FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Mihai Iosif, prima reacție după ce a semnat în Liga 2: „Am bătut palma în două minute”
0
Accidentare la Botoșani în amicalul cu nemții » Leo Grozavu: „E supărarea noastră”
0
Lovitură grea pentru FCSB în primul meci al anului » Darius Olaru s-a accidentat și a ajuns la spital! GSP a aflat cât va lipsi
17
Ovidiu Burcă a declarat că-l vrea pe jucătorul lui Dinamo: „Pot să-l resuscitez la Galați”
0
Știri din fotbal internațional
Nicolae Stanciu a marcat primul gol din 2025 » Execuție elegantă, din pasa fostului fotbalist de la Tottenham și Marseille
0
„Scandalul Olmo” va ajunge și în Camera Deputaților » Două cluburi din La Liga se revoltă: „Guvernul viciază campionatul!”
0
Mesaj motivațional pentru salvare: „Cine crede că este imposibil să vină cu agentul și gata!” + Ce a urmat
0
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen, derby-ul etapei #16 din Bundesliga » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Lifestyle
Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în Australia, la Victor Cornea: „Îi e teamă că el își găsește vreo tinerică”
1
Fosta lui Claudiu Niculescu a făcut senzație pe plaja din Maldive » Ce au observat fanii în fotografiile Dianei Munteanu: „Corpul e superb, dar la față..”
0
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Tie- ca doar ai intrat sa citesti si sa comentezi.
Comparabile cu cele ale Depozitului de Locomotive Cluj
A compara necunoscuta echipa lituaniana cu Inter este o grava aberatie. Steaua nu are totusi echipa pentru ca are doar un jucator de clasa internationala, Tanase, putzin iesit din forma si suspendat. Totul este doar un vis care va fi spulberat in curind.
blaturi odioase ai vrut sa spui
Daca nu se scria despre Steaua, se desfiinta gsp=ul si prosport-ul. Despre voi ce sa scrie ziarele? Despre fraudele voastre? Lumea vrea Steaua. Steaua=Performanta!
cui ii pasa de astia? articol in plus
sa speram ca asa va fi !
Probabil sunt subiectiv,insa imi place cum arata Steaua,imi place primul 11,imi plac rezervele,imi place jocul,imi plac ideile lui Reghe.Dupa multi ani cred ca putem spera cu adevarat la titlu,dupa multi ani Steaua nu mai are emotii sa castige cu echipele din subsolul clasamentului,dupa multi ani Steaua are cu adevarat un atacant,dupa multi ani Steaua joaca cum o obliga istoria si traditia.Cu toate ca echipele intalnite pana acum au fost modeste,jocul ma impinge sa cred ca Steaua poate reveni in fruntea Romaniei,
Este foarte bine asa. Nu ar trebui sa riste Steaua. Vaslui e tare in ofensiva, chiar daca au plecat Wesley si Adailton. E nevoie de doi inchizatori. In rest se descurca Tanase si Rusescu cu apararea lor. In caz ca meciul merge bine pentru Steaua, adica daca conduce cu 2-0, poate intra Popa in locul lui Pitili si Tanase sa joace in centru.
si fara moflea
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.