Alte știri din fotbal
„Te întorci la FCSB?” » Alex Chipciu a dat răspunsul pe loc
0
Lukas Zima, prima conferință după transferul la FCSB: „Asta am găsit aici” » Ce spune despre duelul cu Târnovanu
0
Rapid vrea să-i fure titularul incontestabil lui Dinamo! L-a contactat pe agentul fotbalistului pentru un transfer la rivali
0
Astrit Selmani intră definitiv în sufletul „câinilor”: „În România, doar la Dinamo București, nicăieri în altă parte!”. Care mai e stadiul negocierilor cu clubul
0
Știri din fotbal internațional
Elon Musk la Liverpool? » Ce spune tatăl miliardarului sud-african + cum comentează suporterii
0
De necrezut! Pe ce dă vina Mikel Arteta pentru eșecul în fața lui Newcastle
0
Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a semnat cu Napoli! În ce condiții ardelenii pot încasa 20% din transfer
1
Arsenal - Newcastle 0-2, în semifinalele Cupei Ligii Angliei » Oaspeții, pas mare spre finală
0
Lifestyle
La 20 de ani, fiica lui Steven Gerrard a rămas însărcinată cu fiul unui interlop
3
Violetta l-a lăsat pe fotbalistul din Premier League și a plecat în vacanță cu mijlocașul lui Juventus
2
Imagini virale cu Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2025 » Mesajul pentru Sebastian Stan, primul român câștigător al prestigiosului trofeu
0
Cum și-a aruncat Ionuț Chirilă casa în aer: „A bubuit tot”
8
Cine te-a pus, Costele, sa te duci la astia? Astia is ca si gaura neagra, distrug tot ce ating. Jucatori, antrenori, tot ce-a trecut pe la ei si-a batut ciobandantul shoula cum a vrut. Inclusiv de hagi, machidon, nas si ce mai e el cu ciobandantul. A plecat si regheblatonul hat unde se termina uscatul sa scape. Ce ti-a trebuit stea in n-spe colturi? Credeai ca-i Spania aici?
ia-l mai acasa daca iti place asa mult de galca...bai tu nu esti stelist...esti dinamovist cu acoperire de stelist...pai cum sa-l mai sustii pe galca dupa atatea esecuri...eu inteleg sa pierzi cu ASA cu petrolul poate au loturi mai bune ca steaua desi si asta e discutabil dar sa te bata acasa ceahlaul,rapid,otelul si sa faci egal cu chiajna asta e de neadmis...nu o sa-mi spui ca si echipele astea au lot mai bun ca steaua? stii ce au echipele astea si ce nu are steaua?ANTRENOR si cu asta am spus totul...
chiar atat bun simt nu are galca ca isi dadea demisia dupa asemenea rezultate catastrofa... a reusit sa piarda campionatul asta de 2 ori...odata cand a pierdut avansul de 13 puncte si a doua aseara cu chiajna cand putea sa treaca pe primul loc...eu sunt convins si daca ASA se mai impiedica de 3 ori si galca va reusi sa se impiedice de 3 ori....omul asta nu stie sa motiveze echipa...va intra in cartea recordurilor dupa ce va pierde campionatul ,cupa romaniei si cupa ligii ca dupa cum antreneaza el echipa nu va bate pe nimeni...
Pai de fapt confirmi ceea ce am spus si eu,esti doar in eroare interpretand ca eu am facut acele precizari ca prezumtive scuze pentru Galca,ceea ce nu era cazul,desi ele sunt realitati incontestabile.
Galma este cel mai nepregatit antrenor din istoria fotbalului nostru! incepand de la divizia "C" in sus...
Se spune ca toti suporterii sunt antrenori ,dar e curios ca dreq cum il ti pe bara pe Keseru dupa ce marcheaza de 6 ori intr-un meci si cum incepi meciul cu chiajna cu atacantii pe banca.Sa ne explice d-l galca cum poti pierde campionatul si calificarea in grupele ligii..
Corecta opinia ta, dar pe multi ii fura valul. Pe de alta parte eu as fi vrut ca Steaua sa joace ca pe vremea lui Reghe, sa castige toate trofeele, iar becali sa se retraga in plina glorie ! ;)
sa fie ce vrea el. dar acum degeaba iti spun eu tie...***! n-are nicio valoare. daca spun uite domne' esti *** pentru ca aia si ailalta, adica argumente, vorba mea capata continut si sens. altfel, e doar o jignire absurda....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Dl "blacksun_14" este cel mai infocat sustinator al lui Galca! Dar nu pentru ca l-ar aprecia ca antrenor (nici nu are cum). Ci pentru ca isi doreste (eu spun ca in mod absurd) ca becali sa plece de la Steaua in cazul in care echipa nu castiga campionatul si nu participa in CL(desi au fost ani multi in care nu au participat in CL).
Nu toti de pe aici au acelasi nivel de inteligenta, de cultura si pregatire. Dar mai importante sunt ideile. Iar ceea ce sustine dl. "gametable08" este corect.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.