Comentarii (159)
buzdugan21
buzdugan21  •  04 Noiembrie 2011, 18:33

batem la CLUJ!,HAI DINAMO! CFR-isti gura mica,ca sunteti coruptii ultimilor ani,de-ar pusca bursucu ala de muresssan,nu ar fi mare pierdere,doar putina mizerie in jur(de la explozie),ha ha ha! DINAMO,LUPTA DINAMO!!!

the_cezar
the_cezar  •  04 Noiembrie 2011, 18:33
Postat de forumeer pe 04 Noiembrie 2011, 17:58

Sunt 2 echipe atat de scarboase si de blatiste incat nu stiu cine sa zic sa castige! Asa ca imi doresc un egal, pacat ca nu puteti pierde si unii si ceilalti :)) !

mai scarboasa ca stiaua mogosoliana nu cred ca exista nimic! nici ultima molusca mucoasa!

tandd
tandd  •  04 Noiembrie 2011, 18:30
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 17:02

Articol aiurea! N-am inteles care sunt cele 5 motive!?! Ar trebui sa se tina cont ca CFR Cluj nu are sateliti care stau capra! Dinamo a beneficiat de non-combatul celor de la Medias, de la Ceahlaul si de la Petrolul. Care, in etapa urmatoare si-au dat viata pe terenul CFR-ului, pentru a merita banii alb-rosii!!! Singurul motiv pentru care Dinamo ar putea sa bata in Gruia este arbitrul!!! O fi stelistul Tudor?... O fi stelistul Deaconu?...

ai dreptate,articol aiurea dar tu confunzi caprele.Capra e aia cand stai tu aplecat si astepti inevitabilul,vorbesti de echipe care (gazul)a jucat cu un om lipsa 45min in fata liderului de petrolul care e o echipa de desculti care si steua le-a dat 2 rapid asa si de ceahlaul care are 2 victorii in tot campionatul.Intrebarea era stii cumva cum a castigat cfr-ul cu otelul???dar cu vaslui?sau poate cu ceahlaul?iar ca arbitru eu zic ca o sa fie ...cfr-istul balaj ca oricum voi ar trebui sa fiti ultimii care comentati despre arbitraj,nu vedeti ca sunteti aratati cu mana de toti din liga?si ultima etapa la brasov ati dat un gol din offside(eu am zis ca nu,dar craciunescu m-a contrazis,era offside)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Noiembrie 2011, 18:30
Postat de forumeer pe 04 Noiembrie 2011, 17:58

Sunt 2 echipe atat de scarboase si de blatiste incat nu stiu cine sa zic sa castige! Asa ca imi doresc un egal, pacat ca nu puteti pierde si unii si ceilalti :)) !

Cred ca o sa faca blat si cu voi cum face de trei ani !!!!

alexadius
alexadius  •  04 Noiembrie 2011, 18:28
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 17:02

Articol aiurea! N-am inteles care sunt cele 5 motive!?! Ar trebui sa se tina cont ca CFR Cluj nu are sateliti care stau capra! Dinamo a beneficiat de non-combatul celor de la Medias, de la Ceahlaul si de la Petrolul. Care, in etapa urmatoare si-au dat viata pe terenul CFR-ului, pentru a merita banii alb-rosii!!! Singurul motiv pentru care Dinamo ar putea sa bata in Gruia este arbitrul!!! O fi stelistul Tudor?... O fi stelistul Deaconu?...

Iar ai uitat sa-ti iei pastilele???

buzdugan21
buzdugan21  •  04 Noiembrie 2011, 18:27

hai DINAMO!,SUNTEM CEI MAI BUNI ,LA ORA ACTUALA,o spune clasamentul,nu frustratii de stelisti,care cum nu prea au ce vedea la echipa lor mioare,se uita ce fac altii,vai mama lor.....

alexadius
alexadius  •  04 Noiembrie 2011, 18:25

Daca tot l-ai inclus si pe Dobrin printre catelusii aia vezi ca in perioada aia mai erau citiva "fotbalisti de legenda"... PS: pt cultura ta generala sa stii ca Dinamo Pitesti, echipa la care a jucat Dobrin, nu inseamna Dinamo Bucuresti...

forumeer
forumeer  •  04 Noiembrie 2011, 17:58

stadionmircealuca
stadionmircealuca  •  04 Noiembrie 2011, 17:52
Postat de panconecaca2 pe 04 Noiembrie 2011, 16:31

vecinii puricosi VS echipa a doua a Clujului ....hmmmm un egal ar multumi pe toata lumea !!!!!!

A doua e Sanatatea ei sunt din satul vecin gruia:))

many_steaua
many_steaua  •  04 Noiembrie 2011, 17:21
Postat de baiazid_7 pe 04 Noiembrie 2011, 17:00

guraaaa!! bozgori imputiti! 0-2 dubla danciu-gol

Bozgorii sunt imputiti din nastere din moment ce pastrau carnea sub sa si o mancau plina de viermi. Nu degeaba se spune ca unguroaicele sunt cele mai constipate femei din lume si tin 9 luni un kakat in burta.

• 1
  • •••
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Comentează