Comentarii (52)
ottobraun
ottobraun  •  11 Mai 2015, 14:07

opinie neutra: Galca a fost lucrat de raghaoaie , mop si jucatori de vina e raghablatu!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Mai 2015, 14:05
Postat de wollt pe 11 Mai 2015, 14:01

atat il plangeti pe manelist .... stati linistiti ca nici el nu este un dumnezeu . nu mai aruncati cu bolovani .... acesta este nivelul ligii mitico-maneliste .

SANATATE METRE..TU ESTI... TI AI REVENIT SI AI EMIGRAT ? :):) SAU ESTI VREO CLONA A UNEI OVEJA CU CEVA MAI MULTA...MEMORIE

wollt
wollt  •  11 Mai 2015, 14:01

atat il plangeti pe manelist .... stati linistiti ca nici el nu este un dumnezeu . nu mai aruncati cu bolovani .... acesta este nivelul ligii mitico-maneliste .

gametable08
gametable08  •  11 Mai 2015, 13:55
Postat de cpt.ahab pe 11 Mai 2015, 13:44

Tucudean "international bine cotat"?! :))))))))))))))))))))))

Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice: - Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e *** mintal, ***, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie si sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? - Atunci fa sa castige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina in cap si zice: - Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Mai 2015, 13:44

Tucudean "international bine cotat"?! :))))))))))))))))))))))

andy_2008
andy_2008  •  11 Mai 2015, 13:42

Asta o spun de la inceputul returului,Galma asta e zero barat,a pierdut totul in retur. Steaua n o mai fi cea mai buna echipa din campionat dar sa nu bati Otelul sau Chiajna e rau de tot. Ciobanul o sa faca praf echipa.

gametable08
gametable08  •  11 Mai 2015, 13:41

Galca e cel mai slab antrenor din istoria Stelei,simplu, chiar nu are nevoie d analizare,e clara situatia lui.

decuadi
decuadi  •  11 Mai 2015, 13:19
Postat de mariuss72 pe 11 Mai 2015, 13:16

Cum ma sa-mi fie ciuda, pai de ce mi-ar fi? Hai frate, esti exagerat rau de tot, nu ai nicio justificare sa spui asta, ala nu confirmat nicaieri si va dispera si pe voi cu ratarile si vaicarelile asa cum ne-a disperat si pe noi. Te rog sa numeri golurile pe care le-a marcat si apoi sa-mi spui si mie ce vezi asa bun la amatorul asta de Sucudean.

n-am zis ca e bun, am zis ca e ok. adica nu e rau, in sensul asta...

mariuss72
mariuss72  •  11 Mai 2015, 13:16
Postat de decuadi pe 11 Mai 2015, 13:10

pai unde am zis eu gogule ca esti angajat la rin? am scris ad-literam: treaba lui daca e platit de negoita... de la rin, nu e a mea. Deci, de unde reiese ca am zis eu ca esti angajat la sambetistul ala? Iar aia cu sucudean si aia cu gheorghe a adus ca sa fac arogante dinamovistilor. ma bip pe tucudean si pe behehe... basca tucudean ala mi se pare ok. nu bun dar destul de ok. dar ciuda ta ca de ce li-a adus... n-o suci, ca nu iese.

Cum ma sa-mi fie ciuda, pai de ce mi-ar fi? Hai frate, esti exagerat rau de tot, nu ai nicio justificare sa spui asta, ala nu confirmat nicaieri si va dispera si pe voi cu ratarile si vaicarelile asa cum ne-a disperat si pe noi. Te rog sa numeri golurile pe care le-a marcat si apoi sa-mi spui si mie ce vezi asa bun la amatorul asta de Sucudean.

decuadi
decuadi  •  11 Mai 2015, 13:15
Postat de baba_yaga pe 11 Mai 2015, 13:09

Altfel spus, românii să se pregătească să iasă în stradă pentru a sărbători câștigarea campionatului de căte ASA Tg. Mureș! Moți Cosmin este așteptat și el la Universitate...

pfffff!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează