FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI ANUNŢĂ UN BUGET DE 25 DE MILIOANE DE EURO PENTRU NOUL SEZON

200.000 de euro!

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Atît va încasa fiecare jucător al Stelei pentru o calificare în grupele Ligii, iar suma se va dubla dacă roş-albaştrii ajung în “ optimi”.

Gigi Becali a stabilit stra­tegia pentru interse­zon: preşe­dintele Argăseală, antre­norul Lăcătuş şi managerul Adi Ilie au mînă liberă la transferuri. Dar au o ob ligaţie: să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor, apoi Steaua să se califice în “optimi”.

Patronul roş-albaştrilor spune că va debloca o sumă-record, stabilind la 25 de milioane de euro bugetul pentru viitorul sezon!

“Vreau să trecem de grupe şi pentru asta vă pun la dispoziţie tot ce doriţi. Trebuie să spulberăm tot anul ăsta, nu vreau să mai am emoţii ca în ultimele luni ”, le-a spus Becali celor trei oficiali, într-o discuţie purtată acum cîteva zile.

Becali le-a comunicat aces­tora şi bonusurile de performanţă ale echipei. Dacă steliştii intră în grupe, fiecare jucător va încasa 200.000 de euro, iar suma se va dubla în cazul unei calificări în “optimi”!

100.000 de euro a primit fiecare fotbalist sezonul trecut pentru intrarea în grupele Champions League

50.000 de euro ar fi încasat fiecare stelist dacă roş-albaştrii treceau de Middlesbrough şi se calificau în finala Cupei UEFA acum doi ani

“Am adus ce era mai bun din ţară şi nu mă voi opri aici. Steaua va fi cea mai puternică echipă şi va rupe tot sezonul următor”
Gigi Becali finanţator Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Glume în serie pe net cu David Popovici și CTP: o avalanșă de imagini generate cu AI-ul
Altele
Glume în serie pe net cu David Popovici și CTP: o avalanșă de imagini generate cu AI-ul
Situație AIURITOARE în Ștefan cel Mare: „Dărâmi stadionul Dinamo, riști să-ți plece Spitalul de Urgență!” » Managerul de la Floreasca, pentru GSP: „Nu știu nimic, n-am fost informați!”
Superliga
Situație AIURITOARE în Ștefan cel Mare: „Dărâmi stadionul Dinamo, riști să-ți plece Spitalul de Urgență!” » Managerul de la Floreasca, pentru GSP: „Nu știu nimic, n-am fost informați!”
Francezul Eddy Gnahore, favoritul fanilor lui Dinamo, a numit aspectul la care Bucureștiul bate Parisul: „Sunt foarte impresionat!”
Superliga
Francezul Eddy Gnahore, favoritul fanilor lui Dinamo, a numit aspectul la care Bucureștiul bate Parisul: „Sunt foarte impresionat!”

Cum arată penthouse-ul lui Dennis Man din Arad, în care a investit salariul său la Parma pe o lună: „Și-a dorit mereu să fie discret”

Comentarii (5)
 •  01 Iunie 2008, 17:51

25, de mil.! din ce bani , din vinzarile de jucatori ? ca de acasa sunt sigur ca nu aduce , nenea ciobanu , vreun euras .

•  01 Iunie 2008, 12:08

da Lacatus e cel mai slab antrenor din liga 1,dupa ce a plecat de la Otelul,Otelul shi-a revenit shi aproape prinsese un loc de intertoto

•  01 Iunie 2008, 11:47

Poti sa pui 100 mil ca tot degeaba , Lacatus inca nu e antrenor de steaua iar Ilie nu aduce decat ciurucuri , jucatori de champions league valoreaza minim 3-4 mil. , nu ciurucuri precum numele preconizate prin presa ca ar fi interesat Ilie de ele , asa ca nu va asteptati la schimbari in bine la anu , sa fim multumiti daca mai terminam pe locul 2 cu asa transferuri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează