FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

4 jucători ai lui Dinamo sînt vînați de cluburile de afară. Rednic le-a dat numele

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 15:51

Începutul bun de sezon al "cîinilor" i-a adus pe jucătorii lui Rednic în atenția impresarilor.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre fotbaliștii care pot primi oferte din străinătate.

"Au venit impresari pentru patru jucători: Matei, Anton, Fai și Rotariu. Sînt fotbaliști vechi la echipă. Și Steliano Filip a avut un sezon bun și este urmărit de ceva impresari.

Nu știu dacă vor pleca. Cred că domnul Negoiță se va gîndi la viitor. Noi începem să fim mai omogeni și să jucăm tot mai bine. Dinamo este pe un drum bun. Vom face lucruri frumoase. 

Am noroc că am jucători buni, cu caracter și modești. Nu îmi fac probleme și se respectă mult între ei", a spus Rednic la conferința de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cine este Călin Georgescu, candidatul-surpriză care speră la accederea în turul 2 al alegerilor prezidențiale » Ce sport extrem practică
Stiri extrasport
Cine este Călin Georgescu, candidatul-surpriză care speră la accederea în turul 2 al alegerilor prezidențiale » Ce sport extrem practică
Momente ca în peluză, imediat după apariția exit poll-ului pentru prezidențiale: „Demisia, demisia!” » Stupoare la sediul partidului
Stiri extrasport
Momente ca în peluză, imediat după apariția exit poll-ului pentru prezidențiale: „Demisia, demisia!” » Stupoare la sediul partidului
Numărătoarea parțială a voturilor de la alegerile prezidențiale: lupta dintre Georgescu, Ciolacu și Lasconi! Unde se poate face diferența
Stiri extrasport
Numărătoarea parțială a voturilor de la alegerile prezidențiale: lupta dintre Georgescu, Ciolacu și Lasconi! Unde se poate face diferența

Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”

Alegeri prezidențiale 2024 în România: rezultate, exit poll și toate informațiile » Planurile principalilor candidați pentru sportul românesc! Cine intră în turul 2?

Comentarii (49)
zecs93
zecs93  •  24 Octombrie 2015, 23:41
Postat de sorin.pch pe 24 Octombrie 2015, 18:35

***rezi ca toti au cate 1000 de conturi ca tine, *** asa ca sa stii gymd ala nu ti-ar fi spus asta *** bai "nimeni" ce esti frustratule, singura ta bucurie in viata e ca poti comenta despre dinamo si se vede, 24/24 numai aici esti

omu e cealapadiu la cap, ala vede peste tot gymd dar el este clona imperator, fost samy-forever si mai nou jhon palnie si mai are inca 2-3 conturi false la fel cu tatal sau valahu !!!

zecs93
zecs93  •  24 Octombrie 2015, 23:35
Postat de the.best.judge pe 24 Octombrie 2015, 16:26

asta pentru ca stelistii adevarati nu pot fi manipulati asa cum s-a intamplat cu galeria voastra,unica in LUME,atunci cand a participat la un congres al unui partid politic.

o gloata de 200 de derbedei care isi vad interesele nu inseamna ca galeria dinamo pr000stalaule cum nici daca un *** fcsb ii canta in struna lui ponta atunci nu poti spune galeria fcsb-ului, galerie era daca toata masa a accelei echipe sar fi dus dar la mitingu ala cu psd au fost doar 200 de prostanaci care si-au vazut propriile interese in frunte cu elyas bucurica, pe ala il doare undeva de Dinamo, vrea doar sa puna ghiara pe afacerile ilegale cu care se ocupa in piata obor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1446025852379084
Dragos Nastase  •  24 Octombrie 2015, 21:38

Daca , tot facem lucrurile bune din punct de vedere financiar pai ar trebui si la transferuri sa urmarim mai multi factori interesul clubului sa nu sa vanda ieftin si cel mult un jucator sau doi pe an ca/sa asiguram o continuitate sanatoasa a clubului si incercat an de an promovat unu doi jucatori tineri din pepiniera propie

Vezi toate comentariile (49)
Comentează