Alte știri din fotbal
De ce spune Gică Popescu: „La tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc, ar trebui să fim numiți astfel, nu «Generația de Aur»”
0
Costel Gâlcă, după ce Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Cupa României
0
Veste proastă pentru Dinamo » Prim verdict în cazul accidentării lui Abdallah
0
Victorie cu Petrolul în Cupa României și Craiova a intrat în calculele calificării » Urmează o etapă de foc + clasamentul grupei B
5
Știri din fotbal internațional
Liverpool, primul „pas greșit” după 7 victorii consecutive » Mo Salah a făcut din nou spectacol, dar „cormoranii” au obținut doar un punct cu Newcastle
0
Arsenal - Manchester United, derby în etapa #14 din Premier League, se joacă ACUM » Deschidere de scor în minutul 54
0
Ianis Hagi, decisiv în Rangers - Kilmarnock, în campionatul Scoției
0
Athletic Bilbao - Real Madrid, în etapa #19 din La Liga
0
Lifestyle
Fotomodelul din Pașcani l-a hipnotizat pe Philipp Plein cu decolteul generos » Într-o rochie mulată în brațele designerului
1
Divorț surpriză! Fostul coleg al lui Man și Mihăilă s-a despărțit de fotomodelul maghiar după o relație de 12 ani
2
Giulia, făcută KO în ringul de box în doar câteva secunde, de o influenceriță maghiară! Gestul făcut la finalul meciului
18
Acuze grave: „Președintele lui PSG nu voia să mă vadă, cred că-i plăcea mai mult de soția mea”
10
sa va dam la m(puncte puncte)uieeeeeeeeeeeee!!ati luat un punct pe nedrept...javre
cat timp lupescu face delegarile si borcea blaturile,dinamu se va face de r.ahat in europa ,ca de obicei.
lepre de dinamovisti. mai gunoaielor asa luati voi puncte javre imputite. pica plamana aia de catzea si da 11. sa ajungeti in divizia h lepadaturilor
Rusine! Avem arbitrii de toata jena. Nu cred ca se poate discuta prea mult despre cele 2 faze. Sunt clare!
radauti-sv. myminicity. com/
ba mi sa umplut c..u da lacrimi ca au pierdut javrele 2 puncte
rusine, baa!!! vai de capu' vostru!
IAR A INCEPUT CRISTINEL SI CU MUC CEL MIC SA APESE PE BUTOANE. MULTA MOOOE PT. dinamu
Ba caine rosu dar prost mai esti! Voi astia cum sunteti numiti pisicute rosii, e vai de mama voatra. Voi sunteti cei care furati si asta se vede ca nu aveti rezultate in europa. Si voi sunteti aia frustrati. Cand o sa jucati voi in CL o sa fie mare sarbatoare dar nu cred ca o sa se intample asta cat traiesc eu, pt ca sunteti cea mai varzaaaaaaa echipa care castigati fara drept de apel cu arbitrii. Acum cum nu va mai ajutat ati dat-o in bara. UUUUAAAAAHHHHH Afara cu voi in liga C!!!
PARCA ACUM VREO 2 ANI A INCEPUT HEGEMONIA STELEI...SPUNEA MEME...EU CRED CA A INCEPUT HEMORAGIA STELEI...SI CRED CA NU-I VB DE SANGE....CRED CA E DE KK....CIOCU' MIC PANA MAI DEVENITI CAMPIONI...MAI STATI LA RAND....2023 E BINE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.