Comentarii (81)
mariuss72
mariuss72  •  16 Mai 2014, 09:37
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Mai 2014, 09:33

Neneaguita este un falit care nu stie sa conduca un club ...

Olteane, trebuie faci tu misto ca un fraier ce esti...pai de dinel si mititel ai auzit?

varsity
varsity  •  16 Mai 2014, 09:37

Asteptam cu drag catelusii in Liga 2. Oricum, echipele de tradiție aici joaca. Lasati Liga 1 stelei si echipelur din Jud Ilfov!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Mai 2014, 09:35
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 09:19

niciodata la un astfel de mijloc si va intrebati de ce pun atata suflet intr-un joc din care nu castigi nimic. PASIUNEA e raspunsul. Dar ceea ce m-a scos din sarite lipsa de reactie si nesimtirea acestora ceea ce ma determina sa renunt la cont si sa indemn si pe altii sa o faca, pentru ca am atatea motive sa cred ca de data asta chia a fost ,,cu dedicatie''! Nu mai spun ca opinia generala e ca daca vrei sa renunti la cont iti vor trebui cateva zile si nervi de otel, ai sanse sa ramai pe veci cu contul la ei, si astfel sa profite altii de asta, pentru care se vor gasi PREMII LA ECHIPA FANTASTICACA!

..)))))))))))))))))))))))))))))) amigo.... lasa dracu divizia sulii kalului.. dinamo se duce dracului si tie iti arde de supararea ta pe divizia stiintifico - fantastica ?.)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Mai 2014, 09:33

Neneaguita este un falit care nu stie sa conduca un club ...

mariuss72
mariuss72  •  16 Mai 2014, 09:32

Eu ma intreb de ce domnul Tolontan nu initiaza o ancheta in cazul asta, poate ne dam si noi seama cine are dreptate si cine a furat. Sau anchetele astea se fac doar pe criterii politice?

vasglo
vasglo  •  16 Mai 2014, 09:27

Din actele prezentate si din cele spuse de actualii repzentanti ai cateilor, Ne.a,c.o.i.tza stia de la bun inceput de toate aceste datorii!! Are dreptate Badea cand zice ca s-a bagat pentru notorietate si imobiliare, ca orice om cu scaun la cap, stiind aceste datorii, nu s-ar fi bagat!! Si uite asa au devenit cainii "canibali", se mananca intre ei..!:))))

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 09:19

niciodata la un astfel de mijloc si va intrebati de ce pun atata suflet intr-un joc din care nu castigi nimic. PASIUNEA e raspunsul. Dar ceea ce m-a scos din sarite lipsa de reactie si nesimtirea acestora ceea ce ma determina sa renunt la cont si sa indemn si pe altii sa o faca, pentru ca am atatea motive sa cred ca de data asta chia a fost ,,cu dedicatie''! Nu mai spun ca opinia generala e ca daca vrei sa renunti la cont iti vor trebui cateva zile si nervi de otel, ai sanse sa ramai pe veci cu contul la ei, si astfel sa profite altii de asta, pentru care se vor gasi PREMII LA ECHIPA FANTASTICACA!

botizann
botizann  •  16 Mai 2014, 09:19

Cand esti tot pe pierdere an de an , si ai datorii duble fata de PIB-ul tau , nimic bun nu poate iesi ....

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 09:18

pt altii si contra mea in mai multe randuri, dar ceeea ce s-a intamplat in ultima saptamana a depasit orice imaginatie. La nici o saptamana, inainte de a se comunica rezultatele de la et.5 figuram cu 75 pct iar adversarul cu 66 si logic trebuia sa bat. Ce fac domnii? Imi trec echipa din etapa trecuta cu care am facut 63 iar adversarul ramane cu punctajul corect atat cat sa nu inving, scor 2-2! Un alt prieten care e si el antrenor a patit ceva similar. Avea 100 pct initial, iar a doua zi l-au redus la 75 si i-au bagat jucatorul Max Nicu, cu care nu a jucat nicodata! Anul trecut cand am facut 101 pct si am cerut sa fiu trecut la premii mi-au spus ca s-au terminat premiile.Nu as fi apelat nici

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 09:17

Tin sa aduc la cunostiinta tuturor celor care sunt antrenori la Echipa Fantastica, neseriozitatea si aroganta de care dau dovada administratorii acetui site. Nu credeam vreodata ca voi apela la acest mijloc dar nici nu pot sa raman indiferent la gandul ca si alti participanti la joc vor pati la fel ca mine. Mai exact, de aproximativ 2 campionate si jumatate sunt furat sistematic la calculul punctajului ceea ce m-a facut sa retrogradez de 2 ori consecutiv cu mari sanse sa o patesc din nou. Cand le-am comunicat acestea, mi-au raspuns cu o umbra de ,,umor'' ca nu are nimeni nimic cu mine, ca sistemul lor de calcul e ultra performant si nu se poate sa greseasca dar eu am vazut maniera pro pt alt

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează