ce cea mai iubita...Hai incultilor! Mai aveti sa vomitati?

neko00
neko00  •  20 Noiembrie 2010, 16:06
Postat de dinamo4eva pe 20 Noiembrie 2010, 16:04

n-a fost rosu , dar a dat in compensatie ...

Pai si ce vina au stelistii ca Tudor a arbitrat execrabil? In primul rand e de recunoscut ca Steaua a jucat mizerabil, Lacatus ar trebui sa-si dea demisia.

alex_cainele
alex_cainele  •  20 Noiembrie 2010, 16:06

Ma baieti am avut 9 penalty-uri, adevarat. 6 pe bune si 3 scoase de abilitatea atacantilor, la fel de corect. Din alea 9, 2 au fost in meciul cu voi, clare ca lumina zilei si ati scapat ieftin ca Tatarusan n-a fost eliminat. Adevarat ca noi jucam slab, dar macar vedem asta. Si asa slab cum jucam pe voi tot va batem la orice ora. Iar faptul ca va bucurati la o victorie mizera, fara glorie si sariti sa atacati adversarii ar trebui sa va dea de gandit...Daca este cu ce...

dinamo4eva
dinamo4eva  •  20 Noiembrie 2010, 16:05

oricum se stie ca Tudor e omul stelei . restul e cancan .

dany78
dany78  •  20 Noiembrie 2010, 16:04

Penibila echipa ca si suporterii ei de altfel si se bucura de parca au batut barcelona!!!!!!

pandadej
pandadej  •  20 Noiembrie 2010, 16:04

uite-i pe toti ...suporteti de la toate echipele cum ii intereseaza de Steaua ,asta inseamna ca va pasa ca a castigat :)

dinamo4eva
dinamo4eva  •  20 Noiembrie 2010, 16:04

n-a fost rosu , dar a dat in compensatie ...

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 28
Comentează