Comentarii (159)
mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:13
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 21:07

Mai miroshKURUbeleshPULA ai mei sunt de acolo de linga Traznea ca altfel mai sunt destule sate de care as putea aminti oagariIMPUTITI !

sundancekid hitler nr.one..... nu vrei sa stii la ce te-as pune nr.1....

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:11
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 21:06

Pai ai mei sunt din apropiere asa ca pentru fiecare copil ardelean gasit mort impuscam 10 sate de maghiari .

ai o boala ireversibila.... poti intelege ca sunt romani nebuni? la fel unguri nebuni? sau alte natii ? din ce debitezi inteleg ca esti xenofob si sovin.... poate ca si din tampeniile tale pot aparea ;meseriasi; gen Enache...

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 21:07
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 20:56

ma simt obligat sa-ti dau replica....tu vezi-ti de turcismele din bucale si de manele.... noi in ardeal ne descurcam.... unde erai tu superman cand au fost porcariile din Ip si Traznea? si daca erai acolo erai doar un umanoid plin de cufureala si de frica....animale sunt in orice natie,cel mai bun exemplu: sundance....

Mai miroshKURUbeleshPULA ai mei sunt de acolo de linga Traznea ca altfel mai sunt destule sate de care as putea aminti oagariIMPUTITI !

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 21:06
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 20:56

ma simt obligat sa-ti dau replica....tu vezi-ti de turcismele din bucale si de manele.... noi in ardeal ne descurcam.... unde erai tu superman cand au fost porcariile din Ip si Traznea? si daca erai acolo erai doar un umanoid plin de cufureala si de frica....animale sunt in orice natie,cel mai bun exemplu: sundance....

Pai ai mei sunt din apropiere asa ca pentru fiecare copil ardelean gasit mort impuscam 10 sate de maghiari .

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 20:56
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 20:42

Si apropo pentru ce ati facut la Traznea daca traiam atunci ca Bucurestean ma simteam obligat sa impusc 10 sate pline de maghiari .

bagaretul
bagaretul  •  04 Noiembrie 2011, 20:55
Postat de baiazid_7 pe 04 Noiembrie 2011, 17:00

guraaaa!! bozgori imputiti! 0-2 dubla danciu-gol

ce frumos sti sa visezi! vezi cand te trezesti sa nu dai cu capul de dunga patului!

ianis365
ianis365  •  04 Noiembrie 2011, 20:44

Dinamo vs. CFR + Arbitrii + discriminare suporteri dinamovisti din ardeal, voi ce credeti? Nu e evident ce urmeaza maine?

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 20:42
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 20:39

Pai sa povestim ce zicea ardeleanca din Traznea ...CITEZ : " Eu m-am dus la matushe..matusha mea era in curtea bisericii plin de oameni si muieri, astepta lumea da nu stia de ce asteapta apoi s-a auzit un strigat:....fujitzi, fujitzi, fujitzi si ne-a luat pe tatzi cit am fost acolea si ne-a pus pe tatzi sa ne puszte !!!!"

Si apropo pentru ce ati facut la Traznea daca traiam atunci ca Bucurestean ma simteam obligat sa impusc 10 sate pline de maghiari .

zidane92
zidane92  •  04 Noiembrie 2011, 20:39
Postat de forumeer pe 04 Noiembrie 2011, 17:58

Sunt 2 echipe atat de scarboase si de blatiste incat nu stiu cine sa zic sa castige! Asa ca imi doresc un egal, pacat ca nu puteti pierde si unii si ceilalti :)) !

de ce sunt scarboase ca bat oriunde oricand pe orice teren pe steaua? maine cfr-dinamo e derbyul pentru titlu steaua cu tot respectul sa se pregateasca de derbiurile pt locul 6 cu astra,pandurii sau gaz metan mi-e teama ca iar ne executa arbitrii lui paszkany al treilea meci la rand

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 20:39
Postat de azplayer pe 04 Noiembrie 2011, 16:48

5 motive egal 50 de "sampanii"

Pai sa povestim ce zicea ardeleanca din Traznea ...CITEZ : " Eu m-am dus la matushe..matusha mea era in curtea bisericii plin de oameni si muieri, astepta lumea da nu stia de ce asteapta apoi s-a auzit un strigat:....fujitzi, fujitzi, fujitzi si ne-a luat pe tatzi cit am fost acolea si ne-a pus pe tatzi sa ne puszte !!!!"

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • •••
  • 16
Comentează