FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Gigi Becali a intrat în direct după accidentarea lui Darius Olaru: „Am listă cu 5 înlocuitori”
0
Mihai Iosif, prima reacție după ce a semnat în Liga 2: „Am bătut palma în două minute”
0
Accidentare la Botoșani în amicalul cu nemții » Leo Grozavu: „E supărarea noastră”
0
Lovitură grea pentru FCSB în primul meci al anului » Darius Olaru s-a accidentat și a ajuns la spital! GSP a aflat cât va lipsi
27
Știri din fotbal internațional
„M-a dezgustat total!” » Momentul în care Daniel Niculae a cedat: „Mi-am chemat un taxi în timpul meciului și am plecat”
0
Nicolae Stanciu a marcat primul gol din 2025 » Execuție elegantă, din pasa fostului fotbalist de la Tottenham și Marseille
0
„Scandalul Olmo” va ajunge și în Camera Deputaților » Două cluburi din La Liga se revoltă: „Guvernul viciază campionatul!”
0
Mesaj motivațional pentru salvare: „Cine crede că este imposibil să vină cu agentul și gata!” + Ce a urmat
0
Lifestyle
Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în Australia, la Victor Cornea: „Îi e teamă că el își găsește vreo tinerică”
1
Fosta lui Claudiu Niculescu a făcut senzație pe plaja din Maldive » Ce au observat fanii în fotografiile Dianei Munteanu: „Corpul e superb, dar la față..”
0
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Doar daca cadeti cu Prodanca in turul urmator sa mai faceti si voi un 0-0! stelemuia joaca fotbal ca in filmele cu Stan si Bran...
O sa vedem ce va face Steaua in grupe cu o echipa mai tare. Celelalte echipe romanesti am vazut ce au facut... cum se da de o nuca mai tare cum vin scuzele live ... ca este asa si pe dincolo... Pai mai oameni buni nu tot 11 oameni is si aia? Sau macar joaca fotbal... se spune ca ai nostri au jucat 5 minute la nivelul ucrainienilor... sau a interului... si asta cu mandrie... hmmmm
Inseamna ca tu esti autorul aberatiei. Nu i-a comparat nimeni.
Suficiente pentru a fi cap de serie in fiecare an.
Serios?
Daca tu vorbesti de altii ca s blatisti,inseamna ca nu intelegi nimic din fotbal...
Stai sa intreb si eu ceva... ca un ignorant si nestiutor ce mi-s. Cate puncte a facut Steaua in ultimii cinci ani? Sau sase... cum vrei tu. Eu chiar nu stiu!
Adica pune echipa normala sa joace nu?
Inteligentule,Steaua si a facut singura norocul,calificandu se de vreo8-9 ori consecutiv prin grupe si acumuland puncte...deci mai bn taci!
Calificarea vine din norocul tragerilor la sorti!! steaua NU JOACA NIMIC!! Cand o sa dea de o echipa mai ca lumea, stelemuia ia de la 5 in sus!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.