Comentarii (159)
nikonist
nikonist  •  04 Noiembrie 2011, 22:21
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 22:16

ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....

mirciulica, nu vreau sa ma amestec in discutia ta cu sundance dar nu uita de "Tainele Domnului"!:))

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:19
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:17

Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?

capitala? poate reparatia capitala.... esti cel mai de seama reprezentant al asa numitei capitale.... tu ai IQ minus fiule,de ce nu realizezi?

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:16

ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 22:17
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 22:11

fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...

Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:15

fiule,asta a fost acum 70 de ani...tot atunci bunica ta viola prizonierii din Auschwitz.... de ce nu ne dai detalii despre nimfomana?

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:11
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 22:06

Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .

fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...

pavarotti
pavarotti  •  04 Noiembrie 2011, 22:11

ce sa zic? Daca Balgradean poate sa cie comparat cu Beto!!! Pana mai ieri Moti era bataia de joc a ziaristilor, iar acum se compara cu Cadu. De Catalin Munteanu, Danciulescu si Niculae nu pot sa zic nimic, ca-s fotbalisti, dar si Renen Garcia, Sougou si mai ales Weldon. Asta nu inseamna ca stim cine va castiga... Hai CFR 07 Cluj!!!!!!!!!!!!

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 22:06

Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .

mirrrcea
mirrrcea  •  04 Noiembrie 2011, 22:04
Postat de sundancekid_nr.one pe 04 Noiembrie 2011, 21:55

Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?

eu macar am curaj sa arat fata mea ... tu ai????

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  04 Noiembrie 2011, 21:55
Postat de mirrrcea pe 04 Noiembrie 2011, 21:44

cred ca si rapidul v-a furat doua puncte...cum naiba,erau ale voastre toate trei...

Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 16
Comentează