Comentarii (81)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Mai 2014, 11:15
Postat de unico_biancorossi pe 16 Mai 2014, 11:06

apreciez intrebarea ta, dar iata si raspunsul : gruparea socios dinamo nu intervine in club ca srl, sa, etc ci ca o persoana juridica nelucrativa si nonprofit. are caracter de sponsorizare indirecta, cu drept de control asupra deciziilor interne, de vot, cu drept de a cere totul la vedere, transparenta adica, cu dreptul de a vedea cum si unde se duc contributiile, etc. dar fara a avea o raspundere materiala cat priveste eventualele pierderi. este o asociere de "binefacere" in scop sportiv si de agrement. daca un grup socios, prin reprezenatantii sai desigur, stie situatia unui anume fapt, voteaza da sau ba, spre binele clubului. de ex, la un transfer.

completare : ca sa fie mai clara ideea : facem societatea Socios Dinamo, cu regulament si statut propriu, cu un grup de 5-7 reprezentanti in CA de la fc dinamo. asociatia are un numar de membri pe 2 categorii : cei care achita cardul de abonament si cei care achita cardul de contributie lunara (in ex meu, 100 Eu si 10 lei/luna), cu site, sediu, birou informativ, contacte in teritoriu, cont curent la vedere, operatiuni la vedere, rapoarte catre socios, etc. daca se pune problema votarii la CA de la club, se publica ordinea de zi si se cere votul membrilor. iar acel vot este sustinut in CA, etc.. la final de an, bilant contabil, explicatiile financiare, etc.

bandoleros
bandoleros  •  16 Mai 2014, 11:14
Postat de valah7mai1986 pe 16 Mai 2014, 11:02

Ăștia dacă primesc bani de pomana, fac iar parastas coregrafie cu morții atârnați de tavanul Arenei Național. :)))))))))))))))

Hai ba las'o dreaq! buni, rai, sunt rivalii nostrii. De cand ma stiu asta a contat pentru mine in campionatul romanesc, sa ne luptam cu dinamo. chiar si cand vine vorba sa ne certam,injuram,spurcam, tot cu dinamo! Sa te vad ce satisfactii vei avea cand te vei spurca cu suporterii Astrei, Chiajnei si Clinceniului! sa te vad cum te ratoiesti la suporterii pictati de la Giurgiu, sau sa te certi cu unul de la Clinceni si ala sa te alerge cu furcoiul!

samertx
samertx  •  16 Mai 2014, 11:10
Postat de unico_biancorossi pe 16 Mai 2014, 10:49

va spun eu care e problema : cand e sa facem ceva concret mereu romanii bat in retragere. eu am abonament de zeci de ani la dinamo, nu mi-e greu sa dau cativa lei in plus, consider ca nu i-am avut. dar, cati dintre dinamovisti vor dori abonamentele alea tip socios ? cati vor veni sa dea o suta de euro pt acele abonamente ? cati vor o contributie de 10 lei/luna cu reduceri si facilitati ? cati vor sa devina actionari, cu drept de vot ? sunt sute de mii, dar cand e sa se implice serios, dau bir cu fugitii.

Tu n-ai înțeles că românul ia, nu dă?! Chiar și un fir de păpădie dacă-i gratis îl ia, chit că n-are ce face cu el și i-l spulberă vântul! Au italienii un proverb despre bogăția săracului și coa iele câinelui. se aplică cu succes la noi. Sunt singurele care se văd, adică!:))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Mai 2014, 11:06
Postat de caminero pe 16 Mai 2014, 10:58

Poate doar dacă se constituie ca SRL, cîţi bani bagi fix atîţia poţi să pierzi, că de-aia e răspundere limitată. Altfel, de ce aş băga eu de pildă 100 de euro pe an şi după aia să aflu că de fapt am de plătit datorii de două mii de euro (că d-aia sînt acţionar) ?

