Alte știri din fotbal
Rapid - CFR Cluj, derby în Cupa României Betano » Situația din grupă, echipe probabile și cote, la primul meci de la mega-anunțul lui Dan Șucu
0
Prunea l-a întrebat pe Gigi Becali: „Cine apără de acum, Târnovanu sau Zima?”
0
Alex Mitriță: „Sunt total schimbat, doar asta încerc”
0
Siyabonga Ngezana explică scandalul de la FCSB: „Nu vreau să păcălesc”
0
Știri din fotbal internațional
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
0
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
14
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
mirciulica, nu vreau sa ma amestec in discutia ta cu sundance dar nu uita de "Tainele Domnului"!:))
capitala? poate reparatia capitala.... esti cel mai de seama reprezentant al asa numitei capitale.... tu ai IQ minus fiule,de ce nu realizezi?
ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....
Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?
fiule,asta a fost acum 70 de ani...tot atunci bunica ta viola prizonierii din Auschwitz.... de ce nu ne dai detalii despre nimfomana?
fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...
ce sa zic? Daca Balgradean poate sa cie comparat cu Beto!!! Pana mai ieri Moti era bataia de joc a ziaristilor, iar acum se compara cu Cadu. De Catalin Munteanu, Danciulescu si Niculae nu pot sa zic nimic, ca-s fotbalisti, dar si Renen Garcia, Sougou si mai ales Weldon. Asta nu inseamna ca stim cine va castiga... Hai CFR 07 Cluj!!!!!!!!!!!!
Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .
eu macar am curaj sa arat fata mea ... tu ai????
Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.