Comentarii (49)
travka
travka  •  24 Octombrie 2015, 18:00

da da sa vina comisioaneleeee hahah auzi Anton e de mult la echipa ar cam fi cazul sa plece....pe digisport scrie clar ca sunt cluburi din belgia, impresari de acolo, deci clar manevrele lui Rednic de unde isi ia comision

sorin.pch
sorin.pch  •  24 Octombrie 2015, 17:57
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:13

tu poti sa spui ce vrei,nu stii ce inseamna sa fii ultras,cei care inteleg fenomenul se rusineaza,incearca sa manipuleze,pentru ca este de neconceput ca o galerie sa fie prezenta,in mod organizat,la un congres al unui partid politic.urmareste ce s-a intamplat la meciul vostru contra iesenilor,cand s-au injurat cei din galerie intre ei.

***, stii vb aia gustul, religia si apartenenta politica nu se discuta, aoate oamenii au vrut sa sustina psd, care e problema?! dar ma repet pt un prost ca tine pt azecea oara, nu exista asa ceva, nu afost nimic organizat de galerie, si pun pariu ca la acel miting, pt un cozonac au fost multi fcsb-isti undecover ca tine....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 17:21
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:13

tu poti sa spui ce vrei,nu stii ce inseamna sa fii ultras,cei care inteleg fenomenul se rusineaza,incearca sa manipuleze,pentru ca este de neconceput ca o galerie sa fie prezenta,in mod organizat,la un congres al unui partid politic.urmareste ce s-a intamplat la meciul vostru contra iesenilor,cand s-au injurat cei din galerie intre ei.

Unde era ultrașul și spiritul lui zăcea lovit de umilința prin care au trecut alții în mod organizat. :)) Tu pisălogești aici ca moara stricată, în timp ce ultrașul Jan a convocat ultraseria să-i fie partașă azi, ăsta subiect ptr. tine, măi! :))

fangigi
fangigi  •  24 Octombrie 2015, 17:14

Pe Rotariu ar trebui sa-l dati chiar daca nu aveti oferte!:)))

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:13
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 17:10

Am fost și eu acolo. Sunt pesedist, dar nu mi-am pus fularul cu Dinamo la gât, ca să înțelegi că scrii prostii, ai șters copiuțele cu insolvența și le bagi pe alea cu politica. Poate pricepe Ghomsi ceva din asta, metre! :))

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 17:10
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 17:04

acolo a fost prezent pana si reprezentantul cel mai de seama al galeriei,impreuna cu cateva mii de oameni.orice scuza pentru gestul asta nu reprezinta altceva decat o dovada de indobitocire si spirit de turma accentuat.

Am fost și eu acolo. Sunt pesedist, dar nu mi-am pus fularul cu Dinamo la gât, ca să înțelegi că scrii prostii, ai șters copiuțele cu insolvența și le bagi pe alea cu politica. Poate pricepe Ghomsi ceva din asta, metre! :))

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:04
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 17:02

Tu nu înțelegi, amestecând galeria cu unii dintre membrii ei, ceea ce te face un simplu simplist. Și n-am crescut la coada vacii, ci la capul măgarului, băi, păcurare! :))

acolo a fost prezent pana si reprezentantul cel mai de seama al galeriei,impreuna cu cateva mii de oameni.orice scuza pentru gestul asta nu reprezinta altceva decat o dovada de indobitocire si spirit de turma accentuat.

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 17:02
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 16:58

nu ai cum sa intelegi,avand in vedere ca nu ai fost prezent de ani buni pe un stadion si ai crescut la coada vacii.o galerie de fotbal nu se poate implica,nu poate fi folosita ca masa de manevra pentru un partid politic.cand a facut-o,nu mai reprezinta nimic.intreaba si tu lumea de ce s-au injurat suporterii intre ei la meciul contra celor de la Iasi.

Tu nu înțelegi, amestecând galeria cu unii dintre membrii ei, ceea ce te face un simplu simplist. Și n-am crescut la coada vacii, ci la capul măgarului, băi, păcurare! :))

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 16:59
Postat de John Milne pe 24 Octombrie 2015, 16:49

Oltene cu viza de flotant te uci la meci maine ?

Mai scutură și tu ocarina aia, ai înecat-o cu salivă. Cânți fals. :))

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 16:58
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 16:55

Fiecare om are dreptul la opțiuni politice, cum ai și tu. Dar numai tu ești atât de înghesuit mental încât să faci un caz din drepturile pe care toată lumea le are garantate prin Constituție, nu? :))

nu ai cum sa intelegi,avand in vedere ca nu ai fost prezent de ani buni pe un stadion si ai crescut la coada vacii.o galerie de fotbal nu se poate implica,nu poate fi folosita ca masa de manevra pentru un partid politic.cand a facut-o,nu mai reprezinta nimic.intreaba si tu lumea de ce s-au injurat suporterii intre ei la meciul contra celor de la Iasi.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează