Alte știri din fotbal
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
MM Stoica a intervenit în subiectul alegerilor prezidențiale „Am o problemă”
1
Demis de Voluntari, Claudiu Niculescu și-a găsit repede echipă » Urmează anunțul oficial
0
„De câte ori ai fost trimisă la cratiță?” » Cel mai bun arbitru român din „Elite”: „Este destul de trist să fii văzută astfel”
1
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Grecii au luat cu asalt Capitala. Câți suporteri roș-albi sunt așteptați pe Arena Națională
22
Daniel Bîrligea despre imaginea emoționantă de la România - Cipru: „Mândră de mine! Ne prăpădeam de râs la țară când ne spunea bancuri”
0
Europa League, runda 5: 18 meciuri se joacă astăzi » Rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
0
Vestea pe care Olympiakos nu se aștepta să o primească, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
200
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
completare : ca sa fie mai clara ideea : facem societatea Socios Dinamo, cu regulament si statut propriu, cu un grup de 5-7 reprezentanti in CA de la fc dinamo. asociatia are un numar de membri pe 2 categorii : cei care achita cardul de abonament si cei care achita cardul de contributie lunara (in ex meu, 100 Eu si 10 lei/luna), cu site, sediu, birou informativ, contacte in teritoriu, cont curent la vedere, operatiuni la vedere, rapoarte catre socios, etc. daca se pune problema votarii la CA de la club, se publica ordinea de zi si se cere votul membrilor. iar acel vot este sustinut in CA, etc.. la final de an, bilant contabil, explicatiile financiare, etc.
Hai ba las'o dreaq! buni, rai, sunt rivalii nostrii. De cand ma stiu asta a contat pentru mine in campionatul romanesc, sa ne luptam cu dinamo. chiar si cand vine vorba sa ne certam,injuram,spurcam, tot cu dinamo! Sa te vad ce satisfactii vei avea cand te vei spurca cu suporterii Astrei, Chiajnei si Clinceniului! sa te vad cum te ratoiesti la suporterii pictati de la Giurgiu, sau sa te certi cu unul de la Clinceni si ala sa te alerge cu furcoiul!
Tu n-ai înțeles că românul ia, nu dă?! Chiar și un fir de păpădie dacă-i gratis îl ia, chit că n-are ce face cu el și i-l spulberă vântul! Au italienii un proverb despre bogăția săracului și coa iele câinelui. se aplică cu succes la noi. Sunt singurele care se văd, adică!:))
apreciez intrebarea ta, dar iata si raspunsul : gruparea socios dinamo nu intervine in club ca srl, sa, etc ci ca o persoana juridica nelucrativa si nonprofit. are caracter de sponsorizare indirecta, cu drept de control asupra deciziilor interne, de vot, cu drept de a cere totul la vedere, transparenta adica, cu dreptul de a vedea cum si unde se duc contributiile, etc. dar fara a avea o raspundere materiala cat priveste eventualele pierderi. este o asociere de "binefacere" in scop sportiv si de agrement. daca un grup socios, prin reprezenatantii sai desigur, stie situatia unui anume fapt, voteaza da sau ba, spre binele clubului. de ex, la un transfer.
du-te si mai fumeaza ceva!!!!!! sunt dinamovist pur sange daca te intreaba cineva si manelista e maicata pt ca asta e nr me de fam
De ce un faceți un la paragraful din articol? Ăla despre Borcea? Adică: incriminat, învinuit, condamnat? Ha? :))
Ăștia dacă primesc bani de pomana, fac iar parastas coregrafie cu morții atârnați de tavanul Arenei Național. :)))))))))))))))
De fapt, asta e problema-cheie, atît în cazul unui acţionat unic care pune la bătaie X milioane, cît şi în cazl 100.000 de socios care pun la bătaie 50+100 de euro.
Poate doar dacă se constituie ca SRL, cîţi bani bagi fix atîţia poţi să pierzi, că de-aia e răspundere limitată. Altfel, de ce aş băga eu de pildă 100 de euro pe an şi după aia să aflu că de fapt am de plătit datorii de două mii de euro (că d-aia sînt acţionar) ?
Saracu de tine. Articolul acesta nu priveste ciobanimea deci nu iti este adresat! .,,doamne'' asta al tau e de fapt Doamne, dar cum tu esti doar un manelist analfabet....Nu mai vorbesc de ,,revolutionarul '' de valah facut din copy-paste!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.