Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu, discurs dur în studio: „Deja se întâmplă de prea multe meciuri la Steaua”
0
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiakos: „Am rămas surprins de FCSB la aceste două aspecte”
0
Ce scrie presa din Grecia, după FCSB - Olympiakos
0
„Echipa asta are forță!” » Căpitanul Darius Olaru, concluzii după remiza cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
da da sa vina comisioaneleeee hahah auzi Anton e de mult la echipa ar cam fi cazul sa plece....pe digisport scrie clar ca sunt cluburi din belgia, impresari de acolo, deci clar manevrele lui Rednic de unde isi ia comision
***, stii vb aia gustul, religia si apartenenta politica nu se discuta, aoate oamenii au vrut sa sustina psd, care e problema?! dar ma repet pt un prost ca tine pt azecea oara, nu exista asa ceva, nu afost nimic organizat de galerie, si pun pariu ca la acel miting, pt un cozonac au fost multi fcsb-isti undecover ca tine....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Unde era ultrașul și spiritul lui zăcea lovit de umilința prin care au trecut alții în mod organizat. :)) Tu pisălogești aici ca moara stricată, în timp ce ultrașul Jan a convocat ultraseria să-i fie partașă azi, ăsta subiect ptr. tine, măi! :))
Pe Rotariu ar trebui sa-l dati chiar daca nu aveti oferte!:)))
tu poti sa spui ce vrei,nu stii ce inseamna sa fii ultras,cei care inteleg fenomenul se rusineaza,incearca sa manipuleze,pentru ca este de neconceput ca o galerie sa fie prezenta,in mod organizat,la un congres al unui partid politic.urmareste ce s-a intamplat la meciul vostru contra iesenilor,cand s-au injurat cei din galerie intre ei.
Am fost și eu acolo. Sunt pesedist, dar nu mi-am pus fularul cu Dinamo la gât, ca să înțelegi că scrii prostii, ai șters copiuțele cu insolvența și le bagi pe alea cu politica. Poate pricepe Ghomsi ceva din asta, metre! :))
acolo a fost prezent pana si reprezentantul cel mai de seama al galeriei,impreuna cu cateva mii de oameni.orice scuza pentru gestul asta nu reprezinta altceva decat o dovada de indobitocire si spirit de turma accentuat.
Tu nu înțelegi, amestecând galeria cu unii dintre membrii ei, ceea ce te face un simplu simplist. Și n-am crescut la coada vacii, ci la capul măgarului, băi, păcurare! :))
Mai scutură și tu ocarina aia, ai înecat-o cu salivă. Cânți fals. :))
nu ai cum sa intelegi,avand in vedere ca nu ai fost prezent de ani buni pe un stadion si ai crescut la coada vacii.o galerie de fotbal nu se poate implica,nu poate fi folosita ca masa de manevra pentru un partid politic.cand a facut-o,nu mai reprezinta nimic.intreaba si tu lumea de ce s-au injurat suporterii intre ei la meciul contra celor de la Iasi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.