Comentarii (81)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  16 Mai 2014, 10:31

Gazeta nu a intrat in posesia actelor prin megainvestigatii de 2 lei. Pur si simplu ziaristii astia stateau la cafea, tzigara si glume xenofobe si le-a venit pe mail de la Nicolae Badea toata smecheria. Deci, practic astia nu au facut nimic. Despre aia 14 milioane investiti de Negoita, o fi vorba de 14 milioane lei vechi, adica 1400 Ron. Adica, chipurile platesti aproape tot si la sfarsit vrei insolventa ca sa te protejeze de creditori? Hai sa fim seriosi. Numai niste oameni cu creierul prajit, scelerati sau nebuni de-a binelea pot crede minciunile astea. Securistul de Badea l-a pacalit pe fanfaronul Negoita.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Mai 2014, 10:30
Postat de varsity pe 16 Mai 2014, 09:37

Asteptam cu drag catelusii in Liga 2. Oricum, echipele de tradiție aici joaca. Lasati Liga 1 stelei si echipelur din Jud Ilfov!

..)))))))))) dc nu ? sa-i lasam fara numar, fara numar... ombre, stii ceva ? prevad ca se plictisesc singuri si vin si ei repede la noi !..)

chronic
chronic  •  16 Mai 2014, 10:30
Postat de bandoleros pe 16 Mai 2014, 10:26

Mai mult de jumatate din echipele din prima liga sunt in prag de insolventa sau in situatii incerte in privinta posibilitatilor financiare pentru startul urmatorului sezon. Si cu toate acestea nu am vazut o pozitia oficiala din partea FRF sau LPF, nici macar neoficial. Si totusi, la nivel de Liga si de Federatie se dau lupte titanice pentru ciolan. Dar ce ciolan vor roade, eu chiar nu stiu. Este ca si cum am face 2 echipe sa jucam fotbal dar n'avem minge!

daca ciolanul este chiar si de 10 euro tot se va gasi cineva sa vrea sa il roada....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Mai 2014, 10:27
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 10:10

Eu as propune ca toti fostii dinamovisti sa-si dea mana, fiecare cu cat are si intr-un anumit interval de timp (2, 3 ani)sa se plateasca doar datoriile. Lucescu, Andone, Rednic, Lupescu sunt doar cativa dintre oamenii care au acumulat suficient in timpul vietii pot ajuta clubul si financiar si sportiv iar lista poate continua.Tiriac a spus ca nu se baga in fotbal pt ca nu se pricepe, I. Niculae când a vrut nu l-a lasat broscoiul, V Cohn a spus ca nu mai vrea sa auda de fotbal, Turcu pare dispus sa revina..... Dar sti cum e, iti dau banii astia dar vreau ceva in schimb....Noi ca suporteri ce putem face?

exista un fel de propunere Socios Dinamo. exista proiectul asta, sa vedem ce decizie va lua PCH. socios contribuie cu un fel de abonamente lunare in schimbul unor avantaje, cum ar cardul de socios dinamo, meciuri cu reduceri, sau cateva meciuri gratis/an, insemne, etc momentan nu s-a pus nimic in aplicare pentru ca PCH a luat in considerare promisiunile lui negoita, conform carora el are grija de club. din ce vedem, a a vut grija foarte bine, l-a bagat in insolventa chiar de Ziua Clubului, adica pe 14 mai. nesimtitul..

bandoleros
bandoleros  •  16 Mai 2014, 10:26

Mai mult de jumatate din echipele din prima liga sunt in prag de insolventa sau in situatii incerte in privinta posibilitatilor financiare pentru startul urmatorului sezon. Si cu toate acestea nu am vazut o pozitia oficiala din partea FRF sau LPF, nici macar neoficial. Si totusi, la nivel de Liga si de Federatie se dau lupte titanice pentru ciolan. Dar ce ciolan vor roade, eu chiar nu stiu. Este ca si cum am face 2 echipe sa jucam fotbal dar n'avem minge!

valah7mai1986
valah7mai1986  •  16 Mai 2014, 10:23
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 10:10

Eu as propune ca toti fostii dinamovisti sa-si dea mana, fiecare cu cat are si intr-un anumit interval de timp (2, 3 ani)sa se plateasca doar datoriile. Lucescu, Andone, Rednic, Lupescu sunt doar cativa dintre oamenii care au acumulat suficient in timpul vietii pot ajuta clubul si financiar si sportiv iar lista poate continua.Tiriac a spus ca nu se baga in fotbal pt ca nu se pricepe, I. Niculae când a vrut nu l-a lasat broscoiul, V Cohn a spus ca nu mai vrea sa auda de fotbal, Turcu pare dispus sa revina..... Dar sti cum e, iti dau banii astia dar vreau ceva in schimb....Noi ca suporteri ce putem face?

Ce mesaj comunist! :)))))))))))))) Dragi tovarăși din fosta și actuala Securitate, trebuie sa fim solidari în aceste momente bla bla bla ............ Comunismul nu a murit trăiește la Dinamo prin președintele securist Gelu Eftimie și progeniturile foștilor sai colegi ! :))))))))))))

rad1cal
rad1cal  •  16 Mai 2014, 10:12
Postat de paulo pe 16 Mai 2014, 10:07

in datorii si contracte... cred... nu stiu, pare cam mare suma totusi... la inceput a bagat cateva milioane bune in datoriile care nu mai puteau astepta si care daca nu erau platite ne putea duce in ligi inferioare...

Mi-e greu sa cred ca a investit suma asta. Doar, vorba ta, sa fi fost datorii de vreo 13 mil si 1 mil sa-l mai fi investit in echipa. Altfel n-are cum.

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 10:10
Postat de bamse1901 pe 16 Mai 2014, 10:01

sunt de acord cu tine, dar spune si o situatie de ajutare.

paulo
paulo  •  16 Mai 2014, 10:07
Postat de rad1cal pe 16 Mai 2014, 10:04

Negoita a investit 14 mil de euro ? In ce a investit 14 mil de euro ? :)))) Daca investea banii astia, era departe. Sau se joaca Football Club Manager si a confundat situatiile.

in datorii si contracte... cred... nu stiu, pare cam mare suma totusi... la inceput a bagat cateva milioane bune in datoriile care nu mai puteau astepta si care daca nu erau platite ne putea duce in ligi inferioare...

rad1cal
rad1cal  •  16 Mai 2014, 10:04

Negoita a investit 14 mil de euro ? In ce a investit 14 mil de euro ? :)))) Daca investea banii astia, era departe. Sau se joaca Football Club Manager si a confundat situatiile.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează