Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 19:06

a fost pe plm, iar i-au ajutat saracii aia de arbitrii

•  14 Martie 2008, 19:05

I-N-C-R-E-D-I-B-I-L

•  14 Martie 2008, 19:01

e mai penalty decat cel acordat la Fabbiani in tur la Bistrita...asta e sigur

•  14 Martie 2008, 18:52

nici nu este nevoie sa vezi clipul fazei de joc,toate loviturile de pedeapsa in favoarea "miticilor"sint fabricate de arbitri,poate li se promite stiu eu"brinza,cistiguri la loto, s-au calatorii gratuite.Exista posibilitatea ca "miticii"sa stea mai bine cu p... decit ardeleni si cum o mare parte din arbitri dau dovada ca sint bulangii,stiu eu,poate se compenseaza.Sa ma scuze cei care nu sint in cauza,dar asa se lasa impresia.

•  14 Martie 2008, 18:52

dinamo a fost mereu ajutata. si nimic nu s-a schimbat.rusine

•  14 Martie 2008, 18:50

da a fost penalty

•  14 Martie 2008, 18:46

Bah baieti trebe s-o intelegeti pe Dinamo .... trebe sa evite si ei retrogradarea....:))))))))) FORTA STEAUA!!!!

•  14 Martie 2008, 18:46

e clar ! lupescu si federatia lui spurcata , niste zdrente , dinamo este clubul la care a jucat lupescu , deci ? hotie pe fata!!!!!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuuu rusineeeeeee

•  14 Martie 2008, 18:43

si apropo domnilor jucatori (indiferent de echipa) puneti mana si faceti fotbal si spectacol ... ca de fitze si impresii suntem toti satui ... cititi niste "almanahe" sa va mai cultivati ca prea va faceti de "maro" cand e vb de interviuri ... incercati sa fiti mai seriosi ca de aia luati o gashca de bani ... luati exemplu de la chivu ,joaca de tanar la echipe mari, este stilat, vb frumos ... ar trebui sa fie un exemplu ptr voi gloabele de bratu, rica neaga ... ati venit vedet

•  14 Martie 2008, 18:37

Cu fiecare zi ce trece cu actuala conducere mafiota a federatiei,fotbalul romanesc mai moare putin De fiecare data i-mi aduc aminte ca ei continua sa existe datorita jegului de becali si slugii sale condescu

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 38
Comentează