Comentarii (159)
nikonist
nikonist  •  04 Noiembrie 2011, 21:52
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 21:37

un meserias adevarat nu fuge niciodata...deci afirmi ca sunnyboy e las.... cat despre chestia cu rumegatoarea fii mai obiectiv....era guritza lui sundance la mijloc...

mirciulica,daca ai ajuns sa dai dreptate unui individ ca tamponel inseamna ca sundance te-a suparat tare :)) sundance...asa e el, ii mai lipseste cate ceva,ma rog... tainele Domnului! dar "individa" aceasta,tamponel, e parsiva tare! la inceput iti vorbeste frumos, te ameteste... si tushti! sare cu rumegatoare sa-ti descida prohabul! poti sa-i dai peste ochi cat poti tu de tare! neah,easti pierdut! nu se lasa pana nu-i catifelezi tenul! a incercat si la sundance, dar sarmanul nu s-a abtinut si a improscat ovina in ochi...de asta are asa ura pe sundance! sa moara masa lui tamponel! :)))))))

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 21:52
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 21:37

un meserias adevarat nu fuge niciodata...deci afirmi ca sunnyboy e las.... cat despre chestia cu rumegatoarea fii mai obiectiv....era guritza lui sundance la mijloc...

Bei KVSC-istule in timp ce ungurii tai faceau prpad la carei, satu mare , etc...ai tai si ale tale il asteptau pe Miklos Horti la statuia lui Mathias in centrul Kolosvari cu buchete de flori . Si tu si cocalarul din muntii apuseni sunteti doar sclavii Capitalei ..ne citi ziarele in fiecare zi ia r cocalarul tine cu Capitala in timo ce eu si toti bucurestenii ne pisham pe orasul lui .

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:47

din ce vad suporteru' lu' dinamo,unul din cei trei sute, a dat bir cu fugitii.... oare chiar is trei sute????

ungur0101
ungur0101  •  04 Noiembrie 2011, 21:47

Cele 5 motive sunt frectie la un picior al lui marius niculaie (marele golgeter!). La cluj nu sunt capre pe teren. Corul pradatorilor de tara in frunte cu Badea, Dinu, Borcea, care au vandut 5(cinci) echipe de super fotbalisti (in anii 90) pe bani grei si pe care i-au bagat in buzunare, au luat in colimator echipa din Gruia de FRICA. Ati stat destul pe locul 1(si nemeritat), cu toata presa dinamovista de partea voastra(Digi, GSP, etc.). Daca revedeti primele 6 etape ve-ti vedea cum au inscris primele goluri fotbalistii dinamovisti. Ar trebui sa intrati in pamant de rusine, dar nu, voi iesiti la atac conform principiilor securiste ca cea mai buna aparare este atacul. CFR-dinamo = 4-0!!!!!!

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:44
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 21:38

in stenograme apare borcea....deci ciocul mic...

cred ca si rapidul v-a furat doua puncte...cum naiba,erau ale voastre toate trei...

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:38
Postat de cainerrosu pe 04 Noiembrie 2011, 21:35

cite puncte a furat rapidul etapa 12( fara sampanii dar cu ajutor de la arbitri ??? 3 puncte ! cite puncte a pierdut Dinamo de la inceputul campionatului ? 7 (sapte ) ! 3 cu vaslui, 2 cu brasov si 2 cu u ! Lucratorii sunt alb-visinii , tot manivele dar din Cluj !

in stenograme apare borcea....deci ciocul mic...

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:37

cainerrosu
cainerrosu  •  04 Noiembrie 2011, 21:35
Postat de azplayer pe 04 Noiembrie 2011, 16:48

5 motive egal 50 de "sampanii"

cite puncte a furat rapidul etapa 12( fara sampanii dar cu ajutor de la arbitri ??? 3 puncte ! cite puncte a pierdut Dinamo de la inceputul campionatului ? 7 (sapte ) ! 3 cu vaslui, 2 cu brasov si 2 cu u ! Lucratorii sunt alb-visinii , tot manivele dar din Cluj !

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:25

deci nu cred ca e adevarat.... daca dai click pe profilul lui sundance apare CFR-ul....n-are nici o noima....

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 21:16
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 21:07

Mai miroshKURUbeleshPULA ai mei sunt de acolo de linga Traznea ca altfel mai sunt destule sate de care as putea aminti oagariIMPUTITI !

cred ca ai tai sunt de langa Tras'neah,cum intri in Congo pe stanga....esti tare primitiv,pe undeva mi-e mila de tine...

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • •••
  • 16
Comentează