Comentarii (52)
bianconerri
bianconerri  •  11 Mai 2015, 23:10

Cine te-a pus, Costele, sa te duci la astia? Astia is ca si gaura neagra, distrug tot ce ating. Jucatori, antrenori, tot ce-a trecut pe la ei si-a batut ciobandantul shoula cum a vrut. Inclusiv de hagi, machidon, nas si ce mai e el cu ciobandantul. A plecat si regheblatonul hat unde se termina uscatul sa scape. Ce ti-a trebuit stea in n-spe colturi? Credeai ca-i Spania aici?

panion44
panion44  •  11 Mai 2015, 20:35
Postat de blacksun_14 pe 11 Mai 2015, 15:56

fugi ba de aici.Dupa ce ca pana acum il injurai de nici nu stia pe unde sa o apuce, incerci cu postarea asta sa pari civilizat.Nu iti iese Observ ca doar samantarii au replici acide la adresa antrenorului.De ce?Pentru ca astia vad cel mai bine meciurile la televizor si pot face analize pertinente :))

ia-l mai acasa daca iti place asa mult de galca...bai tu nu esti stelist...esti dinamovist cu acoperire de stelist...pai cum sa-l mai sustii pe galca dupa atatea esecuri...eu inteleg sa pierzi cu ASA cu petrolul poate au loturi mai bune ca steaua desi si asta e discutabil dar sa te bata acasa ceahlaul,rapid,otelul si sa faci egal cu chiajna asta e de neadmis...nu o sa-mi spui ca si echipele astea au lot mai bun ca steaua? stii ce au echipele astea si ce nu are steaua?ANTRENOR si cu asta am spus totul...

panion44
panion44  •  11 Mai 2015, 20:29
Postat de brancusi pe 11 Mai 2015, 15:25

Il injurati degeaba:mai intai,omul e chiar civilizat si cu bun simt si merita un tratament pe masura;apoi,omul chiar a lucrat in conditii ostile la club;nu in ultimul rand,e chiar modest ca antrenor,a incercat dar nu a reusit,palaria Steaua a fost prea mare pentru el,vinovat este cine s-a incapatanat sa continue cu el la timona.Asa ca se poate realiza o despartire civilizata,fara atata patima,chiar daca inteleg obida stelistilor.

chiar atat bun simt nu are galca ca isi dadea demisia dupa asemenea rezultate catastrofa... a reusit sa piarda campionatul asta de 2 ori...odata cand a pierdut avansul de 13 puncte si a doua aseara cu chiajna cand putea sa treaca pe primul loc...eu sunt convins si daca ASA se mai impiedica de 3 ori si galca va reusi sa se impiedice de 3 ori....omul asta nu stie sa motiveze echipa...va intra in cartea recordurilor dupa ce va pierde campionatul ,cupa romaniei si cupa ligii ca dupa cum antreneaza el echipa nu va bate pe nimeni...

brancusi
brancusi  •  11 Mai 2015, 20:23
Postat de mandela pe 11 Mai 2015, 15:56

Iti dau dreptate intr-un singur punct. Da, vinovat e cel care se incapataneaza sa il pastreze la Steaua pentru motive pe care eu unul nu le inteleg. In rest, cunosc o gramada de oameni buni, educati, care, surprinzator, nu lucreaza ca antrenori la Steaua si nici nu vor fi niciodata antrenori la Steaua. La un moment dat va trebui sa invatat sa angajam oameni in primul rand pentru capacitatea de a face lucrul pt care sunt platit si nu pentru abilitatile de socializare. Galca a lucrat in conditii ostile? Dar Hagi, Lacatus, Bergodi in ce conditii au lucrat. Galca lucreaza in conditiile p care si le-a creat. Daca a acceptat sa fie secundul ciobanului p banca tehnica, nu cred ca are dreptul sa se planga de conditii.

Pai de fapt confirmi ceea ce am spus si eu,esti doar in eroare interpretand ca eu am facut acele precizari ca prezumtive scuze pentru Galca,ceea ce nu era cazul,desi ele sunt realitati incontestabile.

rozu
rozu  •  11 Mai 2015, 17:47

Galma este cel mai nepregatit antrenor din istoria fotbalului nostru! incepand de la divizia "C" in sus...

badea_nae
badea_nae  •  11 Mai 2015, 16:52

Se spune ca toti suporterii sunt antrenori ,dar e curios ca dreq cum il ti pe bara pe Keseru dupa ce marcheaza de 6 ori intr-un meci si cum incepi meciul cu chiajna cu atacantii pe banca.Sa ne explice d-l galca cum poti pierde campionatul si calificarea in grupele ligii..

satyricon
satyricon  •  11 Mai 2015, 16:23
Postat de decuadi pe 11 Mai 2015, 16:16

sa fie ce vrea el. dar acum degeaba iti spun eu tie...***! n-are nicio valoare. daca spun uite domne' esti *** pentru ca aia si ailalta, adica argumente, vorba mea capata continut si sens. altfel, e doar o jignire absurda....

Corecta opinia ta, dar pe multi ii fura valul. Pe de alta parte eu as fi vrut ca Steaua sa joace ca pe vremea lui Reghe, sa castige toate trofeele, iar becali sa se retraga in plina glorie ! ;)

decuadi
decuadi  •  11 Mai 2015, 16:16
Postat de satyricon pe 11 Mai 2015, 16:14

Dl "blacksun_14" este cel mai infocat sustinator al lui Galca! Dar nu pentru ca l-ar aprecia ca antrenor (nici nu are cum). Ci pentru ca isi doreste (eu spun ca in mod absurd) ca becali sa plece de la Steaua in cazul in care echipa nu castiga campionatul si nu participa in CL(desi au fost ani multi in care nu au participat in CL).

sa fie ce vrea el. dar acum degeaba iti spun eu tie...***! n-are nicio valoare. daca spun uite domne' esti *** pentru ca aia si ailalta, adica argumente, vorba mea capata continut si sens. altfel, e doar o jignire absurda....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  11 Mai 2015, 16:14
Postat de decuadi pe 11 Mai 2015, 16:05

dar tie samantarule sau nesamantarule, galca ti se pare antrenor bun? vino cu argumente, ca totusi bibilica poate aduce destule argumente impotriva lui galca. le spune asa cum stie el, dar le are si le spune. pe cand tu, n-ai pro mai nimic. in afara ca e un om de bun simt, vis-a-vis de coana reghetoanca. dar cam atat...

Dl "blacksun_14" este cel mai infocat sustinator al lui Galca! Dar nu pentru ca l-ar aprecia ca antrenor (nici nu are cum). Ci pentru ca isi doreste (eu spun ca in mod absurd) ca becali sa plece de la Steaua in cazul in care echipa nu castiga campionatul si nu participa in CL(desi au fost ani multi in care nu au participat in CL).

satyricon
satyricon  •  11 Mai 2015, 16:11
Postat de blacksun_14 pe 11 Mai 2015, 15:52

analizare? Eu cand va injur si va fac semidocti, va suparati

Nu toti de pe aici au acelasi nivel de inteligenta, de cultura si pregatire. Dar mai importante sunt ideile. Iar ceea ce sustine dl. "gametable08" este corect.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează