Comentarii (159)
sid_the_kid
sid_the_kid  •  04 Noiembrie 2011, 20:14

va fi un meci modest, cfr joaca foarte slab , iar dinamo a uitat sa mai dea goluri, cel mai probabil un 0-0, oricum vasluiul vine tare din urma, wesley e odihnit.....etapa asta se apropie vaslui si steaua

ionybws
ionybws  •  04 Noiembrie 2011, 20:09
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 17:02

Articol aiurea! N-am inteles care sunt cele 5 motive!?! Ar trebui sa se tina cont ca CFR Cluj nu are sateliti care stau capra! Dinamo a beneficiat de non-combatul celor de la Medias, de la Ceahlaul si de la Petrolul. Care, in etapa urmatoare si-au dat viata pe terenul CFR-ului, pentru a merita banii alb-rosii!!! Singurul motiv pentru care Dinamo ar putea sa bata in Gruia este arbitrul!!! O fi stelistul Tudor?... O fi stelistul Deaconu?...

bai vericule am si eu o intrebare: tu ai viata ma ?? esti disperat rau...si pe deasupra si prost !! stai dq toata ziua si toata noaptea pe gsp sa dai comentarii idioate!! du-te in mor* tii ma* -tii de sclav !!!

leviszilagyi
leviszilagyi  •  04 Noiembrie 2011, 19:41
Postat de many_steaua pe 04 Noiembrie 2011, 17:21

Bozgorii sunt imputiti din nastere din moment ce pastrau carnea sub sa si o mancau plina de viermi. Nu degeaba se spune ca unguroaicele sunt cele mai constipate femei din lume si tin 9 luni un kakat in burta.

civilizat mai esti. si te miri ca ajung drogatii sa va ia la omor jucatorii. din cauza unora ca tine si a vorbelor necugetate ale suporterilor si conducatorilor se intampla nenorociri de genul celor de la petrolul - steaua. continua tot asa. asta e calea de urmat! esti foarte interesant!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Noiembrie 2011, 19:29
Postat de idiot1986forever pe 04 Noiembrie 2011, 19:02

Esti copil...

Comentariul tău... Eii, as mai vrea eu..

costlitza
costlitza  •  04 Noiembrie 2011, 19:24

probabil unul dintre argumente ar fi ca dudu georgescu a venit din canada,borcica din florida si cel mai bun arbitru ar putea fi..................pentru ca dinamo sa bata in gruia.

haidutedica
haidutedica  •  04 Noiembrie 2011, 19:16

cel mai tare motiv ,e ca dinamo vine dupa 2 egaluri si tre sa castige prin orice mijloace...deia l-au trimis si pe Tudor se stie ca e abil ...cand vine vorba de bucureesti

alpin
alpin  •  04 Noiembrie 2011, 19:10
Postat de tandd pe 04 Noiembrie 2011, 18:30

ai dreptate,articol aiurea dar tu confunzi caprele.Capra e aia cand stai tu aplecat si astepti inevitabilul,vorbesti de echipe care (gazul)a jucat cu un om lipsa 45min in fata liderului de petrolul care e o echipa de desculti care si steua le-a dat 2 rapid asa si de ceahlaul care are 2 victorii in tot campionatul.Intrebarea era stii cumva cum a castigat cfr-ul cu otelul???dar cu vaslui?sau poate cu ceahlaul?iar ca arbitru eu zic ca o sa fie ...cfr-istul balaj ca oricum voi ar trebui sa fiti ultimii care comentati despre arbitraj,nu vedeti ca sunteti aratati cu mana de toti din liga?si ultima etapa la brasov ati dat un gol din offside(eu am zis ca nu,dar craciunescu m-a contrazis,era offside)

Copil de gradinita... N-ai televizor acasa de te uiti in gura lui Gigi Becali si a idiotilor care ii repeta minciunile despre CFR Cluj?!?

idiot1986forever
idiot1986forever  •  04 Noiembrie 2011, 19:02
Postat de conasu_boeru pe 04 Noiembrie 2011, 18:41

Comentariul tău...Cum poti sa gandesti aberatiile astea ?! Voi chiar nu sunteti sanatosi sau spuneti tampeniile astea asa de amuzament ??!! Pai cat de nebun sa fii sa zici ca Medias !!!! Petrolul !!! si Ceahlaul !!! au cedat in fata lui Dinamo neconditionat ? Dar celelalte care au pierdut, sau e valabil doar pentru cei ce au primit 5 goluri !? Mai baieti cand va maturizati si voi ?

Esti copil...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Noiembrie 2011, 18:41
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 17:02

Articol aiurea! N-am inteles care sunt cele 5 motive!?! Ar trebui sa se tina cont ca CFR Cluj nu are sateliti care stau capra! Dinamo a beneficiat de non-combatul celor de la Medias, de la Ceahlaul si de la Petrolul. Care, in etapa urmatoare si-au dat viata pe terenul CFR-ului, pentru a merita banii alb-rosii!!! Singurul motiv pentru care Dinamo ar putea sa bata in Gruia este arbitrul!!! O fi stelistul Tudor?... O fi stelistul Deaconu?...

Comentariul tău...Cum poti sa gandesti aberatiile astea ?! Voi chiar nu sunteti sanatosi sau spuneti tampeniile astea asa de amuzament ??!! Pai cat de nebun sa fii sa zici ca Medias !!!! Petrolul !!! si Ceahlaul !!! au cedat in fata lui Dinamo neconditionat ? Dar celelalte care au pierdut, sau e valabil doar pentru cei ce au primit 5 goluri !? Mai baieti cand va maturizati si voi ?

the_cezar
the_cezar  •  04 Noiembrie 2011, 18:35
Postat de alpin pe 04 Noiembrie 2011, 17:03

Ce bine ca miticilor nu le poti spune "inputiti"! Se subintelege!!!

au un miros aparte,ihoros!

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Comentează