Alte știri din fotbal
Abia acum a aflat! Șumudică n-a știut de clauza lui Șucu care îl poate DEMITE de la Rapid: „Altfel sunt dat afară”
0
Șumudică discurs-șoc după meciul cu CS Afumați: „Le dăm viteză lui Boupendza, N'Jie și Christensen! Să plece!” » Ce l-a enervat
1
Jucătorii de la Rapid au prins curaj, după succesul din Cupa României Betano: „Locul nostru este pe podium”
0
MM Stoica a răbufnit: „Mergem cu jucătorii din academie în Cupă! Tratăm și noi așa cum suntem tratați" » Ce l-a nemulțumit pe oficialul de la FCSB
1
Știri din fotbal internațional
Ianis Hagi, prima conferință de presă la Rangers după mai bine de un an: „Nu această perioadă a reprezentat cel mai mare test”
4
Riscă sancțiuni din partea federației pentru un mesaj religios! Ce și-a scris un căpitan din Premier League pe banderola LGBTQ+
4
Statistică nemaipomenită în ultimele trei decenii din Serie A. Recordul stabilit de echipa lui Man și Mihăilă!
0
Hansi Flick, enigmatic înainte Mallorca - Barcelona: „S-au întâmplat multe, dar nu vreau să intru în detalii”
0
Lifestyle
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
16
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
12
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
7
care da cu curu' mai tare de pamant primeste penalty...bine ca si-au adus antrenor ofensiv...ia uite ce spectacol...astia nu merita nici in uefa...niciodata n-au meritat..
Nu a fost penalty, asteapta doar pomana ca altfel nu sunt in stare sa dea un gol....
Lupescu sa intre mai tare pe arbitri astia isi fac prea mult de capul lor prin liga,parca ar fi ar lor si astora care aranjeaza meciurile
arbitrul ar trebui anchetat pt ca sigur a luat bani de la dinamo.....
gunoaiele dinamoviste se rezuma la furaciuni ca sa mai prinda si ei uefa...altadata se pregateau pentru sampion lig
Ce penalty fratilor? nu il mai suspenda pe HOTegan asta? Dupa ce a facut la GALATI etapa trecuta acum isi bte joc si de BISTRITA. HOTIE TOTALA, trage numai cu astia din BUCURESTI. Sa il suspende odata.
De bastonu pe 14.03.2008 la 17:47 #245 a fost clar,il trage de tricou ,larevedere oierilor..... tu esti prea prost baiatule .. sau poate orb .. ma rog da prostia afara din voi daca ziceti ca a fost penalty .. catei prosti .. locu 10 va asteapta
Tot pentru Radu. O dovada clara de analfabetism acut : sa cauti ( pe forumurile sportive) greselile altora si sa le descoperi pe ale tale ( un fel de murphy`s laws). "-pentru persoana I si a II-a imprumuta formele de la pronumele personale: D: imi, iti-, ne, va (imi amintesc…) Ac: ma, te-, ne-, va (ma gandesc…) -formele de mai sus devin reflexive numai daca au aceeasi persoana cu verbul" Te salut cu un singur deget ridicat ( in sus ) , ai viitorul de gunoier asigurat
asta-i un penalty pe care numai dinamo il putea primi...imi vine sa rad...
Pentru radu pe 14.03.2008 la 17:10 #196 Adresandu-ma unei gloate de inculti si anafabeti ( pentru a-mi definitiva intru totul jignirea astazi am sa-i numesc stelisti ) am scris ale mele vorbe in graba. Recunosc "contesta" si nu "contesteaza". Insa pentru a fi liderul acestei gloate ( un fel de gigi al Stelei ) trebuie sa te numesti RADU si sa vi cu urmatoarea corectare " v-a mintit " la " va becalizat".
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.