Alte știri din fotbal
S-o vedem și p-asta! Agricola Borcea - FCSB, în nocturnă la țară! Meciul zilei în Cupa României Betano: echipe probabile, cote și detalii de ultim moment
0
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
2
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Știri din fotbal internațional
Mbappe, un nou meci epic fail » Real Madrid, înfrângere surprinzătoare în La Liga
0
Arsenal, victorie mare cu Manchester United! „Tunarii” se apropie de liderul din Premier League
0
2XIanis » Hagi, prestație de vis în Rangers - Kilmarnock! Presa din Scoția îl elogiază: „Superb, excelent”
2
Newcastle - Liverpool, thriller memorabil cu 6 goluri! Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „coțofenele” au luptat eroic pentru o remiză
1
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
Intr-adevar, 2 decizii controversate, iar eu mi-as permite sa spun ca ambele au fost judecate gresit de arbitru. Cel putin asa se vede pe reluarile din timpul meciului. Le doresc dinamovistilor numai egaluri si sa nu prinda nici Intertoto anul asta. Maxim respect pentru Nelutu Sabau care, inca o data a dovedit ca nu stie ce inseamna cuvantul " blat".
Asta e Dinamo! Turcu cred ca isi face un gioco di mano de bucurie. el sigur a vazut alt meci:))
W WW.BETFORCASH.BLOGSPOT.C OM -> fa parte din castig!!
ce sa comentam fratilor? no comment! se stie
P E R P E N D I C U L A R A....ASTA PT TOTI STELISTII ANALFABETI....MAI RAR CA PUTETI CITI SI VOI
si totusi....cine e dinamo? =)))) .....menajativa de acu jucatori pt cupa INTERTOTO :))
Sa le fie rusine caini Raiosi. Numai cu ajutorul arbitrilor pot sa mai castige cate un punct. Daca n-ar fi Javra de Lupescu la FRF, ar fi vai de mama lor, Caini Blestemati.
Frati dinamovisti e groasa rau de tot. La bistritenii nu au primit iar noi am primit si totuti abia egal.Fara freselile astea cred ca pierdeam.Nu antrenorul e de vina ci acesti neputinciosi. Carw cwl mai valoros lot domnule Borcea
va mai antrenati pentru intertoto
Stiti cum este Dinamo? Precum un copil ce invata sa mearga pe bicicleta! Totul este perfect pana atunci cand ii scoti rotitele ajutatoare! Dupa care face...buffffff!!!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.