Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
batem la CLUJ!,HAI DINAMO! CFR-isti gura mica,ca sunteti coruptii ultimilor ani,de-ar pusca bursucu ala de muresssan,nu ar fi mare pierdere,doar putina mizerie in jur(de la explozie),ha ha ha! DINAMO,LUPTA DINAMO!!!
mai scarboasa ca stiaua mogosoliana nu cred ca exista nimic! nici ultima molusca mucoasa!
ai dreptate,articol aiurea dar tu confunzi caprele.Capra e aia cand stai tu aplecat si astepti inevitabilul,vorbesti de echipe care (gazul)a jucat cu un om lipsa 45min in fata liderului de petrolul care e o echipa de desculti care si steua le-a dat 2 rapid asa si de ceahlaul care are 2 victorii in tot campionatul.Intrebarea era stii cumva cum a castigat cfr-ul cu otelul???dar cu vaslui?sau poate cu ceahlaul?iar ca arbitru eu zic ca o sa fie ...cfr-istul balaj ca oricum voi ar trebui sa fiti ultimii care comentati despre arbitraj,nu vedeti ca sunteti aratati cu mana de toti din liga?si ultima etapa la brasov ati dat un gol din offside(eu am zis ca nu,dar craciunescu m-a contrazis,era offside)
Cred ca o sa faca blat si cu voi cum face de trei ani !!!!
Iar ai uitat sa-ti iei pastilele???
hai DINAMO!,SUNTEM CEI MAI BUNI ,LA ORA ACTUALA,o spune clasamentul,nu frustratii de stelisti,care cum nu prea au ce vedea la echipa lor mioare,se uita ce fac altii,vai mama lor.....
Daca tot l-ai inclus si pe Dobrin printre catelusii aia vezi ca in perioada aia mai erau citiva "fotbalisti de legenda"... PS: pt cultura ta generala sa stii ca Dinamo Pitesti, echipa la care a jucat Dobrin, nu inseamna Dinamo Bucuresti...
Sunt 2 echipe atat de scarboase si de blatiste incat nu stiu cine sa zic sa castige! Asa ca imi doresc un egal, pacat ca nu puteti pierde si unii si ceilalti :)) !
A doua e Sanatatea ei sunt din satul vecin gruia:))
Bozgorii sunt imputiti din nastere din moment ce pastrau carnea sub sa si o mancau plina de viermi. Nu degeaba se spune ca unguroaicele sunt cele mai constipate femei din lume si tin 9 luni un kakat in burta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.