Alte știri din fotbal
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
MM Stoica a intervenit în subiectul alegerilor prezidențiale „Am o problemă”
1
Demis de Voluntari, Claudiu Niculescu și-a găsit repede echipă » Urmează anunțul oficial
0
„De câte ori ai fost trimisă la cratiță?” » Cel mai bun arbitru român din „Elite”: „Este destul de trist să fii văzută astfel”
1
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, etapa #5 de Europa League » Grecii au luat cu asalt Capitala. Câți suporteri roș-albi sunt așteptați pe Arena Națională
22
Daniel Bîrligea despre imaginea emoționantă de la România - Cipru: „Mândră de mine! Ne prăpădeam de râs la țară când ne spunea bancuri”
0
Europa League, runda 5: 18 meciuri se joacă astăzi » Rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
0
Vestea pe care Olympiakos nu se aștepta să o primească, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
200
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
daca baga 13 mil in datorii dinamo acum nu era in insolventa
va spun eu care e problema : cand e sa facem ceva concret mereu romanii bat in retragere. eu am abonament de zeci de ani la dinamo, nu mi-e greu sa dau cativa lei in plus, consider ca nu i-am avut. dar, cati dintre dinamovisti vor dori abonamentele alea tip socios ? cati vor veni sa dea o suta de euro pt acele abonamente ? cati vor o contributie de 10 lei/luna cu reduceri si facilitati ? cati vor sa devina actionari, cu drept de vot ? sunt sute de mii, dar cand e sa se implice serios, dau bir cu fugitii.
tu esti cumva fumat,tras,baut sau doar traiesti intr-o lume doar a ta?????
vrei solutii ? bine : 1. - ce zici despre 40.000 de abonamente anuale a cate 100 Eu, tip "socios" ? fa calculele, incearca sa le faci si cu un nr mai mic si cu un nr mai mare de socios, cu mentiunea ca gruparea socios trebuie sa fie parte din CA, ca si... investitor, chiar daca nu majoritar. 2. - ce zici despre un proiect in care oricine se considera dinamovist contribuie cu 10 lei/luna, adica 120 lei/an si la final primeste niste insemne ale clubului (fular, steag, tricou, etc), sau niste reduceri la bilete ori abonamente normale (nu cele socios) ? fa calculele la 100.000 de ipotetici abonati de acest fel X 10 lei luna. __ totul la vedere, cu site special.
du te si CANTA la alta masa guta
ba e bine ca faci apelu asta,eu unu sunt absolut convins ca dupa apelu fatut de tine azi maine tiriac,niculaie si toti astia cu bani care sunt dinamovisti or sa se mobilizeze exemplar :)))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))) ce de nebuni doamneeeeeeeee
Acum serios, dinamo chiar trebuie ajutat, rivalitatea trebuie sa ramana doar pe plan sportiv, iar cu insolventa sau falimentul nu e de glumit! Ar trebui un ajutor din partea tuturor, inclusiv din partea Stelei! Vezi cum a ajutat Bayern pe Dortmund. Imi aduc aminte ca, ciobanul la ajutat intr'o perioada pe Copos cu niste bani, deci se poate daca se doreste cu adevarat! Ce dreaq, daca se duce si dinamo de rapa ne putem lasa linistiti cu totii de fotbal. In perioada asta trebuie sa uitam de dusmanii si de rivalitate.
cred ca ai exprimat cea mai simpla, clara si completa opinie de pana acum.
DOLIU în toate familiile de securiști, dispare clubul creat prin asasinarea în pușcărie a președintelui lui Unirea Tricolor, Avocatul Vica Negulescu zidit de viu la Jilava de către părintii torționari ai postacilor dinamist. Fotbaliștii de la Unirea Tricolor care nu au vrut sa semneze cu mizeria de club creata de către Securitate prin agentul sovietic evreul khazar Pantiusa Bodnarenko au fost condamnați la 10 ani de ocna grea și torturați de către torționarii lui Dinamo. ______________ ://www.gsp.ro/gsp-special/superreportaje/afla-adevarata-poveste-a-nasterii-lui-dinamo-177344.html __ SI AZI MIZERIA ESTE CONDUSA DE UN GENERAL DE SECURITATE COMUNIST Falimentul si disparitia !
am zis eua sa ceva ? glumeam cu tine. esti prea serios.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.