Comentarii (104)
giftzwerg
giftzwerg  •  25 August 2012, 10:17
Postat de imperator pe 25 August 2012, 10:13

Da da, tu crezi că nemţii sunt proşti ca tine. : ))

Ceangăul crede ca știe mai bine ce cred nemții ca tine care stai de peste 2 decenii în Bavaria ! Omul are mari probleme !

biid
biid  •  25 August 2012, 10:14

Adica un lot de jucatori si unul de....arbitrii!!!. Continua,esti pe drumul cel bun !. Mai doua, trei ,,limbi" si ,,ciobanul " o sa te gratuleze cu o prima!

imperator
imperator  •  25 August 2012, 10:13

Da da, tu crezi că nemţii sunt proşti ca tine. : ))

srbija
srbija  •  25 August 2012, 10:12
Postat de cerber_nz pe 25 August 2012, 09:21

O sa vedem ce va face Steaua in grupe cu o echipa mai tare. Celelalte echipe romanesti am vazut ce au facut... cum se da de o nuca mai tare cum vin scuzele live ... ca este asa si pe dincolo... Pai mai oameni buni nu tot 11 oameni is si aia? Sau macar joaca fotbal... se spune ca ai nostri au jucat 5 minute la nivelul ucrainienilor... sau a interului... si asta cu mandrie... hmmmm

Ba da chiar esti penibil. Cred ca ai mare ciuda pe Steaua. Parca 8 sau 9 ani cosecutiv a fost Steaua in grupe si a facut puncte nu ca-ca-turi ca voi (Dinamo, Vaslui). Pentru voi Steaua este ''vaca mulgatoare''. Toti profitati de ea si nici macar multumesc nu ziceti..

srbija
srbija  •  25 August 2012, 10:02
Postat de bluearth pe 25 August 2012, 06:39

blaturi odioase ai vrut sa spui

Voi de la CFR cel mai bine stiti. Eu nu ma pricep, dar vad la altii (adica la voi). Macar sa faceti si voi chestiile astea mai pe ascunselea. Eu nu tin minte un meci din campionatul actual in care voi nu ati primit macar un 11m. Otelul ca intodeauna sa predat voua. Fara aceste neregularitati (care devin reguli) nu stiu daca erati mai presus de CSM Iasi. Daca tin minte si Iesenii ar fi trebuit sa va bata, dar, ca in orice meci, iarasi ati avut un 11m.

giftzwerg
giftzwerg  •  25 August 2012, 09:56
Postat de imperator pe 25 August 2012, 09:48

Eu unul nu concep să luăm bătaie, măcar un egal să scoatem !

E meci de 1x2 dar avem șansa sa-i prindem după ce Inter i-a stors rău de tot ! Este greu de crezut ca jucătorii bătrâni își revin fizic după un asemenea coșmar italian . Daca batem luam prima opțiune serioasa pentru titlu ! Moare Logan si Tzusti dacă învingem la Vaslui ! O victorie in Moldova coroborata cu inca 5 goluri rapidiste si Alpin face spume mai rau decat extinctorul !

imperator
imperator  •  25 August 2012, 09:48

Eu unul nu concep să luăm bătaie, măcar un egal să scoatem !

iowin
iowin  •  25 August 2012, 09:37
Postat de cerber_nz pe 25 August 2012, 09:26

Nu stiu ce inseamna "suficiente". Iti spuneam ca sunt ignorant. Nu ma intelege gresit... nu ma iau de Steaua ... intreb doar ca sa stiu cate puncte a facut... sufuciente a facut si Urzicieniul... a mai facut cateva si CFR-ul... Faptul ca este cap de serie din care "trecut" vine? Apropiat sau...

Multumit?

iowin
iowin  •  25 August 2012, 09:30
Postat de cerber_nz pe 25 August 2012, 09:26

Nu stiu ce inseamna "suficiente". Iti spuneam ca sunt ignorant. Nu ma intelege gresit... nu ma iau de Steaua ... intreb doar ca sa stiu cate puncte a facut... sufuciente a facut si Urzicieniul... a mai facut cateva si CFR-ul... Faptul ca este cap de serie din care "trecut" vine? Apropiat sau...

://ro.wikipedia.org/wiki/Coeficien%C8%9Bi_UEFA#Clasarea_echipelor_din_Rom.C3.A2nia

cerber_nz
cerber_nz  •  25 August 2012, 09:26
Postat de iowin pe 25 August 2012, 09:17

Suficiente pentru a fi cap de serie in fiecare an.

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Comentează