Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
sundancekid hitler nr.one..... nu vrei sa stii la ce te-as pune nr.1....
ai o boala ireversibila.... poti intelege ca sunt romani nebuni? la fel unguri nebuni? sau alte natii ? din ce debitezi inteleg ca esti xenofob si sovin.... poate ca si din tampeniile tale pot aparea ;meseriasi; gen Enache...
Mai miroshKURUbeleshPULA ai mei sunt de acolo de linga Traznea ca altfel mai sunt destule sate de care as putea aminti oagariIMPUTITI !
Pai ai mei sunt din apropiere asa ca pentru fiecare copil ardelean gasit mort impuscam 10 sate de maghiari .
ma simt obligat sa-ti dau replica....tu vezi-ti de turcismele din bucale si de manele.... noi in ardeal ne descurcam.... unde erai tu superman cand au fost porcariile din Ip si Traznea? si daca erai acolo erai doar un umanoid plin de cufureala si de frica....animale sunt in orice natie,cel mai bun exemplu: sundance....
ce frumos sti sa visezi! vezi cand te trezesti sa nu dai cu capul de dunga patului!
Dinamo vs. CFR + Arbitrii + discriminare suporteri dinamovisti din ardeal, voi ce credeti? Nu e evident ce urmeaza maine?
Si apropo pentru ce ati facut la Traznea daca traiam atunci ca Bucurestean ma simteam obligat sa impusc 10 sate pline de maghiari .
de ce sunt scarboase ca bat oriunde oricand pe orice teren pe steaua? maine cfr-dinamo e derbyul pentru titlu steaua cu tot respectul sa se pregateasca de derbiurile pt locul 6 cu astra,pandurii sau gaz metan mi-e teama ca iar ne executa arbitrii lui paszkany al treilea meci la rand
Pai sa povestim ce zicea ardeleanca din Traznea ...CITEZ : " Eu m-am dus la matushe..matusha mea era in curtea bisericii plin de oameni si muieri, astepta lumea da nu stia de ce asteapta apoi s-a auzit un strigat:....fujitzi, fujitzi, fujitzi si ne-a luat pe tatzi cit am fost acolea si ne-a pus pe tatzi sa ne puszte !!!!"
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.