Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
mirciulica,daca ai ajuns sa dai dreptate unui individ ca tamponel inseamna ca sundance te-a suparat tare :)) sundance...asa e el, ii mai lipseste cate ceva,ma rog... tainele Domnului! dar "individa" aceasta,tamponel, e parsiva tare! la inceput iti vorbeste frumos, te ameteste... si tushti! sare cu rumegatoare sa-ti descida prohabul! poti sa-i dai peste ochi cat poti tu de tare! neah,easti pierdut! nu se lasa pana nu-i catifelezi tenul! a incercat si la sundance, dar sarmanul nu s-a abtinut si a improscat ovina in ochi...de asta are asa ura pe sundance! sa moara masa lui tamponel! :)))))))
Bei KVSC-istule in timp ce ungurii tai faceau prpad la carei, satu mare , etc...ai tai si ale tale il asteptau pe Miklos Horti la statuia lui Mathias in centrul Kolosvari cu buchete de flori . Si tu si cocalarul din muntii apuseni sunteti doar sclavii Capitalei ..ne citi ziarele in fiecare zi ia r cocalarul tine cu Capitala in timo ce eu si toti bucurestenii ne pisham pe orasul lui .
din ce vad suporteru' lu' dinamo,unul din cei trei sute, a dat bir cu fugitii.... oare chiar is trei sute????
Cele 5 motive sunt frectie la un picior al lui marius niculaie (marele golgeter!). La cluj nu sunt capre pe teren. Corul pradatorilor de tara in frunte cu Badea, Dinu, Borcea, care au vandut 5(cinci) echipe de super fotbalisti (in anii 90) pe bani grei si pe care i-au bagat in buzunare, au luat in colimator echipa din Gruia de FRICA. Ati stat destul pe locul 1(si nemeritat), cu toata presa dinamovista de partea voastra(Digi, GSP, etc.). Daca revedeti primele 6 etape ve-ti vedea cum au inscris primele goluri fotbalistii dinamovisti. Ar trebui sa intrati in pamant de rusine, dar nu, voi iesiti la atac conform principiilor securiste ca cea mai buna aparare este atacul. CFR-dinamo = 4-0!!!!!!
cred ca si rapidul v-a furat doua puncte...cum naiba,erau ale voastre toate trei...
in stenograme apare borcea....deci ciocul mic...
un meserias adevarat nu fuge niciodata...deci afirmi ca sunnyboy e las.... cat despre chestia cu rumegatoarea fii mai obiectiv....era guritza lui sundance la mijloc...
cite puncte a furat rapidul etapa 12( fara sampanii dar cu ajutor de la arbitri ??? 3 puncte ! cite puncte a pierdut Dinamo de la inceputul campionatului ? 7 (sapte ) ! 3 cu vaslui, 2 cu brasov si 2 cu u ! Lucratorii sunt alb-visinii , tot manivele dar din Cluj !
deci nu cred ca e adevarat.... daca dai click pe profilul lui sundance apare CFR-ul....n-are nici o noima....
cred ca ai tai sunt de langa Tras'neah,cum intri in Congo pe stanga....esti tare primitiv,pe undeva mi-e mila de tine...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.