Alte știri din fotbal
Scene REVOLTĂTOARE! Haosul a continuat și la conferință » Kosovarii au sărit la bătaie, cu Mircea Lucescu la 3 metri distanță: „Să vă fie rușine!”
0
Răzvan Marin, șocat de scenele uluitoare din România - Kosovo: „N-am mai trăit așa ceva niciodată”
0
Presa internațională vuiește după ce România - Kosovo a fost abandonat: „Haos!”
0
Mircea Lucescu a descris într-un SINGUR cuvânt incidentele de la România - Kosovo
0
Știri din fotbal internațional
Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor! „Ploaie” de goluri în Portugalia - Polonia! Spania a tremurat pe final în Danemarca » Program + clasamente
0
Cutremur în fotbalul european! Semifinalista Ligii Campionilor din 2020 riscă să fie retrogradată: anunț oficial
0
Calificare! Naționala vedetei de la FCSB, pe primul loc » Ce urmează
0
Și-au numit noul antrenor, cu o lună înaintea meciului cu FCSB din Europa League
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
„Regizorul morţii”: Povestea afaceristului care a comandat uciderea a trei ...
Libertatea
Un anumit tip de cafea poate să provoace cancer. Conține o substanță care ...
Adevărul
Incredibil! Ce au făcut fotbaliştii kosovari în vestiar, în timp ce un ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
HAHAHAHA, deci ala a fost penalty, la Parvulescu? Cand atinge mingea clar? Daca a fost penalty, de ce pseudo-jurnalistul nu-si semneaza articolul?
Eu mi-am expus parerea. Este in concordanta cu toate regulamentele de fotbal si cu ceea ce se arbitreaza in Europa la nivel international de varf. Nu este vina mea ca aici isi dau cu parerea suporteri ai unor echipe care de 10-20 de ani n-au mai jucat fotbal la nivel inalt si sunt obisnuiti mai degraba cu ligile inferioare din Romania decat cu meciuri internationale. Imi doresc in mod deosebit ca in meciul din seara asta fiecare crampon pe tibie sa fie sanctionat cu cartonas rosu. Dar tare ma tem ca in cazul asta cei de la Astra vor avea cel putin 3-4 eliminati de pe teren. Si in cazul asta toti antistelistii vor urla ca arbitrajul a fost pro-Steaua! Haideti sa urmarim meciul!
DE CE NU LA PUS PE DIMA !!!!!!! ERA MAI USOR ????? KOVACS V-A ARBITRA CORECT SI ATUNCI 3-4 JUCATORI DE LA STEAUA ELIMINATI !!!! ASTFEL STEAUA NU MAI CASTIGA !!!!!!
bah mazetta minciunilor nu va mai ajunge cat cacatmancatzi? Pana si marioneta voastra de craciunescu a recunoscut la televizor ca la Galati Parvulescu joaca mingea si prin urmare nu-i nici vorba de penalty. Cred ca voi aveti ceva probleme grave la aparatuldigestiv ca din cate se vede totcacatul va iese pegura inlocdecur
La fazele analizate de Craciunescu ,crampoanele puse pe pulpa unui stelist nu a fost interesanta...De ,era in discutie cel putin un galben care ar fi fost al 2 si nu dadea bine...Impingerile,unele in careu,aproape nimic despre ele,protestele la arbitru-mai ales Budescu- nu sint auzite....si parca mai ieri spunea ca arbitrul trebuie sa se impuna...Oare nu vedem cum intr-un meci se discuta serios despre un hent in apropierea careului-Varela la Galati-iar in altele nu conteaza decit ca trebuia un cartonas rosu? Le mai acordam credibilitate cind dupa ce un jucator este calcat brutal cind jocul era oprit este facut echivalent cu ,,stai ca parca si dincolo mingia loveste mina,,desi credeau altceva
Păi și cum trebuie să-i spunem, mângâiere? Poate că Kapetanos (intenționată alăturare) o fi pârțar și a dorit să-l dezmierde tandru pe jucătorul astrei, neștiind că în România este acceptată doar căsătoria unui bărbat cu o femeie. 5teliștilor, chiar nu vă dați seama cât sunteți de penibili încercând să spuneți că negrul este deschis la culoare?????
Doamne sunteti nebuni??? NU A FOST FAULT LA HENRIQUE???? Cum sa spui ca a fost fault evident??? TOATA LUMEA a spus ca nu a fost, inclusiv Craciunescu, la faza aia este pur si simplu un tackling de manual!!!
"Croseu" :))) peste vreo luna-doua o sa spuneti ca i-a dat un upercut si-un cap in gura, dupa care l-a calcat in picioare, ajutat fiind de Tudor, care-l tinea de maini.
Ziarist de 2 lei...Faza de la Otelul a fost incadrata ca judecata bine de tusier...S-o fi uitat intre timp...Am urmarit din nou pe Craciunescu...Singura faza analizata cu lupa e a lui Kapetanos...cu Ceahlaul tot asa,atingere le Gardos imediat a fost sau nu a fost...Numai cind e vorba de Steaua,comentatorul meciului spune una iar cei cu lupa cauta altceva...De exemplu la rosul lui Kapetanos comentatorul meciului spune ca fusese tinut inainte de Muresan...Nu s-a analizat...Chiar in studiou s-a spus ca Kapetanos trebuia provocat stiinduse firea acestuia...Va vine sa credeti?Comentatori nu se mai apleaca asupra fotbalului ci numai asupra sicanelor-instigare la provocari,meciuri in ceata si ger..
Băiete bați câmpii rău de tot! În orice campionat din lume s-ar fi dat imediat roșu pentru un croșeu ca cel aplicat de Kapetanos, singurul sport unde se acceptă astfel de lovituri este boxul. Degeaba încercați voi 5teliștii să o dați la întors, SUNTEȚI AJUTAȚI ETAPĂ DE ETAPĂ DE ARBITRII LA ORDINUL INCULPATULUI sandu mircea!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.