Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a alcătuit lista neagră la Rapid: „Sunt 4 jucători, am raportul făcut”
0
Dan Șucu, prima lovitură la Genoa?! » Italienii anunță: vrea să transfere un jucător de la rivala din Superligă
0
Imaginile zilei vin de la Cluj! Jucătorii lui CFR, gest superb: nu au ținut cont de noroiul care „inunda” gospodăriile
0
Cum arată topul asistențelor din acest sezon în Superliga » Dinamo e pe primul loc, cum stau Rapid și FCSB
2
Știri din fotbal internațional
„Absolut ÎNGROZITOR” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
1
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Înfrângerea din weekend i-a fost fatală! Clubul tocmai a făcut anunțul despărțirii de legenda fotbalului italian
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE aia erau in 7 jucatori de camp....abia in min 92....marea echipa a stelei... unde e bhaaa tiki taka....suntei de rahat. CINE P***A MEA E sTEAUA....TOTI TARANII O IUBESC
penibililor daca ati ajuns sa va bucurati de o victorie cu o echipa ca Tirgu-Mures si care mai aveau putin si jucau ca la hanbal in 6,atunci sinteti vai de mama voastra sinteti niste gunoaie,si am o vb pt voi :sa ma pi5 pe echipa asta de ratati pe care voi o vedeti ca o mare echipa
MAI TACI CAINE! AVTI BONUS 11M LA FIECARE MECI, SA NU VORBITI VOI DE ARBITRAJE
rapids..acu esti curwa mare ah?:)) te facusi cheferest muica?:))) sau unguroi oltean nu am mai vazut.. craiovean rapidist da:))))))
Tudor a facut praful meciul!
A fost cel mai slab meci al campionatului si cel mai slab arbitraj posibil. Rusine Tudor! Rusine Steaua!
Vam dat la mueeeeeeeeeeeeeee \:D/
vine denethor de la meci acusi,sa vedeti ce sa apuca sa injure pe aici.
A inteles cineva ce a vrut Lacatus sa scoata din meciul asta? Absolut penibil! Cele 3 puncte is bune dar jocul a fost sub orice critica. Probabil ca FCM trebuia sa joace in doi ca sa avem si noi un joc de pase... tot respectul pentru Lacatus dar din iarna ar trebui sa se intoarca in Spania.
a arbitrat tuor ca pe tg ocna numai perverse una dupa alta cred ca s-a julit de cata prostie are in el
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.