Alte știri din fotbal
Gigi Becali, bun de plată?! » Cazul Andrei Gheorghiță este judecat azi de TAS
2
Adrian Mutu a numit favorita la titlu în Superliga: „Are un plus”
0
Ce răsturnare! Cu sabia falimentului deasupra capului, clubul din Liga 2 evită dezastrul: „Mesajul este clar”
2
Două transferuri în Superliga » Era văzut „noul Ronaldo”, dar acum ajunge în România
3
Știri din fotbal internațional
Ce se întâmplă cu fanii lui PAOK care au supraviețuit tragediei » Decizia luată astăzi de medicii greci
0
„Lovitură în stomac!” » Ce a găsit un șofer grec la locul accidentului fanilor lui PAOK
0
Roșu stop: schimbare importantă în Serie A! » Decizia anunțată de Liga italiană pentru etapa din week-end
0
Titi Aur a intervenit după ce a auzit explicațiile supraviețuitorului din accident: „E imposibil, nu se poate așa ceva” » Ce s-ar fi întâmplat
4
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Spitalul mobil COVID de la Iași, greu de relocat: 13 milioane de euro, ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Un martor al tragediei din Timiș spune că șoferul grec făcea „S”-uri pe ...
Libertatea
opinie neutra: Galca a fost lucrat de raghaoaie , mop si jucatori de vina e raghablatu!
SANATATE METRE..TU ESTI... TI AI REVENIT SI AI EMIGRAT ? :):) SAU ESTI VREO CLONA A UNEI OVEJA CU CEVA MAI MULTA...MEMORIE
atat il plangeti pe manelist .... stati linistiti ca nici el nu este un dumnezeu . nu mai aruncati cu bolovani .... acesta este nivelul ligii mitico-maneliste .
Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice: - Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e *** mintal, ***, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie si sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? - Atunci fa sa castige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina in cap si zice: - Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Tucudean "international bine cotat"?! :))))))))))))))))))))))
Asta o spun de la inceputul returului,Galma asta e zero barat,a pierdut totul in retur. Steaua n o mai fi cea mai buna echipa din campionat dar sa nu bati Otelul sau Chiajna e rau de tot. Ciobanul o sa faca praf echipa.
Galca e cel mai slab antrenor din istoria Stelei,simplu, chiar nu are nevoie d analizare,e clara situatia lui.
n-am zis ca e bun, am zis ca e ok. adica nu e rau, in sensul asta...
Cum ma sa-mi fie ciuda, pai de ce mi-ar fi? Hai frate, esti exagerat rau de tot, nu ai nicio justificare sa spui asta, ala nu confirmat nicaieri si va dispera si pe voi cu ratarile si vaicarelile asa cum ne-a disperat si pe noi. Te rog sa numeri golurile pe care le-a marcat si apoi sa-mi spui si mie ce vezi asa bun la amatorul asta de Sucudean.
pfffff!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.