Comentarii (49)
samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 16:55
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 16:50

Nu contează,dar pentru o galerie de fotbal nu exista lucru mai injositor decat sa participe,platita fiind,la un congres al unui partid politic.

Fiecare om are dreptul la opțiuni politice, cum ai și tu. Dar numai tu ești atât de înghesuit mental încât să faci un caz din drepturile pe care toată lumea le are garantate prin Constituție, nu? :))

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 16:50
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 16:38

Adevărul că PCH nu se ridică la nivelul galeriei fecesebiste, aia este cea mai tare galerie din galaxie, este sută la sută virtuală. și are un lider erou: tu, vaalahule! :))

Nu contează,dar pentru o galerie de fotbal nu exista lucru mai injositor decat sa participe,platita fiind,la un congres al unui partid politic.

1425838917717550
John Milne  •  24 Octombrie 2015, 16:49
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 16:47

Am uitat să menționez formația care îți companie: Los Fecesebistos compusă din Gerulosaur la trombon, Julică zis Nebunul la tobe, Bibi 1 la acordeon și restul la ocarină, galerie de galerie, neimplicată politic că n-are voie șeful, încă, la drepturile cetățănești, le-a pierdut vreo două cincinale. :))

Oltene cu viza de flotant te uci la meci maine ?

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 16:47

Elias Bucurica>Jan! 3000 *** au fost la mitingul lui Ponta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 16:47

Am uitat să menționez formația care îți companie: Los Fecesebistos compusă din Gerulosaur la trombon, Julică zis Nebunul la tobe, Bibi 1 la acordeon și restul la ocarină, galerie de galerie, neimplicată politic că n-are voie șeful, încă, la drepturile cetățănești, le-a pierdut vreo două cincinale. :))

englezu
englezu  •  24 Octombrie 2015, 16:44

Mircea Rednic alias " Strambul ", cred ca esti in mare eroare : toti jucatorii numiti de tine, in special Fai, sunt niste giurumele ! Daca astia sunt fotbalisti, atunci eu sunt "nepotul lui Arcul de Triumph" !!! Echipa actuala e de nivelul campionatului " Onoare" din anii '60 ! Si nu cred ca ar fi promovat in divizia "C" ! Tu, " Strambule " esti un escroc, iar prostovanul de Negoita se lasa pacalit de tine !

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 16:43
Postat de gerulozaurus pe 24 Octombrie 2015, 16:42

Asa se vad *** de la Blatinamo :)))

*vand* fan p.s: ba prostilor dinamovisti, tot despre STEAUA discutati si aici !?? :))))

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 16:42
Postat de John Milne pe 24 Octombrie 2015, 16:41

4 jucatori sunt vanati ? Hahahahahahahahahahahaha......................

Asa se vad *** de la Blatinamo :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 16:42
Postat de sorin.pch pe 24 Octombrie 2015, 16:40

vezi ca esti ***, ce spuneam, pot sa iti desenez ca tu tot un *** frustrat ofticat ramai, vorbesti doar din ura, si stii vb aia inteleapta, doar prostii sunt frustrati, pt ca ei nu pot

au scris ziarele,o parte dintre ai votri au protestat atunci,s-au injurat la meciul contra celor de la Iasi.propaganda asta ieftine ce-o faci aici merge la plante cu un singur neuron,gen gymd.

1425838917717550
John Milne  •  24 Octombrie 2015, 16:41

4 jucatori sunt vanati ? Hahahahahahahahahahahaha......................

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează