FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Mihai Iosif, prima reacție după ce a semnat în Liga 2: „Am bătut palma în două minute”
0
Accidentare la Botoșani în amicalul cu nemții » Leo Grozavu: „E supărarea noastră”
0
Lovitură grea pentru FCSB în primul meci al anului » Darius Olaru s-a accidentat și a ajuns la spital! GSP a aflat cât va lipsi
21
Ovidiu Burcă a declarat că-l vrea pe jucătorul lui Dinamo: „Pot să-l resuscitez la Galați”
1
Știri din fotbal internațional
Nicolae Stanciu a marcat primul gol din 2025 » Execuție elegantă, din pasa fostului fotbalist de la Tottenham și Marseille
0
„Scandalul Olmo” va ajunge și în Camera Deputaților » Două cluburi din La Liga se revoltă: „Guvernul viciază campionatul!”
0
Mesaj motivațional pentru salvare: „Cine crede că este imposibil să vină cu agentul și gata!” + Ce a urmat
0
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, derby-ul etapei #16 din Bundesliga » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Lifestyle
Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în Australia, la Victor Cornea: „Îi e teamă că el își găsește vreo tinerică”
1
Fosta lui Claudiu Niculescu a făcut senzație pe plaja din Maldive » Ce au observat fanii în fotografiile Dianei Munteanu: „Corpul e superb, dar la față..”
0
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Ceangăul crede ca știe mai bine ce cred nemții ca tine care stai de peste 2 decenii în Bavaria ! Omul are mari probleme !
Adica un lot de jucatori si unul de....arbitrii!!!. Continua,esti pe drumul cel bun !. Mai doua, trei ,,limbi" si ,,ciobanul " o sa te gratuleze cu o prima!
Da da, tu crezi că nemţii sunt proşti ca tine. : ))
Ba da chiar esti penibil. Cred ca ai mare ciuda pe Steaua. Parca 8 sau 9 ani cosecutiv a fost Steaua in grupe si a facut puncte nu ca-ca-turi ca voi (Dinamo, Vaslui). Pentru voi Steaua este ''vaca mulgatoare''. Toti profitati de ea si nici macar multumesc nu ziceti..
Voi de la CFR cel mai bine stiti. Eu nu ma pricep, dar vad la altii (adica la voi). Macar sa faceti si voi chestiile astea mai pe ascunselea. Eu nu tin minte un meci din campionatul actual in care voi nu ati primit macar un 11m. Otelul ca intodeauna sa predat voua. Fara aceste neregularitati (care devin reguli) nu stiu daca erati mai presus de CSM Iasi. Daca tin minte si Iesenii ar fi trebuit sa va bata, dar, ca in orice meci, iarasi ati avut un 11m.
E meci de 1x2 dar avem șansa sa-i prindem după ce Inter i-a stors rău de tot ! Este greu de crezut ca jucătorii bătrâni își revin fizic după un asemenea coșmar italian . Daca batem luam prima opțiune serioasa pentru titlu ! Moare Logan si Tzusti dacă învingem la Vaslui ! O victorie in Moldova coroborata cu inca 5 goluri rapidiste si Alpin face spume mai rau decat extinctorul !
Eu unul nu concep să luăm bătaie, măcar un egal să scoatem !
Multumit?
://ro.wikipedia.org/wiki/Coeficien%C8%9Bi_UEFA#Clasarea_echipelor_din_Rom.C3.A2nia
Nu stiu ce inseamna "suficiente". Iti spuneam ca sunt ignorant. Nu ma intelege gresit... nu ma iau de Steaua ... intreb doar ca sa stiu cate puncte a facut... sufuciente a facut si Urzicieniul... a mai facut cateva si CFR-ul... Faptul ca este cap de serie din care "trecut" vine? Apropiat sau...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.