Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova, anunț de ultim moment: „A semnat până în 2028”
0
Jucătorul naționalei României și-a ales adversara din urna 1 și are un singur gând: „Să ne luăm revanșa”
0
Marea problemă a Universității Craiova! Șocant ce s-a întâmplat în 8 din ultimele 10 meciuri
0
Gică Hagi, întrebare frontală despre Călin Georgescu după imaginile apărute pe internet: „V-a cerut voie?” » „Regele” a reacționat imediat
33
Știri din fotbal internațional
Dilema lui Mendilibar, înainte să o înfrunte pe FCSB
0
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională » Avem echipa de start a campioanei României
10
„Este superarma celor de la FCSB” » Grecii se tem de jucătorul care „profită de cea mai mică greșeală”
0
Harry Kane, făcut praf de o legendă a lui Liverpool: „A fost foarte slab”
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
194
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
@grandetorito Care Liga Campionilor? Adio tata pt toate echipele din Romania. S-a dus periaoda in care nu bagai bani si luai banii de la UEFA din grupe, unde te faceai de rusine. Cu ce jucatori vrei sa mergi in grupe? In primul rand Varela, Popa, Chipciu ar trebui dati in iarna, daca se mai vrea un ban pe ei, ca incep sas e plafoneze. Popa e sters, Chipciu cand si cum, iar Varela nu mai e fundasul din anii trecuti. Breveeld, Tahar, Filip, Guliherme, Rapa, Papp, Tade,Tudorie, Kharja, Muniru nu is de C.L. sa fim sincer. Din echipa asta ar trebui construit pe Stanciu, Tosca(care a fosdt depasit in multe ori e tanar si e ok), Hamroun care stie fotbal dar e mult prea egosit, tine uneori mult prea mult de minge, daca ar gandi mai mult ar ajunge fotbalist bun.
Nu prea imi place ideea de a transfera jucatori necunoscuti care activeaza in divizii inferioare (mai ales cand vrei sa construiesti echipa de Liga Campionilor)... Imi place ideea ca jucatori romani sa aiba prioritate la transferuri (doar asa putem creste echipa nationala)... Din punctul asta de vedere fie nu mai sunt tineri romani talentati in lume, fie departamentul de scout-ing al campioanei este de proasta calitate.
Sunt si la Avantul Reghin niste tineri talentati,sa nu-i rateze imparatu luminii.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
=))))))))))))))) talentati ca Iancu asa..ca Stanciu..jucatori de viitor..ca Tudorie..cade mort de beat..loveste o femeie..
bah, da' neghinitza ce salarii plateste, prieten al omului?vezi-ti bre de nevoiasii tai si lasa latratul la luna ... ***!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Numele astea 3 or fi surpriză pentru voi, „ziariștii” de la gsp, că pentru un microbist cât-de-cât, se știau de vreo săptămână !!!...
Daca vor ajunge la clona fcsb, vor progresa mult cu "antrenorul" Mirel.
Ia uimeste-ne ce salarii plateste ? Proostia ta e amuzanta , in locul tau nu deschideam gura.
Gheorghe n-a inteles nimic din esecurile europene din ultimii doi ani! Cumperi ciurucuri, stai in fata TV-ului!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.