Comentarii (276)
qwertt
qwertt  •  20 Noiembrie 2010, 16:04

Hai cu frustrarea si cu incultura coloratilor!

hellrider
hellrider  •  20 Noiembrie 2010, 16:03

CeMizerie de om trebuie sa fi sa te poti bucura dupa rusinea asta de victorie!!!Ma uitam si laSclavu' de lacatus cum se bucura la gol.Mai si-a asigurat si el 1 etapa pe banca.CumPula mea sa te bucuri mah cand bati in minutl 90 cand adversarul e in 7 oameni???Asta denota caracterulInfect al tuturor care reprezinta numela steaua.Asteptati insa urmarea,ptr. ca vine Liverpool,Napoli,CFR,Craiova.Din astea 4 meciuri daca louati 1 punct sunteti mari.

neko00
neko00  •  20 Noiembrie 2010, 16:02
Postat de dinamo4eva pe 20 Noiembrie 2010, 16:01

meciul s-a rupt de la eliminarea incorecta a lui Topici .

si de eliminarea lui Bicfalvi ce zici?

ursuu01
ursuu01  •  20 Noiembrie 2010, 16:02

pacat ca nu pot sa ma exprim in cuvinte murdare la adresa voastra dar oricum pt meciul asta nu exista cuvinte mai murdare decit ce a jucat STEOAIA azi,iar bucuria voastra da dovada unui caracter infect al vostru,asa echipa asa conducere asta apropo de venirea marelui vostru tr@vestit

qwertt
qwertt  •  20 Noiembrie 2010, 16:02

Ce se oftica gu.noie.rii si c.i.o.rile! Hahaha!

neko00
neko00  •  20 Noiembrie 2010, 16:02

Spuneti "DINAMO" si trageti apa.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  20 Noiembrie 2010, 16:01

meciul s-a rupt de la eliminarea incorecta a lui Topici .

qwertt
qwertt  •  20 Noiembrie 2010, 16:01

Vorbesc coloratii care abia au luat un punct cu Pandurii pt ca le-au anulat 2 goluri valabile si nu le-au dat un penalty. Voi ati castigat un punct cu arbitri. Aici, cartonasele rosii au fost corecte, mai putin cel al lui Bicfalvi.

oltchimsteaua
oltchimsteaua  •  20 Noiembrie 2010, 15:59

behehehehehehhehehehhhehehehhehehehehehhehehehehhe=))))))))))))) nu ne mai vorbi frate de chefere ca nu ne intereseaza pe noi aici, daca si cu parca.. ramai frustrat,imi pare rau despre tine..ah si apropo ti-am zis ca esti oaie..pt ca ai nickul asta behehe si te-am vazut in poza..:)))) behehehhehehe toate oile se bucura acum iar frustratii comenteaza beheheheh tiki-taka paca-maca-ca.ca pe frustrati rromi,catzelushi,denethori:))),chewceristi,etc :)))

mirel_varg
mirel_varg  •  20 Noiembrie 2010, 15:59

vai si amar de voi, a trebuit sa de-a afara arbitrul jumatate echipa din tg-mures ca sa castige steaua, ha ha ha

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 28
Comentează