Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a trimis un jucător să-și caute altă echipă: „Este destul de greu” » Răspunsul fotbalistului l-a surprins pe antrenor
0
Adrian Mititelu a făcut anunțul neașteptat: „Pleacă de la FCSB și se duce la CFR Cluj. Becali comite o mare greșeală”
0
Avem 4 meciuri astăzi în Cupa României! Primul duel începe la 15:30 » Toate rezultatele de marți
2
Metalul Buzău - Dinamo » „Câinii” înfruntă marea surpriză din prima etapă a Cupei României Betano » Echipele probabile + Cele mai bune cote
0
Știri din fotbal internațional
„Eroul casei se pregătește de o primă performanță în deplasare.” » De când nu a mai reușit-o Man în Serie A!
0
Edoardo Bove a rămas internat la terapie intensivă. Suspiciunea medicilor legată de infarctul fotbalistului!
0
FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Manchester United » Prețurile sunt duble sau chiar triple față de Olympiakos
1
Nu i-a vrăjit chiar pe toți » Ianis Hagi, pus la punct după întâia titularizare: „De asta nu a ajuns niciodată mare, în ciuda numelui”
7
Lifestyle
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
1
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
13
eu vreau ca Romania sa fie reprezentata in cupele europene de echipe care chiar merita sa joace nu cu aranjamente sa prindem macar locul 5 asa cu se chinuie acum Dinamo o echipa de locul 10 daca nu era Lobont.
lol de lol Dinamo nici cu arbitri nu poate sa castige :))))))))))))))))))))
penalty p naiba k am fost la meci si nu s-a vazut nimic din tribuna!!!!mai mult in timpul pauzei borcea a dat cateva telefoane si asta s-a vazut a 2 a repriza!!!!!!!oricum sa le fie rusine arbitrilor ca au distrus meciu a 2 a repriza!!!!!!
hotii. banditii.asa au furat toata viata lor. afara din arbitraj hotul de arbitru.a luat bani de la borcea
comedia fotbalului romanesc
Gata borcea a inceput sa imble la arbitri.fara discutie nu a fost 11 metri,dar Dumnezeu vede si nici uefa nu prinde.
PESTELE DE LA CAP SE INPUTE,LA FEL SI CAMPIONATUL ASTA!!!
Rusine !!!!!! Sa nu va mai aud ca Steaua si Dinamo nu sunt ajutate. Cu tot ajutorul ..varza sunt. V-ati gandit cate cupe si campionate luate de Dinamo si Steaua sunt pe bune? Va spun eu 3,4 maxim 6 adica atatea catea au luat Rapidul, Craiova ,UTA etc, diferenta e ca astea le-au luat pe MUNCA nu pe hotii.
FUUTUVA-N gura de clone comuniste ce sunteti cat mai furati ma luavash neamu in poola platiti pt ceat facut anu trecut zdrentelor CAINI SPURCATII PUUULA SO MANCATI FORZA RAPID
radauti-sv.myminicity. com/
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.