Alte știri din fotbal
Scene REVOLTĂTOARE! Haosul a continuat și la conferință » Kosovarii au sărit la bătaie, cu Mircea Lucescu la 3 metri distanță: „Să vă fie rușine!”
0
Răzvan Marin, șocat de scenele uluitoare din România - Kosovo: „N-am mai trăit așa ceva niciodată”
0
Presa internațională vuiește după ce România - Kosovo a fost abandonat: „Haos!”
0
Mircea Lucescu a descris într-un SINGUR cuvânt incidentele de la România - Kosovo
0
Știri din fotbal internațional
Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor! „Ploaie” de goluri în Portugalia - Polonia! Spania a tremurat pe final în Danemarca » Program + clasamente
0
Cutremur în fotbalul european! Semifinalista Ligii Campionilor din 2020 riscă să fie retrogradată: anunț oficial
0
Calificare! Naționala vedetei de la FCSB, pe primul loc » Ce urmează
0
Și-au numit noul antrenor, cu o lună înaintea meciului cu FCSB din Europa League
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
„Regizorul morţii”: Povestea afaceristului care a comandat uciderea a trei ...
Libertatea
Un anumit tip de cafea poate să provoace cancer. Conține o substanță care ...
Adevărul
Incredibil! Ce au făcut fotbaliştii kosovari în vestiar, în timp ce un ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Asa e, dar mainile-n pieptul celor care-ti bareaza calea catre usa de coborare le pui, nu-i asa? Asta a facut si Kapetanos!
daca sunt buni, castiga si fara..tudor :)
"Cine spune"?? Bai, nu e nicio problema daca nu cunosti sau intelegi regulile fotbalului, nici maica-mea nu intelege regula offside-ului. Dar macar ea nu-si da cu parerea.
Ma omule, se vede clar ca e lovire intentionata, una e sa iti folosesti corpul si mainile ca sa iti creezi un avantaj si sa obtii prim-planul in fata fundasului, si alta e sa impingi si sa lovesti intentionat. Hai sa nu ne mai ascundem dupa cires, Kapetanos a avut noroc ca n-a luat rosu acolo, mai ales ca Tudor e recunoscut ca un arbitru sever si intransigent. Iar comparatia ta cu autobuzul, sincer, n-are nicio legatura cu situatia de fata, eu, ca sa cobor din autobuz, nu dau pumni in gura nimanui.
Nu, a fost o tinere si o sicanare reciproca in careu; unul a tinut si celalalt a incercat sa se descotoroseasa de adversar si s-a ajutat de maini. N-a fost niciun fel de violenta, nici la atacant si nici la aparator; la fiecare corner se intampla faze de genul asta. Decizie corecta: cartonase galbene pentru amandoi jucatorii. Si tu daca esti intr-un autobuz supra-aglomerat si incerci sa cobori, te ajuti de maini ca sa-ti faci loc; asta nu inseamna insa ca-i faultezi pe ceilalti si nici ca-i lovesti in gura. Pur si simplu incerci sa-ti faci loc printre ei!
://www.youtube.com/watch?v=o6ZQ3zCrztM ://www.youtube.com/watch?v=xgEEXpU4a78
GSP-istilor v-am rugat sa informati corect cititorii.Daca ne intoarcem la Otelul-Steaua,Porumboiu s-a pronun- tat cu explicatii:n-a fost penalty.Fiti corecti,daca nu vreti sa patiti ca falimentarii de la Prosport,care apar saptamanal cu sprijinul ziarului Financiar.
Voi sunteti chiar dusi cu capul??? In primul rand, faza de la Otelul Steaua nu a fost la Henrique ci la Marquinos, iar penalty nu a fost nici in visele voastre, nimeni nu a spus ca ar fi fost. Scrieti fictiuni aici, asa, ca sa va aflati in treaba, sunt curios care e marele redactor al fituicii ca nici nu a avut minimul bun simt de a semna.
prea multe indoili INAINTE ca evenimentul sa se desfasoare. dupa mine mai praf ca micul avram nu are cum sa-l faca.
Cei de la gsp au mai angajat niste personal din randul anti-stelistilor, special ca sa scrie acest gen de articole, de la un offside mic de 1m cat a fost, s-a ajuns la 4m, e ca in povestile pescaresti, la urmatorul articol o sa zica ca jucatorul Stelei a fost 50m in offside, probabil undeva in peluza.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.