Alte știri din fotbal
Transfer la miezul nopții la CFR! Varga îi face toate poftele lui Dan Petrescu » Clujenii pregătesc încă o lovitură majoră în mercato
0
Precum un atacant! Gol de kinogramă marcat de Chiricheș la antrenamentul FCSB-ului
1
Generație risipită » Ce s-a ales de copiii care câștigau Cupa României cu Dinamo în fața rivalei FCSB: 6 dintre ei nici n-au debutat la prima echipă
0
Dan Nistor n-a uitat că a avut chipul pe autocarul lui Dinamo: „Deși eram considerat capul răutăților, doar pentru ei mai simt ceva”. De ce nu merge la UNTOLD sau alte festivaluri: „Destrăbălare”
0
Știri din fotbal internațional
Nebunie totală în finala Supercupei Italiei! AC Milan a câștigat trofeul, după ce a reușit o remontada uluitoare, de la 0-2
3
Real Madrid s-a distrat în Cupa Spaniei » „Galacticii” au avut 21 de șuturi pe poartă
0
Tottenham îl dă afară pe Ange Postecoglou?! » Englezii anunță: finalistul Ligii Campionilor este așteptat să-l „salveze” pe Radu Drăgușin!
1
„Nu am făcut nimic” » Discursul lui Patrick Vieira, înainte de întâlnirea cu Man și Mihăilă din Serie A
1
Lifestyle
Imagini virale cu Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2025 » Mesajul pentru Sebastian Stan, primul român câștigător al prestigiosului trofeu
0
Cum și-a aruncat Ionuț Chirilă casa în aer: „A bubuit tot”
7
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
angajatul hotelului patronat de neagoitza
Are nevoie de vreo 2-3 ani si sa joace doar meciuri amicale, pentru asi implementa sistemul... E de un an la Steaua, n-a avut timp destul sa-si implementeze sistemul???
Eu mi-am spus o parere fara sa jignesc pe nimeni...si oricum gasesti numai articole despre fcsb. Si nu mai poza in nevinovat ca esti departe de asta...
cel mai slab antrenor al Stelei din ultimii 50 de ani !
DEMISIA constantin galca ! singura solutie este sa aratati c-aveti caracter si sa va dati demisia, pt ca altfel veti ramane cu o pata asupra carierei dumneavoastra
3-4 campionate?
tot ce ar trebui sa conteze pentru tine, ar trebui sa fie legat de dinamo, de frumoasa voastra galerie... deh... a doua din lume la autolike-uri, prima din galaxie la atarnat cadavre pe arena nationala, prima la banere agramate, prima care il are pe rizocel agramatul si pe ave avocatul fara clienti, prima cu fani care stau doar pe articolele cu steaua sau fcsb, prima care nu are motive reale de bucurie si isi umple golurile din suflet cu nereusitele stelei, prima care a mers la popicii aia speciali... borcea stie el, prima cu 4-5 fost lideri in puscarie, dar care tipa la stelisti si la parnaistul de behehe si memelusha care a facut prostii la galati etc. sunteti intradevar primii si cei mai tari...panibili de pe aici, mariuse72, suporter zilnic si de mai multe ori pe zi al stelei...
La toate conferintele se plange ca au plecat cei trei. Dar el a pierdut mai mult de jumatate din punctele puse in joc in retur. Cu orice alt antrenor, Steaua ar fi pe primul loc acum. Ar trebui sa recunoasca faptul ca e un antrenor mediocru si sa-si dea demisia. Dar se pare ca e antrenorul cu cel mai gros obraz din istoria Stelei... Chiar daca printr-o minune Steaua iese campioana, Galca nu are nici un merit. Breevelt e adus la cererea lui, dar e un jucator mediocru. Nici nu stiu ce cauta titular, Filip e mult peste el. Sa nu uitam ca e acelasi lot care a luat campionatul cu Reghe. Keseru nu era titular atunci, Sanmartean nu era la Steaua, deci singurul titular era Szukala. In mare e acelasi lot. Dar echipa alerga 90 de minute. Acum in minutul 50 echipa nu mai poate alerga. Cine e de vina? Galca cu staff-ul tehnic...
Don Kostel are bun simt si este un antrenor valoros, insa are nevoie de timp pentru a-si implementa sistemul, trebuie sa aveti rabdare cu el:))
Dar oare cine a vindut Mercedesul si a adus un Trabant in loc?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.