Alte știri din fotbal
Incredibil cum a explicat selecționerul din Kosovo motivul pentru care kosovarii au abandonat definitiv meciul cu România: „Am vrut să revenim pe teren, dar ăsta a fost motivul”
0
Presa din Ungaria nu a trecut cu vederea momentele de la meciul cu Kosovo: „Toată lumea aștepta perturbări din partea românilor”
0
Kosovarii au explicat de ce au ieșit de pe teren în meciul cu România: „Nu putem să facem asta”
0
Scene REVOLTĂTOARE! Haosul a continuat și la conferință » Kosovarii au sărit la bătaie, cu Mircea Lucescu la 3 metri distanță: „Să vă fie rușine!”
0
Știri din fotbal internațional
Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor! „Ploaie” de goluri în Portugalia - Polonia! Spania a tremurat pe final în Danemarca » Program + clasamente
0
Cutremur în fotbalul european! Semifinalista Ligii Campionilor din 2020 riscă să fie retrogradată: anunț oficial
0
Calificare! Naționala vedetei de la FCSB, pe primul loc » Ce urmează
0
Și-au numit noul antrenor, cu o lună înaintea meciului cu FCSB din Europa League
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
„Regizorul morţii”: Povestea afaceristului care a comandat uciderea a trei ...
Libertatea
Un anumit tip de cafea poate să provoace cancer. Conține o substanță care ...
Adevărul
Incredibil! Ce au făcut fotbaliştii kosovari în vestiar, în timp ce un ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Crede-mă, avem circomvoluțiuni pe creier și încă în limite normale, nu e cazul să te îngrijorezi în privința noastră. Dacă Universitatea Craiova ar fi beneficiat în ultimii 10 ani de arbitraje favorabile precum 5teaua, în mod cert am fi jucat an de an în cupele europene. Uite aici doar 2 exemple de la meciurile directe, o să vezi pe cine ajutau arbitrii să câștige meciurile. Un indiciu - în niciun caz nu e vorba de Craiova....... ://www.youtube.com/watch?v=0l_RqQFF-tY MINUTUL 8,22 ://www.youtube.com/watch?v=8XmzbnMLCvc MINUTUL 2,30
Puțache, la 5teaua-Montpellier 0-3 chiar am fost pe stadionul vostru dintre cimitirele ghencea. În tur ați luat acel 0-5 cu un autogol penibil a lui Stângaciu și o evoluție demnă de cascadorii râsului. N-am săpat absolut de loc, spre deosebire de tine, chiar mă pricep la fotbal și nu fac erori grosolane cînd vb de regulamentul jocului sau de rezultate. Spre știința ta, ȘTIINȚA CRAIOVA nu a pierdut niciodată cu echipe din Islanda sau Letonia, mai sapă și abia apoi postează un comentariu. Asta dacă vrei să fie pertinent și credibil.
Astia au in ultimii 10 ani doua calificari in grupe si vorbesc de performanta. Sunt din ce in ce mai netezi pe creier astia, de la atâta ura.
Kovacs asta ne-a mancat meciul cu Petrolul, a arbitrat cu dubla unitate de masura. Orice era fault la noi, la ei nu se dadea. Cand Prepelita a iesit accidentat, l-a lasat 3 minute pe margine si i-a permis sa intre numai la presiunea publicului. La o faza identica, Benga s-a lovit de Piovaccari, a stat intins 2 minute pe jos sugerand o accidentare grava, iar apoi a intrat imediat pe teren. Il urasc pe Kovacs :/
De ce 'pseudo'? Si la Panathinaikos cum ai ajuns? Ai avut ceva de sapat..:)) Vezi ca ti-au scapat PSG si Montpellier, daca tot ne intoarcem in mileniul trecut. N-ati pierdut niciodata la 5 goluri diferenta? Asa e, pe voi va eliminau anonimi de prin Islanda si Letonia cu batai scurte. Asta in antichitate, cand mai pupa Craiova cupe europene. Acum scrieti istorie la Bechichereul Mic si Vanju Mare. Ai tupeu mare cand vorbesti de 'performanta'. Pai, tristule, daca nici Steaua nu a facut performanta in Europa in ultimii 10 ani, inseamna ca te-a indobitocit rau de tot veninul. Chiar anul asta a eliminat Ajaxul si nu i-a lipsit mult sa faca la fel cu Chelsea. Sau ai vrea sa castige CL?
amice vezi ca Chelsea are lot de aproape 500 de mil de euro, deci cam de 10x liga noastra la un loc cu toate diviziile inclusiv nationala ok? iar cu Maccabi a fost un accident, dar in retur? tii minte ? am castigat cu 4-2 pe Arena Nationala si ghici cine s-a dus in primavara europeana si din grupa aia? da...tot Steaua...dar voi tineti numai evidente cretine :)
Lăsând la o parte pseudo ironia ta, da, chiar sunt mândru că noi n-am pierdut niciodată la 5 goluri diferență. Prefer să nu jucăm în cupele europene, decât să fim umiliți constant, așa cum este 5teaua. Dar pt voi nu e importantă performanța, cât să recuperați din banii dați lui sandu, dragomir și deaconu ca să vă scoată campioni. Sau poate aveți idealuri înalte și vă ghidați după ideile lui de Coubertin care spunea că nu contează dacă vei câștiga, important este să participi. Sincer eu nu as fi mândru cu un 0-4 încasat de la Chelsea, cu un 0-5 de la marea Maccabi sau un răsunător 3-6 cu spaima Europei, Panathinaikos.....
Mistretul Culai nu mai poate aranja meciuri. Diseara la Giurgiu se taie si porcusorii ramasi.
"...baietii "
CUM, DE CE ?! Mai este necesara aceasta intrebare in acest campionat ? Daca "naietii" au vazut ca nimeni nu le face nimic dupa avantajarea mizer@bila a stelei in 90 % din meciuri (celelate procente le-a rezolvat cu adversarul), acum isi permit pe fata sa persifleze pe toata lumea ! Luati si campionatul asta prin mincinciuna si frauda ca voua va plac termenii astia si faceti ce vreti cu el ca si asa sunteti egal cu zero, pentru voi conteaza banii luati si nu performanta si nici umilitele la care sunteti supusi !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.