apreciez intrebarea ta, dar iata si raspunsul : gruparea socios dinamo nu intervine in club ca srl, sa, etc ci ca o persoana juridica nelucrativa si nonprofit. are caracter de sponsorizare indirecta, cu drept de control asupra deciziilor interne, de vot, cu drept de a cere totul la vedere, transparenta adica, cu dreptul de a vedea cum si unde se duc contributiile, etc. dar fara a avea o raspundere materiala cat priveste eventualele pierderi. este o asociere de "binefacere" in scop sportiv si de agrement. daca un grup socios, prin reprezenatantii sai desigur, stie situatia unui anume fapt, voteaza da sau ba, spre binele clubului. de ex, la un transfer.

gutza23
gutza23  •  16 Mai 2014, 11:04
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 10:54

Saracu de tine. Articolul acesta nu priveste ciobanimea deci nu iti este adresat! .,,doamne'' asta al tau e de fapt Doamne, dar cum tu esti doar un manelist analfabet....Nu mai vorbesc de ,,revolutionarul '' de valah facut din copy-paste!

du-te si mai fumeaza ceva!!!!!! sunt dinamovist pur sange daca te intreaba cineva si manelista e maicata pt ca asta e nr me de fam

samertx
samertx  •  16 Mai 2014, 11:02

De ce un faceți un la paragraful din articol? Ăla despre Borcea? Adică: incriminat, învinuit, condamnat? Ha? :))

valah7mai1986
valah7mai1986  •  16 Mai 2014, 11:02
Postat de bandoleros pe 16 Mai 2014, 10:37

Acum serios, dinamo chiar trebuie ajutat, rivalitatea trebuie sa ramana doar pe plan sportiv, iar cu insolventa sau falimentul nu e de glumit! Ar trebui un ajutor din partea tuturor, inclusiv din partea Stelei! Vezi cum a ajutat Bayern pe Dortmund. Imi aduc aminte ca, ciobanul la ajutat intr'o perioada pe Copos cu niste bani, deci se poate daca se doreste cu adevarat! Ce dreaq, daca se duce si dinamo de rapa ne putem lasa linistiti cu totii de fotbal. In perioada asta trebuie sa uitam de dusmanii si de rivalitate.

Ăștia dacă primesc bani de pomana, fac iar parastas coregrafie cu morții atârnați de tavanul Arenei Național. :)))))))))))))))

caminero
caminero  •  16 Mai 2014, 11:00

De fapt, asta e problema-cheie, atît în cazul unui acţionat unic care pune la bătaie X milioane, cît şi în cazl 100.000 de socios care pun la bătaie 50+100 de euro.

caminero
caminero  •  16 Mai 2014, 10:58
Postat de unico_biancorossi pe 16 Mai 2014, 10:49

va spun eu care e problema : cand e sa facem ceva concret mereu romanii bat in retragere. eu am abonament de zeci de ani la dinamo, nu mi-e greu sa dau cativa lei in plus, consider ca nu i-am avut. dar, cati dintre dinamovisti vor dori abonamentele alea tip socios ? cati vor veni sa dea o suta de euro pt acele abonamente ? cati vor o contributie de 10 lei/luna cu reduceri si facilitati ? cati vor sa devina actionari, cu drept de vot ? sunt sute de mii, dar cand e sa se implice serios, dau bir cu fugitii.

Poate doar dacă se constituie ca SRL, cîţi bani bagi fix atîţia poţi să pierzi, că de-aia e răspundere limitată. Altfel, de ce aş băga eu de pildă 100 de euro pe an şi după aia să aflu că de fapt am de plătit datorii de două mii de euro (că d-aia sînt acţionar) ?

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 10:54
Postat de gutza23 pe 16 Mai 2014, 10:37

ba e bine ca faci apelu asta,eu unu sunt absolut convins ca dupa apelu fatut de tine azi maine tiriac,niculaie si toti astia cu bani care sunt dinamovisti or sa se mobilizeze exemplar :)))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))) ce de nebuni doamneeeeeeeee

Saracu de tine. Articolul acesta nu priveste ciobanimea deci nu iti este adresat! .,,doamne'' asta al tau e de fapt Doamne, dar cum tu esti doar un manelist analfabet....Nu mai vorbesc de ,,revolutionarul '' de valah facut din copy-paste!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 9
Comentează